Skocz do zawartości

Czy będzie premia w tym miiesiacu ?

gucio19

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wydaje mi się ze 2 razy dostałam taką mniejsza, ale nie pytalam... Z główną szefowa mam rzadki kontakt a to ona decyduje o premiach itp. Ogólnie sytuacja u mnie nieciekawa, nie czuję się doceniona choć wiele energii i czasu poświęcam tej pracy.Od kwietnia przesladuja mnie myśli o zwolnieniu sie ,tylko że ciężko z umową o pracę a tutaj ja mam .. Ostatnio kilka razy mnie pochwalili ale sama niee wiem jakie mieli intencje mowiac to... pytanie: czy dostane jakaś premie?? Wypłata już była , na dniach pójdę sprawdzić. raczej watpie ale sprawdzmy:Karty to Świat i 6 denarow.

pierwsza karta niby jest na tak , druga to pewnie udany przelew po prostu... W podsumowaniu kapłan o ile dobrze policzyłam... Nie wiem co on w takich pytaniach wrozy?co myslicie?

Napisano

Moim zdaniem 6 denarow mówi o otrzymanej premii.

Kiedy byłam na zwolnieniu lekarskim pół rocznym to ta karta zawsze mi wypadała na prace zawodowa i pokazywała zasiłek.

Napisano

mi 6 denarow zawsze pokazywala tylko przelew za wykonana prace bez dodatkow...a swiat zawsze byl pozytywny wiec nie wiem co mial oznaczac... kaplan teraz doczytalam tez- wiec moze jakas zyczeniowka wyszla

Napisano

świat to koniec. Ja to nazywam mur murów, bo jest mocniejszy od dziesiątek z AM.

10 pucharów to kres w dziedzinie pucharów

10 denarów to kres w dziedzinie denarów

10 mieczy to kres w dziedzinie mieczy

10 buław to kres w dziedzinie buław

świat to kres w każdej z tych dziedzin

Napisano

No, premia to by był pewnie jakiś asik lub 9 denarów. Ale przy świecie ta premia powinna być. Nie wiem...jakaś szansa i możliwości to tu były, ale jakby niewykorzystane.

• Lubię to! 1
Napisano

Ja bym powiedziała,że tak... Karta świat jest czasem ciężka do ogarnięcia

• Lubię to! 1
Napisano

Dziękuję za spostrzeżenia , no fakt ze to noe byly denary..dam Wam łapki jak tylko będę miała nowy komputer- stary padl a na tel nie mam opcji podziekuj:(

• 10 miesięcy temu...
Napisano (edytowane)

Weryfikacja

Premii nie było, ale w miare dobrze wtedy zarobilam, wiecej niz zwykle pewnie przez nadgodziny

Widze dopiero teraz, ze juz wyzej zweryfikowalam .. ;) ale to nic ;) ^^

Edytowane przez Ismer
połączenie postów