Maestro Inez2503 Napisano 7 Września 2015 Maestro Napisano 7 Września 2015 1. Aktualna sytuacja. Moc karta znakomicie prezentuje mój obecny stan, czuje sie silna, pewna siebie, wiem czego oczekuje od zycia 2. Przeszłość zdarzenia. 5 kielichów było mi źle, nawet bardzo źle, miałam stany depresyjne, ale wyszłam z nich silniejsza;) 3. Źródło, przyczyna problemu. Kapłanka chodziło głównie o mojego partnera, który wyjechał, bałam się trochę o inną.. 4. Rada. As monet 2 kielichów mam dać szansę miłości 5. To co nieuniknione Król Mieczy 6. Karta główna, wynik. 4 buław giermek kielichów giermek monet Rycerz mieczy(dołożyłam 8 kielichów 5 buław 6 monet) widać, że nadal będę w związku, powinno być dobrze, ale chyba pojawi się inny mężczyzna, który namąci nieco, bądź też mój partner ponownie wyjedzie za granice dla zarobku Cytuj
Iwka78 Napisano 7 Września 2015 Napisano 7 Września 2015 1. Aktualna sytuacja. Moc jesteś silna, wzmocniłaś się:-) wiesz czego chcesz i dokąd zmierzasz:-) super karta!2. Przeszłość zdarzenia. 5 kielichów zaznałaś wielu rozczarowań, wiele goryczy i żalu, dużo smutku, na szczęście to powoli przechodzi do przeszłości3. Źródło, przyczyna problemu. Kapłanka dla mnie kapłanka to samotna kobieta, nie w sensie fizycznym, ale emocjonalnym i psychicznym. Kapłanka może też pokazywać jakieś zaburzenia emocjonalne.4. Rada. As monet 2 kielichów dać szansę ziemskiej miłości, takiej w której jest zgoda i porozumienie, ale też są kłotnie. Jesteśmy ludźmi i składamy się i z zalet i wad, więc nie idealizujmy innych, bierzmy ich takimi, jakimi są.5. To co nieuniknione Król Mieczy myślę, że to jest TWoja karta i to Ty jesteś tym mieczowym, który odcina się od tego co było...6. Karta główna, wynik. 4 buław giermek kielichów giermek monet Rycerz mieczy(dołożyłam 8 kielichów 5 buław 6 monet) a to ciekawe, bo pomyślałam sobie, że będzie jeszcze jeden mężczyzna z dzieckiem... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Września 2015 Autor Maestro Napisano 7 Września 2015 jesteś silna, wzmocniłaś się:-) wiesz czego chcesz i dokąd zmierzasz:-) super karta! zaznałaś wielu rozczarowań, wiele goryczy i żalu, dużo smutku, na szczęście to powoli przechodzi do przeszłości dla mnie kapłanka to samotna kobieta, nie w sensie fizycznym, ale emocjonalnym i psychicznym. Kapłanka może też pokazywać jakieś zaburzenia emocjonalne. dać szansę ziemskiej miłości, takiej w której jest zgoda i porozumienie, ale też są kłotnie. Jesteśmy ludźmi i składamy się i z zalet i wad, więc nie idealizujmy innych, bierzmy ich takimi, jakimi są. myślę, że to jest TWoja karta i to Ty jesteś tym mieczowym, który odcina się od tego co było... a to ciekawe, bo pomyślałam sobie, że będzie jeszcze jeden mężczyzna z dzieckiem... o dziecku tez pomyślałam, ale bardziej w kontekście ciązy...czas pokaże, dziekuję Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 10 Września 2015 Moderator Napisano 10 Września 2015 Karta Mocy to karta dosłownie siły, silnej kobiety taka jestes 5 kielichów - piątki to śmierć w danym żywiole jak pisze Jóźwiak, stad jakiś zawód miłosny się tutaj zarysował Kapłanka - to często kobieta pozostająca w ukryciu As monet i 2 kielichów - czerp z życia, ciesz sie tymi znajomościami które masz Król mieczy to mężczyzna odcinający się karta głowna - dużo tych kart: bardziej to na jakąś separację wygląda, tyle pazi i rycerz mieczowy Cytuj
Mana Napisano 12 Września 2015 Napisano 12 Września 2015 1. Aktualna sytuacja. Moc jesteś silna, znasz swoją wartość 2. Przeszłość zdarzenia. 5 kielichów bywało nieciekawie... czułaś się samotna 3. Źródło, przyczyna problemu. Kapłanka być może przeszłe doświadczenia, to co zakryte przed oczami... odczucia.. 4. Rada. As monet 2 kielichów korzystaj z tego co daje Ci los, ciesz się tym co jest 5. To co nieuniknione Król Mieczy może chodzić o jakiegoś mężczyznę, spotkania/myśli o nim.... albo ogólnie o myślenie o czymś, rozważanie 6. Karta główna, wynik. 4 buław giermek kielichów giermek monet Rycerz mieczy(dołożyłam 8 kielichów 5 buław 6 monet) względny spokój i szczęście i radość... powinno być ok, choć może być drodze trochę zawirowań Cytuj
adivino Napisano 12 Września 2015 Napisano 12 Września 2015 (edytowane) Nie będę interpretował kart wskazujących na teraźniejszość i przeszłość, bo sama konkretnie wiesz co oznaczają As monet i 2 kielichów w radzie to: chwytaj okazję. Nieuniknione i król mieczy to mężczyzna, który się odetnie biorąc pod uwagę późniejszego rycerza mieczy. Nie wiedzę tego jako twojej postawy, bo raczej byłabyś w królowej, aczkolwiek król mieczy to taka niedostępność mężczyzn, że się tak wyrażę. Mi król mieczy wskazuje na takie sytuacje, które są dla nas zapisane, niedostępne, nie możemy tego dostać. 4 buław na przyszłość to ogólna stabilizacja. Tych giermków odczytuję jako chwilowe znajomości i następnie rycerz mieczy i 8 kielichów, czyli jakieś rozstanie i zawirowania. Za dużo tych kart dla mnie ;P Hmm..no właśnie, ogólna stabilizacja, a tu giermkowie, rycerze, ósemki kielichów i 5 buław? :-) Edytowane 12 Września 2015 przez adivino Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi