gucio19 Napisano 10 Września 2015 Napisano 10 Września 2015 Wydaje mi się ze 2 razy dostałam taką mniejsza, ale nie pytalam... Z główną szefowa mam rzadki kontakt a to ona decyduje o premiach itp. Ogólnie sytuacja u mnie nieciekawa, nie czuję się doceniona choć wiele energii i czasu poświęcam tej pracy.Od kwietnia przesladuja mnie myśli o zwolnieniu sie ,tylko że ciężko z umową o pracę a tutaj ja mam .. Ostatnio kilka razy mnie pochwalili ale sama niee wiem jakie mieli intencje mowiac to... pytanie: czy dostane jakaś premie?? Wypłata już była , na dniach pójdę sprawdzić. raczej watpie ale sprawdzmy:Karty to Świat i 6 denarow. pierwsza karta niby jest na tak , druga to pewnie udany przelew po prostu... W podsumowaniu kapłan o ile dobrze policzyłam... Nie wiem co on w takich pytaniach wrozy?co myslicie? Cytuj
Iwka78 Napisano 10 Września 2015 Napisano 10 Września 2015 Moim zdaniem 6 denarow mówi o otrzymanej premii. Kiedy byłam na zwolnieniu lekarskim pół rocznym to ta karta zawsze mi wypadała na prace zawodowa i pokazywała zasiłek. Cytuj
gucio19 Napisano 10 Września 2015 Autor Napisano 10 Września 2015 wyplata jest, premii nie było:( Cytuj
gucio19 Napisano 10 Września 2015 Autor Napisano 10 Września 2015 mi 6 denarow zawsze pokazywala tylko przelew za wykonana prace bez dodatkow...a swiat zawsze byl pozytywny wiec nie wiem co mial oznaczac... kaplan teraz doczytalam tez- wiec moze jakas zyczeniowka wyszla Cytuj
Iwka78 Napisano 10 Września 2015 Napisano 10 Września 2015 wyplata jest, premii nie było:( Ojejjjj:((( przykro mi;( Cytuj
Gość Euterpe Napisano 11 Września 2015 Napisano 11 Września 2015 świat to koniec. Ja to nazywam mur murów, bo jest mocniejszy od dziesiątek z AM. 10 pucharów to kres w dziedzinie pucharów 10 denarów to kres w dziedzinie denarów 10 mieczy to kres w dziedzinie mieczy 10 buław to kres w dziedzinie buław świat to kres w każdej z tych dziedzin Cytuj
adivino Napisano 12 Września 2015 Napisano 12 Września 2015 No, premia to by był pewnie jakiś asik lub 9 denarów. Ale przy świecie ta premia powinna być. Nie wiem...jakaś szansa i możliwości to tu były, ale jakby niewykorzystane. 1 Cytuj
Arcan Napisano 13 Września 2015 Napisano 13 Września 2015 Ja bym powiedziała,że tak... Karta świat jest czasem ciężka do ogarnięcia 1 Cytuj
gucio19 Napisano 15 Września 2015 Autor Napisano 15 Września 2015 Dziękuję za spostrzeżenia , no fakt ze to noe byly denary..dam Wam łapki jak tylko będę miała nowy komputer- stary padl a na tel nie mam opcji podziekuj:( Cytuj
gucio19 Napisano 13 Sierpnia 2016 Autor Napisano 13 Sierpnia 2016 (edytowane) Weryfikacja Premii nie było, ale w miare dobrze wtedy zarobilam, wiecej niz zwykle pewnie przez nadgodziny Widze dopiero teraz, ze juz wyzej zweryfikowalam .. ale to nic ^^ Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez Ismer połączenie postów Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi