kasiakus Posted September 15, 2015 Share Posted September 15, 2015 Dzisiaj w nocy miałam bardzo dziwny i emocjonalny sen. Mianowicie, na poczatku snila mi się klotnia z ojcem. Tak jakby on miał kochanke i chciał się wyprowadzić z domu. Stanelam całkowicie przeciwko niemu. Nastepnie sen się przeniosl. Swiecilo slonce. Pojawil się znajomy chłopak. Nic nie powiedział tylko wskazal, abym pocalowala go w policzek. Zlapal mnie za reke. Nastepnie pocalowal i poszliśmy gdzies razem, a caly czas swiecilo slonce. Co ten sen może oznaczac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamaya Posted September 15, 2015 Share Posted September 15, 2015 Czy masz dobre relacje z ojcem, mężczyznami? Początek wskazuje na konflikt na tym podłożu. Może obawy, że coś zdarzy się złego w Waszej rodzinie, a może to Ty boisz się zostać zdradzoną przez ukochanego. Słońce to dobry znak. Nadzieja na lepszą passę pojawia się ktoś komu okazujesz uczucia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiakus Posted September 16, 2015 Author Share Posted September 16, 2015 Mysle, ze mam jakiś strach w sobie przed uczuciami. Dziekuje bardzo za interpretacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts