Maestro Inez2503 Napisano 10 Września 2015 Maestro Napisano 10 Września 2015 Mam nowego smartfona, ktory od czerwca trafił do trzeciej naprawy gwarancyjnej! Ciekawi mnie co wymyslą i czy dostane nowy, bo wg mnie ten ma wade fabryczną. Jak zrealizuje się naprawa mojego smartfona do przyszłego czwartku? 9 buław Wieża 10 kielichów (dołożone)7 monet giermek buław zaskoczą mnie smsem, że mogę odebrac i może to byc nawet szybciej niż myslę, ta 7 monet może mówić, że ja będę zwlekała z odbiorem I z innej strony : Czy zdecydują się dać mi teraz nowego smartfona? Moc 6 mieczy Królowa Monet Umiarkowanie wg mnie tak, ale ja tu widzę jakąś dopłatę Cytuj
h20kas Napisano 10 Września 2015 Napisano 10 Września 2015 Jak zrealizuje się naprawa mojego smartfona do przyszłego czwartku? 9 buław Wieża 10 kielichów (dołożone)7 monet giermek buław moim zdaniem nie zrobią jeszcze....trzeba będzie poczekać Czy zdecydują się dać mi teraz nowego smartfona? Moc 6 mieczy Królowa Monet Umiarkowanie jeśli się bedziesz upierac to dostaniesz... Cytuj
Gość Euterpe Napisano 11 Września 2015 Napisano 11 Września 2015 mogą dać nowego, bo tamtego nie zdołają naprawić. Cytuj
Erza Napisano 11 Września 2015 Napisano 11 Września 2015 Też mi się wydaje, że dostaniesz nowy, bo Twojego nie zdołają naprawić. Cytuj
Mana Napisano 12 Września 2015 Napisano 12 Września 2015 z naprawą będzie coś średnio... albo będzie trzeba jeszcze poczekać, albo dadzą wybór nowy albo czekać Na sytuację może mieć wpływ Twoje nastawienie i czego będziesz chciała i na ile będziesz uparta... Cytuj
adivino Napisano 12 Września 2015 Napisano 12 Września 2015 Do przyszłego czwartku nie, ale naprawią. Poczekasz jeszcze jakiś tydzień... Nowego nie dostaniesz. Cytuj
norsk Napisano 12 Września 2015 Napisano 12 Września 2015 Wydaje mi się, że nowego teraz nie dostaniesz. Troche moga zwlekac i oddadza Ci go na ostatnia chwile. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi