krysian Posted September 16, 2015 Share Posted September 16, 2015 Witam, od pewnego czasu mi i mojej dziewczynie po głowie krążą liczby, zawsze te same. Zaczęło się to z miesiąc temu gdy przyśniły nam się tej samej nocy te same liczby, ale w różnych snach. Od tamtej pory na każdym kroku je spotykamy, w datach urodzenia naszych krewnych wszędzie są te cyfry, nawet gdy spojrzymy na zegarek to zawsze na te same liczby. Są to 2,14,22,47 i 42. Ktoś wie co to może znaczyć? Bo jeżeli to przypadek to bardzo dziwny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eilidh Posted September 16, 2015 Share Posted September 16, 2015 Hehe skreśl je w jakiejś loterii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krysian Posted September 16, 2015 Author Share Posted September 16, 2015 No wiadomo, że to pierwsze co zrobiłem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts