Skocz do zawartości

Po urlopie :)

Erza

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak minie mi pierwszy tydzień po powrocie do pracy?

As buław, Diabeł, Mag

O, poczuję, że znowu czuję się jak niewolnik uwiązana w tym bałaganie. :icon_twisted: Będzie sporo zadań, z którymi powinnam sobie bez trudu poradzić.

Jak ułoży się współpraca z szefem?

Umiarkowanie, Mag, 3 buław

Raczej spokojnie. Będziemy współpracować w miłej atmosferze. Być może zapoznam się z czymś nowym, co pojawiło się podczas mojej nieobecności.

Jak ułoży się współpraca z innymi pracownikami?

Śmierć, 10 denarów, 6 denarów

Chyba raczej w porządku. Widać skupienie na zadaniach.

Napisano

As buław, Diabeł, Mag --> dużo pracy i nerwówka moim zdaniem

Umiarkowanie, Mag, 3 buław --? po koleżensku wspolpraca dobra moim zdaniem ;)

Śmierć, 10 denarów, 6 denarów --> z tymi też powinno być dobrze, myślę, że Ci pomogą.

• Maestro
Napisano

As buław, Diabeł, Mag

nerwowo, możesz sie z kims nawet pokłócić, albo facet Cię rozdrażni

z szefem ok, prawdopodobnie planuje wyjazd i wyjedzie

ktos gdzieś pojedzie i poczujesz pewnośc i bezpieczeństwo, widac współprace i zadowolenie

Napisano

z szefem i współpracownikami ułoży się bardzo dobrze, chociaż pierwszy tydzień może na to nie wskazywać. Mnie diabeł w pracy nie pokazał niczego dobrego. Może jakaś drobna nieuprzejmość z strony jakiegoś pana albo innej osoby, która lubi błyszczeć (mag). W optymistycznej wersji ta parka może oznaczać umizgi kolegi.

Napisano

As buław, Diabeł, Mag

Możesz poczuć się jakoś dziwnie. Choć z "nowymi siłami" to niekiedy możesz się czuć jakby taka przytłoczona, zniewolona. Trochę jakby nie na swoim miejscu, ale dasz sobie radę.

Raczej powinno być ok. Możliwe, że któreś z Was będzie chciało coś od drugiego i jakaś sprawa może zostać otwarta na przyszłość, coś rozpoczęte nie skończone. Ogólnie powinno byś ok :)

Trochę inaczej, ale ok. Możliwe, że będą jakieś zmiany, coś inaczej niż było przed urlopem. Ale ogólnie wszystko powinno się mieścić w jakieś tam normie.

Napisano

Dziękuję Dziewczyny!

Euterpe, no te nieuprzejmości to zapewne od żony szefa, bo się bardzo "lubimy" ;)

Napisano

As buław, Diabeł, Mag

Bez tęsknoty za lenistwem, ale od razu z atmosferą pracy. Spadnie na ciebie dużo obowiązków, ale poradzisz sobie z nimi.

Dobrze, stabilnie, dobry kontakt. Dokładnie, "współpraca".

Coś może być inaczej, w sensie, że kogoś zabraknie. Śmierć jeszcze z powyższym diabłem może wskazywać na konflikt. Poza tym dobrze, pomocnie. Śmierć z 10 monet to "koszenie kasy".

Napisano

Advino, dziękuję. :) Do końca roku na pewno będę miała nadgodziny. :)

Gość befimaka
Napisano

As buław, Diabeł, Mag

Będzie to intensywny tydzień. Ponieważ jesteś wypoczęta, to zostaniesz zarzucona robotą, bo masz siły. ;)

Współpraca ułoży się dobrze, ale pojawią się jakieś zmiany. Myślę, że Inez ma rację, że szef może chcieć wyjechać.

Może w czasie Twojego urlopu ktoś odszedł z pracy lub zmienił się układ "sił", więc Twój powrót będzie czymś wyczekiwanym przez innych. Ale wszystko będzie dobrze.

Napisano

Befimaka dziękuję :bukiet:

Współpraca ułoży się dobrze, ale pojawią się jakieś zmiany. Myślę, że Inez ma rację, że szef może chcieć wyjechać.

hmm... on raczej nie wyjeżdża, bo ma ludzi o tego, ale może mniej się będzie wtrącał :)

Może w czasie Twojego urlopu ktoś odszedł z pracy lub zmienił się układ "sił", więc Twój powrót będzie czymś wyczekiwanym przez innych. Ale wszystko będzie dobrze.

Doszły mnie słuchy, że nowo przyjęty pracownik raczej nie dostanie przedłużenia umowy, po prostu się nie sprawdził oraz że synowa szefa próbowała wpłynąć na szefa, aby poniżyć i skompromitować jednego z pracowników. Ogólnie telenowela. :D Mnie pod nieobecność zastępował syn szefa, więc na pewno szefowi i innym ulży jak jutro wrócę, bo bałagan przez dwa tygodnie zrobił nietęgi. ;)

Gość befimaka
Napisano
Mnie pod nieobecność zastępował syn szefa, więc na pewno szefowi i innym ulży jak jutro wrócę, bo bałagan przez dwa tygodnie zrobił nietęgi. ;)

I w ten oto prosty sposób zostaniesz doceniona i powitają Cię jak Męża Opatrznościowego. ;D

• 2 tygodnie później...
Napisano

Weryfikacja:

As buław, Diabeł, Mag

O, poczuję, że znowu czuję się jak niewolnik uwiązana w tym bałaganie. :icon_twisted: Będzie sporo zadań, z którymi powinnam sobie bez trudu poradzić.

Raczej spokojnie. Będziemy współpracować w miłej atmosferze. Być może zapoznam się z czymś nowym, co pojawiło się podczas mojej nieobecności.

Chyba raczej w porządku. Widać skupienie na zadaniach.

Niewolnictwa póki co nie było, ale już wpadły pierwsze nadgodziny.

Z szefem partnersko i sympatycznie. Pewne zlecenia czekały tylko na to, jak wrócę z urlopu. ;)

Współpracownicy stęsknili się za mną. Całkiem fajnie było wrócić do nich i zobaczyć, że się cieszą z mojego powrotu. :)

H20kas

As buław, Diabeł, Mag --> dużo pracy i nerwówka moim zdaniem

Umiarkowanie, Mag, 3 buław --? po koleżensku wspolpraca dobra moim zdaniem ;)

Śmierć, 10 denarów, 6 denarów --> z tymi też powinno być dobrze, myślę, że Ci pomogą.

Inez

As buław, Diabeł, Mag

nerwowo, możesz sie z kims nawet pokłócić, albo facet Cię rozdrażni

z szefem ok, prawdopodobnie planuje wyjazd i wyjedzie

ktos gdzieś pojedzie i poczujesz pewnośc i bezpieczeństwo, widac współprace i zadowolenie

Euterpe

z szefem i współpracownikami ułoży się bardzo dobrze, chociaż pierwszy tydzień może na to nie wskazywać. Mnie diabeł w pracy nie pokazał niczego dobrego. Może jakaś drobna nieuprzejmość z strony jakiegoś pana albo innej osoby, która lubi błyszczeć (mag). W optymistycznej wersji ta parka może oznaczać umizgi kolegi.

Yumeko

As buław, Diabeł, Mag

Możesz poczuć się jakoś dziwnie. Choć z "nowymi siłami" to niekiedy możesz się czuć jakby taka przytłoczona, zniewolona. Trochę jakby nie na swoim miejscu, ale dasz sobie radę.

Raczej powinno być ok. Możliwe, że któreś z Was będzie chciało coś od drugiego i jakaś sprawa może zostać otwarta na przyszłość, coś rozpoczęte nie skończone. Ogólnie powinno byś ok :)

Trochę inaczej, ale ok. Możliwe, że będą jakieś zmiany, coś inaczej niż było przed urlopem. Ale ogólnie wszystko powinno się mieścić w jakieś tam normie.

Advino

As buław, Diabeł, Mag

Bez tęsknoty za lenistwem, ale od razu z atmosferą pracy. Spadnie na ciebie dużo obowiązków, ale poradzisz sobie z nimi.

Dobrze, stabilnie, dobry kontakt. Dokładnie, "współpraca".

Coś może być inaczej, w sensie, że kogoś zabraknie. Śmierć jeszcze z powyższym diabłem może wskazywać na konflikt. Poza tym dobrze, pomocnie. Śmierć z 10 monet to "koszenie kasy".

Befimaka

As buław, Diabeł, Mag

Będzie to intensywny tydzień. Ponieważ jesteś wypoczęta, to zostaniesz zarzucona robotą, bo masz siły. ;)

Napisano

Co do zmian, które zauważyły Yumeko i Befimaka, to szef zaczął rzucać palenie. Sądzę, że tutaj 3 buław mogła to pokazać. :)

Jeszcze raz Wszystkim dziękuję za interpretację. :serducho:

Napisano

1. dosc leniwie a zadan bedzie sporo

2. dobrze, symaptycznie bez konfliktow

3. tez dobrze, wszystko na swiezo, na spokojnie

Napisano

Befimako,

Może w czasie Twojego urlopu ktoś odszedł z pracy lub zmienił się układ "sił"

Dziś jeden z pracowników (był zatrudniony na okres próbny) zrezygnował z pracy. Punkcik dla Ciebie :bukiet: