strawberry1660 Napisano 11 Września 2015 Napisano 11 Września 2015 Przyjaciolka chce ze mna porozmawiac wieczorem, ma dla mnie jakas wiadomosc, jak na nia zareaguje? Diabel - 7 kielichów - 6 kielichów Będę zdenerwowana, później zacznę rozpamiętywać przeszłość i będę tęsknić. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Września 2015 Maestro Napisano 11 Września 2015 Przede wszystkim widać tu Twoją ogromną ciekawość, o co chodzi, wydaje mi się, ze będzie to spotęgowane faktem opóźnienia Waszego spotkania, jak ona sie odezwie, Ty juz możesz być bardzo senna i podejdziesz na luzie. Tak naprawdę o wszystkim dowiesz sie jutro. Cytuj
Mana Napisano 14 Września 2015 Napisano 14 Września 2015 hm.... może do rozmowy w ogóle nie dojść... jak do niej dojdzie to na wiadomość zareagujesz emocjonalnie, możesz już wcześniej się na coś zastawić i to co usłyszysz może zbić Cię z tropu, rozmarzyć się możesz, coś powspominać... Cytuj
strawberry1660 Napisano 22 Września 2015 Autor Napisano 22 Września 2015 Zareagowałam bardzo emocjonalnie i byłam nastawiona na coś innego. Dowiedziałam się od innej osoby. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi