panna.marta Napisano 6 Września 2015 Napisano 6 Września 2015 Hello, położyłam sobie dzisiaj karty na uczucia. Tylko na wrzesień 2015. Nie podpowiadam jeśli chodzi o aktualny stan Zgodnie z zasadami Macieja hihihi Moje pytanie brzmiało nieco dokładniej. Czy we wrześniu poznam mężczyznę z którym utworzę jakąś poważniejszą relację? 1. Śmierć XIII 2. Mag I 3. Królowa pucharów 4. 5 buław 5. Cearzowa III 6. 2 pucharów dołożone gwiazda XVII, król denarów 1. Aktualna sytuacja. 2. Przeszłość zdarzenia. 3. Źródło, przyczyna problemu. 4. Rada. 5. To co nieuniknione. 6. Karta główna, wynik. moja interpretacja. Aktualnie doskwiera mi samotność, natomiast śmierć może być też moją transformacją mentalną. Podejmowałam wiele działań. Być może byłam lub jestem za spokojna i powinnam wykazać trochę pazura, szaleństwa, schować tę dojrzałość, którą ma królowa kielichów. Nie stresować się tym, nie bić się z myślami. To co nieuniknione. Zastanawiam się nad dwoma wersjami. Albo jeszcze troszkę poczekać, spokojnie albo będę czuła się spełniona jako kobieta.No i wynik, zaskoczył mnie piękne karty. Powinnam spotkać we wrześniu mężczyznę Czekam na wasze rady! Cytuj
Gość anhana Napisano 6 Września 2015 Napisano 6 Września 2015 1.Wewnętrzna przemiana w tobie 2. Podejmowałaś wiele działań lub w twoim życiu był ktoś bardzo dynamiczny, czarujący 3. Podchodzisz do relacji zbyt emocjonalnie 4. Działać 5. rozkwit twojej kobiecości 6. Spotkasz kogoś we wrześniu Cytuj
x-latek Napisano 7 Września 2015 Napisano 7 Września 2015 Czy we wrześniu poznam mężczyznę z którym utworzę jakąś poważniejszą relację? 1. Śmierć XIII 2. Mag I 3. Królowa pucharów 4. 5 buław 5. Cearzowa III 6. 2 pucharów dołożone gwiazda XVII, król denarów 1. Aktualna sytuacja. 2. Przeszłość zdarzenia. 3. Źródło, przyczyna problemu. 4. Rada. 5. To co nieuniknione. 6. Karta główna, wynik. 1. Nadejdzie lub już nadchodzi transformacja w Twoim byciu/niejako trochę wewnętrzna też. 2. Może myślałaś/myślisz często o kimś kto Cię kiedyś naprawdę oczarował. 3. Rozmemłana troszkę jesteś, mało konkretna w tych sprawach. Chciałabyś tak i siak, a w rzeczywistości dzieje się inaczej. Chyba więcej myśli, czy wprost mrzonek o tej prawdziwej, wielkiej miłości niż działania. Królowa Pucharów to takie "ciepłe kluski". 4. Tak jak poprzedniczka napisała: działać. Bardziej uaktywnić się wśród ludzi, podjąć takie wyzwanie; ale i nie musi to być do tego stopnia żeby aż zwracać uwagę innych na siebie. Po prostu, być aktywnym na tyle, na ile okoliczności pozwalają. 5. A ta Cesarzowa to może to, że zostaniesz zapylona przez tego Króla Monetowego hehehe. Tak jakoś przyszła mi taka luźna myśl teraz. 6. Związek i romans, czy miłość. I jedno i drugie dobre Z interpretacją ram czasu zawsze wstrzemięźliwy jestem. Nie raz było u mnie tak, że kładłem karty na dany miesiąc, a wydarzenia z kart następowały dopiero w następnym miesiącu, lub nawet coś jak na przełomie następnego miesiąca i kolejnego. Ma się rozumieć piszę tu o swych doświadczeniach z kartami. Cytuj
Iwka78 Napisano 7 Września 2015 Napisano 7 Września 2015 1. Śmierć XIII akutalnie przechodzisz zmianę/ zmieniasz swoje nastawienie, być może i wymagania wobec facetów 2. Mag I - szukałaś faceta już chyba wszędzie... i na różne sposoby... być może był facet, ale był zbyt skupiony na sobie, a nie na Was... 3. Królowa pucharów - być może za dużo wymagasz w kwestii okazywania uczyć, jesteś zbyt romantyczna, może zbyt szybko przekreślasz relacje/podchodzisz za bardzo emocjonalnie 4. 5 buław - powiedziałabym, żebyś miała więcej odwagi w sobie, że czasami o to szczęście trzeba zawalczyć 5. Cearzowa III - na pewno ktoś sprawi, że poczujesz się bardzo atrakcyjna w tym miesiącu:-) 6. 2 pucharów dołożone gwiazda XVII, król denarów - ewidentnie masz zauroczenie facetem moim zdaniem starszym od siebie, być może to będzie też ktoś z pracy... Cytuj
Grahanka Napisano 7 Września 2015 Napisano 7 Września 2015 Obecnie przechodzisz metamorfozę (odchudzanie, remont mieszkania, sesja zdjęciowa - to Ty w nowym świetle), ale tak naprawdę już od dłuższego czasu jesteś gotowa na nowe: nowe znajomości, romanse, miłość (mag). Wrażliwa i rozmarzona, czekasz na tego jedynego (królowa pucharów). Karta 5 buław jako rada, namawia do złamania swoich zasad, wykorzystanie wszystkich swoich atutów (Mag). Zostaniesz zauważona (Cesarzowa) i bedziesz adorowana. Możliwa randka i nowa miłość. Myślę, że już go znasz ;--) . Cytuj
silyen Napisano 7 Września 2015 Napisano 7 Września 2015 1. Śmierć XIII czas na zmianę 2. Mag I - coś się działo w tym względzie i to z Twojej inicjatywy 3. Królowa pucharów - otrzyj łzy i nie szlochaj jaki on był piękny 4. 5 buław - nie walcz ze sobą i ze wszystkimi dookoła 5. Cearzowa III - bycie kobietą matką 6. 2 pucharów dołożone gwiazda XVII, król denarów - ustatkowany, ułożony, los ci sprzyja Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Września 2015 Maestro Napisano 7 Września 2015 Widac konkretne zmiany życiowe u Ciebie, będziesz z mężczyzną, którego juz poznalaś (Mag w pozycji przeszłośc zdarzenia), zakochasz się..5 buław może mówic o tym, zebys trochę zawalczyła o pana, bo w przyczynie masz królowa pucharów, wiec póki co konkurencja, ktorą skosisz jednym cięciem, czego Ci serdecznie życzę Cytuj
Mana Napisano 13 Września 2015 Napisano 13 Września 2015 Coś się zmienia. Uczucia i relacje są dla Ciebie ważne i czasami możesz po prostu za bardzo chcieć ;P Rada: walcz o swoje, nie poddawaj się, ale również nie wierz ślepo. Tu czasami może coś dziać się w Twoim otoczeniu co może Ci utrudniać sprawy, de-motywować. Wynik - możesz coś poczuć w sobie... ktoś też może Ci się spodobać/ podobać. Tu widać chęci, pragnienie, marzenia... ale chyba jeszcze nie związek w ścisłym słowa tego znaczeniu. Cytuj
Arcan Napisano 13 Września 2015 Napisano 13 Września 2015 Znajdziesz...ale musisz do tego trochę dorosnać...Ty chyba boisz się zranienia Cytuj
Gość Linkinia Napisano 15 Września 2015 Napisano 15 Września 2015 1. Śmierć XIII 2. Mag I 3. Królowa pucharów 4. 5 buław 5. Cearzowa III 6. 2 pucharów dołożone gwiazda XVII, król denarów 1. Aktualna sytuacja. 2. Przeszłość zdarzenia. 3. Źródło, przyczyna problemu. 4. Rada. 5. To co nieuniknione. 6. Karta główna, wynik. Nie powiem nic odkrywczego, Śmierć to karta transformacji, więc to już dobry znak, bo szykują się jakieś zmiany. Był facet, może manipulant i podrywacz, jak to Mag, były luźne relacje. W przyczynie problemu masz Królową kielichów, czyli kobietę, która pragnie miłości, chce związku. Takie są Twoje potrzeby. W radzie masz 5 buław, czyli działanie. Postaraj się wychodzić z koleżankami na imprezy i w miejsca, gdzie możesz kogoś poznać. Nieuniknione jest Twoje szczęście i spełnienie Spotkasz kogoś, z kim stworzysz związek Powodzenia Cytuj
panna.marta Napisano 29 Września 2015 Autor Napisano 29 Września 2015 (edytowane) Weryfikacja! Myślę, że mogę już zweryfikować, bo w zasadzie został jeden dzień do końca września. Otóż poznałam kogoś w miarę fajnego, kogo chciałabym poznać bliżej. Mam też nadzieję, że ta osoba myśli tak samo. 1. Śmierć XIII - zaczyna się coś nowego? w zasadzie powinnam była tu coś do tej śmierci dołożyć, aby zobaczyć w jakim kierunku to pójdzie, ale słyszałam, że dokładanie kart nie ma sensu 2. Mag I -podejmowane były różne działania, co rusz innego rodzaju, kreatywne 3. Królowa pucharów - osoba ciepła, ceniąca uczucia i poważne relacje 4. 5 buław - chyba powinnam być bardziej aktywna, być może ta śmierć wskazuje, że powinnam też przejść przemianę wewnętrzną- podejście do pewnych spraw 5. Cesarzowa III - może poczuję się spełniona, doceniona?? 6. 2 pucharów dołożone gwiazda XVII, król denarów - jest już zaczątek i nadzieja (gwiazda), że chcę bliżej poznać króla denarów Edytowane 29 Września 2015 przez panna.marta dopisane kilka slow Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi