Skocz do zawartości

oranizacja szkolenia (ZWERYFIKOWANY)

silver

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cała talia Iluminatti, nie stosuje kart odwróconych. Dostałam szansę zorganizowania części szkolenia na konferencji dla pielęgniarek. Mam wątpliwości czy podołam. Zapytałam więc kart.

Czy mam się podjąć organizacji tego panelu?

6 Buław, Świat, Rycerz Pucharów

Wygląda na to, że przyniesie mi to laury i profity, wejdę w nieznany dotąd świat i poznam Rycerza Pucharów.

Jakie korzyści będę miała z organizacji panelu ?

Paź monet, 3 mieczy, 6 monet

Dużo się nauczę, poznam ludzi o podobnych zainteresowaniach lub kontakty z chirurgami, urazowcami, otrzymam nagrodę pieniężną

Jakie będą negatywne skutki organizacji?

5 pucharów, 4 buław,10 mieczy

Nie spełnione ambicje, ciężka praca, co nie wygodne upadnie

Czy mi się uda ?

2 Monet, 8 Pucharów, Król Pucharów.

Wygląda na to że i tak i nie . Nie wszystko będzie po mojej myśli.

No i co wy na to bo ja nie wiem?

Napisano

Zgodziłam się zobaczymy co mi los przyniesie. Mam wrażenie, że zmiana będzie duża. Jak by ktoś chciał coś dodać będę wdzięczna.

Napisano

Baaardzo dobrze zrobiłaś:-)

nie wiem, czy tam nagroda pieniężna będzie za to (chyba, że jesteś tak umówiona). Na pewno bardzo dużo się przy tym nauczysz, będzie sporo nerwów, ale wiedza i doświadczenie, które zdobędziesz będą bezcenne.

Gratuluję odwagi!:-)

Trzeba wychodzić ze swojej strefy komfortu, bez skoków poza granicę nie mamy szans rozwoju:-)

Napisano
Napisałaś jak Kamila Rowińska :) Dziękuję

wiem to akurat z autopsji:-)

prowadziłam przez pół roku działalność, sprzedałam dwie rzeczy, ale to ile się nauczyłam, ile barier w sobie musiałam pokonać, to wiem tylko ja....

myślę, że będziesz zadowolona:-)

powodzenia!

• 7 miesięcy temu...
Napisano

Weryfikuję. Nie podjęłam się organizacji szkolenia z powodu braku czasu.