gamala Posted September 12, 2015 Share Posted September 12, 2015 Nurtuje mnie to od jakiegos czasu - moj partner 08.08.1984 - ja 3011.1970 - dziecko 29.11.2012, czyli on11 ja 22 - synek 6 - suma naszych drog zycia. Milosc ogromna , swiadoma cecyzja o poczeciu dziecka a teraz patrzec na siebie nie mozemy.Czy to wszystko jest zwiazane z karma. Sily juz nie mam - moze zabierze Ktos glos w temacie. Pozdrawiam Aneta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gamala Posted September 12, 2015 Author Share Posted September 12, 2015 Rany - dziecko 29.08.2012 , a nie listopad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest User2 Posted September 12, 2015 Share Posted September 12, 2015 Zadawaj mądrzejsze pytania. Pomimo chęci pomocy tobie, to nawet ja głupieję czytając twój bezsensowny post. Karma to jest związek przyczynowo skutkowy. Jest działanie jest skutek, (najprościej ujmując). Dasz się zapłodnić (działanie), a będzie i skutek, (dziecko, pomijam już czy chciane czy nie), więc odpowiedź na twoje pytanie jest twierdząca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gamala Posted September 13, 2015 Author Share Posted September 13, 2015 Dziekuje za odpowiedz,widac cale zycie pracuje sie na te madrosc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts