adivino Napisano 9 Września 2015 Napisano 9 Września 2015 Kręcił się w okolicach mojego domu kot, więc go zawołałem i dałem mu jeść. Co będzie dalej? Czy zagości na dłużej czy ktoś się zgłosi po zgubę? król monet, 9 buław, 5 mieczy Czyli to drugie... Mężczyzna będzie go szukał, a ja go oddam i dostanę nagrodę... Cytuj
h20kas Napisano 10 Września 2015 Napisano 10 Września 2015 moim zdaniem trudno będzie mu się zadomowić u Cb, raczej nie zostanie Cytuj
Gość Euterpe Napisano 11 Września 2015 Napisano 11 Września 2015 w królu monet pokazał się jaki s pan, ale to może być nie ten albo postanowisz nie oddawać mu kota. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Września 2015 Maestro Napisano 11 Września 2015 Zgłosii sie po niego pan,ale okaże się, ze to nie jego kot... Cytuj
Gość befimaka Napisano 11 Września 2015 Napisano 11 Września 2015 Prawdę mówiąc, to trochę inaczej widzę te karty. Król monet to Ty, bo zaopiekowałeś się kotem. Kot znalazł schronienie i wypoczynek u Ciebie, czyli 9 buław. I 5 mieczy, czyli kot realizujący swoje postanowienie, żeby znaleźć dom. Gdyby te karty stawiał kot, to na pewno zostałby u Ciebie. Cytuj
Mana Napisano 12 Września 2015 Napisano 12 Września 2015 hmm... chyba będzie się pokazywał, ale chyba nie zostanie "na stałe" Cytuj
adivino Napisano 12 Września 2015 Autor Napisano 12 Września 2015 (edytowane) Teraz też myślę, że ten król monet to ja. Drugi kot był jeden dzień, ale oddalił się. Mam nadzieję, że ta 5 mieczy to nie to co stało się z poprzednimi kotami, czyli najprawdopodobniej otrucie... A jeśli tak się stanie, to myślę, że będzie to początek listopada. W każdym razie jakoś tak zadomowienia nie widać... Edytowane 12 Września 2015 przez adivino Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 12 Września 2015 Maestro Napisano 12 Września 2015 Teraz tak patrze i myślę..oby nie zatrucie w tej 5 mieczy..ja się wychowałam wśród kotów (z podwórka do nas przychodziły spać i jeść), dwa koty nam otruto...;/ Niektórzy ludzie są podli... Cytuj
adivino Napisano 12 Września 2015 Autor Napisano 12 Września 2015 (edytowane) Mi otruto dwa w tym roku. Każdego kota się kocha, ale do jednego z tych się przywiązałem najbardziej, a miałem ich do tej pory dobre kilkanaście. I ta sytuacja, kiedy widzę jak się męczy... I on wie, że zaraz odejdzie, bo użył ostatnich sił po kilku dniach nieobecności, żeby przyjść i się pożegnać, i ja wiem... I to uczucie, że nic nie mogę zrobić. Straszne..... Edytowane 12 Września 2015 przez adivino Cytuj
Gość befimaka Napisano 12 Września 2015 Napisano 12 Września 2015 Bardzo Ci współczuję. I nikogo nie podejrzewasz o trucie? A może koty zjadają wyłożoną gdzieś trutkę na szczury? Cytuj
adivino Napisano 12 Września 2015 Autor Napisano 12 Września 2015 Podejrzewam, kilka osób. Ale to było już pół roku temu. Cytuj
Gość befimaka Napisano 12 Września 2015 Napisano 12 Września 2015 Na cierpienia kotów (i zwierząt w ogóle) nie ma przedawnienia. A przynajmniej nie powinno być. Życzę Ci, żeby już więcej takie sytuacje się nie powtórzyły. I niech Twoje koty znają tylko dobrych ludzi. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 14 Września 2015 Napisano 14 Września 2015 Wydaje mi się, że kotek nie zagości na dłużej. Odejdzie sam albo ktoś się po niego zjawi... Cytuj
Davisa Napisano 15 Września 2015 Napisano 15 Września 2015 Kręcił się w okolicach mojego domu kot, więc go zawołałem i dałem mu jeść. Co będzie dalej? Czy zagości na dłużej czy ktoś się zgłosi po zgubę? król monet, 9 buław, 5 mieczy Czyli to drugie... Mężczyzna będzie go szukał, a ja go oddam i dostanę nagrodę... Nie oddasz kota nikomu. A na pewno nie za darmo;-) Gdyby te karty stawiał kot, to na pewno zostałby u Ciebie. Dobre... Trzymałby się pazurami nowego pana;-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi