Erza Napisano 14 Września 2015 Napisano 14 Września 2015 Z piątku na sobotę w klubie poznałam faceta. Świetnie się razem bawiliśmy, postawił mi drinka. Ale... nie wiem, czemu nie dałam mu nr telefonu i teraz żałuję. ((((( Z racji wykonywanego zawodu bywa w moim mieście kilka razy w miesiącu. Jak się zrealizuje moje oczekiwanie, że jeszcze się spotkamy? 5 monet, Król kielichów, 6 monet no widać mój żal, że nie dałam mu numeru, a facet zrobił na mnie ogromne wrażenie Jaki efekt przyniesie danie informacji na spotted, że go szukam? Mag, Paź denarów, 5 buław jest szansa, że to przeczyta i się odezwie Cytuj
Czarownica Napisano 14 Września 2015 Napisano 14 Września 2015 Jak się zrealizuje moje oczekiwanie, że jeszcze się spotkamy? 5 monet, Król kielichów, 6 monet Wydaje mi się, że jak będziesz koczować, to może się udać, bon obydwoje będziecie działać w tym kierunku Jaki efekt przyniesie danie informacji na spotted, że go szukam? Mag, Paź denarów, 5 buław O dziwo powinien zauważyć, a w związku z tym się odezwać Powodzenia! 1 Cytuj
Erza Napisano 14 Września 2015 Autor Napisano 14 Września 2015 Dzięki Corni. Ogłoszenie już wisi. Dam znać jak się sprawy mają. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 14 Września 2015 Napisano 14 Września 2015 Jak się zrealizuje moje oczekiwanie, że jeszcze się spotkamy? 5 monet, Król kielichów, 6 monet W 5 denarów widać żal i szukanie pana, zaś w 6 denarów mówi o Twoim działaniu lub... rozmowie. Jaki efekt przyniesie danie informacji na spotted, że go szukam? Mag, Paź denarów, 5 buław Jak dla mnie świetne karty, przeczyta i się odezwie albo... poznasz dzięki temu kogoś innego (5 buław) Powodzenia! Cytuj
Erza Napisano 14 Września 2015 Autor Napisano 14 Września 2015 Dzięki Linkinio Inez też mi podpowiedziała, że 5 buław może mówić o odzewie, ale nie jego tylko innego lub że odezwie się kilku. Ale jak na razie cisza. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Września 2015 Maestro Napisano 14 Września 2015 Dzięki Linkinio Inez też mi podpowiedziała, że 5 buław może mówić o odzewie, ale nie jego tylko innego lub że odezwie się kilku. Ale jak na razie cisza. Właśnie miałam to pisać Wspomnisz moje słowa..))) Cytuj
Erza Napisano 14 Września 2015 Autor Napisano 14 Września 2015 Właśnie miałam to pisać Wspomnisz moje słowa..))) No oby oby! Cytuj
adivino Napisano 14 Września 2015 Napisano 14 Września 2015 No jakiś kontakt będzie, będzie A z tym spotted to pomyślałem, że żadnego konkretnego efektu to nie da, nie takiego jakiego oczekujesz...ale może faktycznie te karty znaczą, że się odezwie Cytuj
Gość Euterpe Napisano 15 Września 2015 Napisano 15 Września 2015 kolejnego spotkania raczej nie będzie: 5 denarów jest na nie król kielichów to Twoje myśli o nim 6 denarów na końcu po tych kartach, to marzenie o wyskoczeniu gdzieś z nim Za to jest szansa na netowe pogaduszki: mag - To ty, osoba, która działa i chce być zauważona, co prędzej czy później się zrealizuje albo właśnie jakiś pan odpisze (+ 5 buław) giermek denarów - Ty jako osoba, która jest wpatrzona w tego pana jak postać na karcie w denara 5 buław - to chyba jedna z najlepszych kartach mówiąca o kontakcie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Września 2015 Maestro Napisano 15 Września 2015 Tak sobie jeszcze myślę, że w moich rozkładach 5 monet mówi o niedostatku czegoś, o tym że nawet jak do czegoś dojdzie, to nie będzie to zgodne z Twoimi oczekiwaniami..Możliwe, że zobaczycie się przy okazji jego pracy lub w klubie, ale już bez emocji..I tak jak pisałam,kontakty z innymi masz zapewnione;) Cytuj
Mana Napisano 15 Września 2015 Napisano 15 Września 2015 Jak się zrealizuje moje oczekiwanie, że jeszcze się spotkamy? 5 monet, Król kielichów, 6 monet chyba nie będzie to takie łatwe i może się nie udać. Jaki efekt przyniesie danie informacji na spotted, że go szukam? Mag, Paź denarów, 5 buław mogą się odezwać jakieś inne osoby, choć możliwe, że ten właściwy będzie między nimi 1 Cytuj
Erza Napisano 15 Września 2015 Autor Napisano 15 Września 2015 No jakiś kontakt będzie, będzie A z tym spotted to pomyślałem, że żadnego konkretnego efektu to nie da, nie takiego jakiego oczekujesz...ale może faktycznie te karty znaczą, że się odezwie Póki co post polubiła jakaś dziewczyna. Cytuj
Erza Napisano 15 Września 2015 Autor Napisano 15 Września 2015 kolejnego spotkania raczej nie będzie:5 denarów jest na nie król kielichów to Twoje myśli o nim 6 denarów na końcu po tych kartach, to marzenie o wyskoczeniu gdzieś z nim Za to jest szansa na netowe pogaduszki: mag - To ty, osoba, która działa i chce być zauważona, co prędzej czy później się zrealizuje albo właśnie jakiś pan odpisze (+ 5 buław) giermek denarów - Ty jako osoba, która jest wpatrzona w tego pana jak postać na karcie w denara 5 buław - to chyba jedna z najlepszych kartach mówiąca o kontakcie Teraz właśnie tak myślę, że ta 5 monet to jednak lipa - rozczarowanie, a pozostałe karty pewnie życzeniowe. Cytuj
Erza Napisano 15 Września 2015 Autor Napisano 15 Września 2015 Tak sobie jeszcze myślę, że w moich rozkładach 5 monet mówi o niedostatku czegoś, o tym że nawet jak do czegoś dojdzie, to nie będzie to zgodne z Twoimi oczekiwaniami..Możliwe, że zobaczycie się przy okazji jego pracy lub w klubie, ale już bez emocji..I tak jak pisałam,kontakty z innymi masz zapewnione;) 5 monet była odpowiedzią na nie. Reszta to tło. Póki co mam kontakty z panem X, który nijak pasuje tutaj. Cytuj
Erza Napisano 15 Września 2015 Autor Napisano 15 Września 2015 Jak się zrealizuje moje oczekiwanie, że jeszcze się spotkamy?5 monet, Król kielichów, 6 monet chyba nie będzie to takie łatwe i może się nie udać. Jaki efekt przyniesie danie informacji na spotted, że go szukam? Mag, Paź denarów, 5 buław mogą się odezwać jakieś inne osoby, choć możliwe, że ten właściwy będzie między nimi Jak już wspomniałam wcześniej, post polubiła jakaś dziewczyna. Prawdopodobnie przypadkowa jakaś, więc tu jak najbardziej trafiłaś z tym odzewem innych osób. Cytuj
Erza Napisano 22 Września 2015 Autor Napisano 22 Września 2015 Weryfikacja: Właściwie już przestałam żałować, że nie dałam mu tego numeru. Odzewu na spotted też nie było. Dzięki za wszystkie interpretacje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi