Arcan Napisano 5 Września 2015 Napisano 5 Września 2015 Postanowiłam wyjść z domu:P Pójdę gdzieś wieczorem na miacho. Nie mam niestety z kim. Boję się,że będę siedziała sama, jak mysz w kącie... Czy będę dzisiaj z kimś rozmawiać? 6 kielichów, sąd, głupiec ooo...mogę spotkać jakiegoś znajomego... wiec będzie jakaś osoba...i będzie to miła, ciepła rozmowa Cytuj
aloa Napisano 5 Września 2015 Napisano 5 Września 2015 Mysle ze troche ruszy Cie na jakies wspomnienia, albo wyruszysz na miasto i spotkasz kogos z dawnych znajomych.Bedzie to poczatek milego wieczoru, cos nowego dla Ciebie Cytuj
Arcan Napisano 5 Września 2015 Autor Napisano 5 Września 2015 wychodzę na 100% Boję się tylko,że jak jakiś lamus będę siedziała sama i piła ze sobą.. Cytuj
lilijova Napisano 5 Września 2015 Napisano 5 Września 2015 Albo będziesz siedzieć w kącie i rozpamiętywać przyszłość a wtedy ktoś podejdzie i dalsza część wieczoru samotna już nie będzie Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 6 Września 2015 Napisano 6 Września 2015 spotkasz kogos znajomego z kim sie nie widzialas juz jakis czas Cytuj
Arcan Napisano 6 Września 2015 Autor Napisano 6 Września 2015 weryfka: oj z masą osób Jakoś mi się gadane włączyło Spotkałam również koleżankę z jej chłopakiem Sporo zau z jednym facetem siedziałam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi