silyen Napisano 7 Września 2015 Napisano 7 Września 2015 Rozluźniające pytanie: Jaka będzie pogoda we wrześniu? As buław, Głupiec, Król buław. Ciepło jeszcze, a nawet gorąco, ale powieje (Głupiec do żywioł powietrza). As może też mówić, że będzie burzowo. Czekam na interpretacje tarosynoptyków:) Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 7 Września 2015 Napisano 7 Września 2015 as bulaw to dla mnie jakies zawiruchy, bulawy to wkoncu energia ale ona jest ciepla...a za oknem zimno i wieje CIekawe, nie czuje w tych kartach zimna ani chlodu, ale na dworze tu i teraz niezle pizga Król buław to upały, pod koniec miesiaca. Moze faktycznie głupiec pokazuje zimne wichury 1 Cytuj
h20kas Napisano 7 Września 2015 Napisano 7 Września 2015 wydaje sie po kartach, ze będzie ciepły...jak na razie nie widzę i nie czuję tego 1 Cytuj
Grahanka Napisano 7 Września 2015 Napisano 7 Września 2015 Intersujący mnie ten temat, choć nie pomyślałam, aby zapytać o to kart. As buław, Głupiec, Król buław. Po glupcu można przypuszczać, że pogoda będzie nie do przewidzenia. Synoptycy będą podawać błędne diagnozy. Pogoda będzie się szybko zmieniać np z pochmurnego nieba w słoneczne. Moga być chwilowe momenty deszczu, coś na zasadzie lunie i przejdzie. Buławy są w żywiole ognia, więc prawdopodobnie będzie jeszcze ciepło, ale to też będą tylko momenty. Wietrznie. 1 Cytuj
silyen Napisano 7 Września 2015 Autor Napisano 7 Września 2015 a może to jest jakimś wyjasnieniem: W drugiej połowie września nawet 29-30 st. C Cytuj
Czarownica Napisano 7 Września 2015 Napisano 7 Września 2015 Powiedziałabym, że jeszcze gorący, bo buławy to w końcu ogień(nie wiedziałam, że Głupiec nawiązuje do powietrza, dzięki za info, a skoro tak to w połowie miesiąca jakieś załamanie pogody, a następie rozpogodzenie ponowne) A jak jest u Ciebie? No bo region regionowi nierówny 1 Cytuj
silyen Napisano 7 Września 2015 Autor Napisano 7 Września 2015 U mnie nawet ciepło, wieje i trochę popadało. Głupiec to eter czyli żywioł powietrza. Powtarzam za klasykami. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Września 2015 Maestro Napisano 7 Września 2015 Wg mnie to gorąco i burzowo niekiedy;) Cytuj
bridaa Napisano 7 Września 2015 Napisano 7 Września 2015 ciepło a nawet gorąco i wietrznie (to po kartach, bo za oknem wczoraj u mnie była zimnica i deszcz :-) ) 1 Cytuj
Gość gość5 Napisano 8 Września 2015 Napisano 8 Września 2015 co prawda jedna trzecia miesiaca prawie za nami ale pogoda zmienna- jak ten Glupiec- raz w jedna raz w drugą- na Pomorzu bynajmniej tak jest- nie wiadomo jak sie ubrac :/- jedno wiadomo od tzrech dni -bez kaloszy i parasola ani rusz! ale cieplo za tym krolem pod koniec moze byc Cytuj
adivino Napisano 8 Września 2015 Napisano 8 Września 2015 (edytowane) Bardzo zmiennie i gorąco, nawet upalnie Edytowane 8 Września 2015 przez adivino 1 Cytuj
Davisa Napisano 9 Września 2015 Napisano 9 Września 2015 Rozluźniające pytanie: Jaka będzie pogoda we wrześniu? As buław, Głupiec, Król buław. Ciepło jeszcze, a nawet gorąco, ale powieje (Głupiec do żywioł powietrza). As może też mówić, że będzie burzowo. Czekam na interpretacje tarosynoptyków:) Dotąd aż Mars będzie gościł w znaku Lwa, czyli do 25 września będzie bardzo ciepło;-) 1 Cytuj
gucio19 Napisano 10 Września 2015 Napisano 10 Września 2015 (edytowane) Właśnie, to chyba od regionu zależy...może karty domyślnie ustawily się pod Ciebie;). W Małopolsce zimno,ostatni dzień sierpnia był upalny. Od tamtego dnia czyli już przez tydzień strasznie zimno, w ogóle zauważyłam że odkąd tu jestem nie ma nic pomiędzy - albo upaly albo chlod taki troche mrozny.. ludzie w lato chodzili w kurtkach, co na pomorzu widoczne było tylko na plaży o 5 nad ranem we wrześniowe chłodne i deszczowe dni ps. a jednak dzis jest cieplutko i bezwietrznie-wyjatek:D Edytowane 10 Września 2015 przez gucio19 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi