Skocz do zawartości

Propozycja współpracy

silyen

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam forumowiczów - interpretatorów:)

Dostałem propozycje współpracy z jednym z mediów internetowych. W zasadzie kontynuacja tego co juz było 2-3 lata temu, ale potem się urwało z powodu moich innych obowiązków.

Jak będzie wyglądała ta współpraca?

3 buław Mag i Król mieczy dołożyłem Papież

Jest współpraca w trójce buław, nawet rozpoczęcie nowego przedsięwzięcia i perspektywy wynikające z tego, w Magu to może wzięcie spraw w swoje ręce, to też słowa, a praca wiąże się z używaniem słów, król mieczy to może być osoba która mi to zaproponowała ten właściciel firmy, albo moja intelektualna praca nad projektem który będziemy robić. W Papieżu widzę pomoc z góry więc chyba dobrze się zapowiada?

Napisano

Myślę, że współpraca będzie owocna, wdrożysz nowe pomysły i będziesz kreatywny. Będzie to współpraca z mężczyzną o ciemnych włosach. Widać stałą , ale także szczerą współpracę.

• Lubię to! 1
Napisano

Poprawnie. Przychodzisz czy tam jakoś inaczej zależnie od specyfika tego zajęcia, pracujesz, dostaniesz wynagrodzenie i tak cały czas. To będzie stała współpraca dobrze wróżąca na przyszłość. 3 buław i Mag świadczą o tym, że to nie będzie byle co, ale rozwiniesz skrzydła. I ładnie się się w Magu i królu mieczy pokazała charakterystyka tej pracy.

• Lubię to! 1
Gość befimaka
Napisano

Zgadzam się z poprzednikami, że Twoje karty mówią o sukcesie w nowej pracy. :)

A Mag jako numerologiczna jedynka właściwie "każe" Ci rozpocząć tę współpracę, bo inaczej będziesz musiał czekać na następną okazję. ;)

Napisano

Dziękuję bardzo:) Też podobnie myślę. To będzie dodatkowa praca, bo jedną już mam stałą:)

• Moderator
Napisano

Karta 3 bułąw to karta dalekowzrocznych planów, nowych przedsięwzięć, karta maga to najogólniej karta potencjału i możliwości, król mieczy - praca w mediach to pewnie dlatego mieczowy czyli taki co zarabia na siebie głosem/słowem z dołożenia Papież a wiec uznanie, autorytet

ja myślę, że współpraca po tych kartach bardzo dobra, szczególnie po papieżu widać uznanie, bardzo dobre połączeni maga= potencjału i papieża-autorytetu

• Lubię to! 1
Napisano

Super karty na pracę w mediach. Widać, że wiesz z czym to się je. 3 buław+Mag - dobre podstawy i umiejętności. Król mieczy, wiadomo.. intelekt i słowo /pisane, mówione/. Papież.. myślę, ze mówi o przyszłościowym zajęciu, takim z powołania:-) Tylko monet brak, co znaczy że pieniądze nie są tu najważniejsze.

• Lubię to! 1
Napisano

Jak będzie wyglądała ta współpraca?

Mnie się wydaje, że samo zaczęcie współpracy może się przeciągnąć..... :mysli: ogólnie powinna wyglądać współpraca poprawnie. Masz ku temu dryg.