pretoria Napisano 21 Września 2015 Napisano 21 Września 2015 Co czeka mnie w moim związku do końca 2016roku? 3, 6, rycek pucharów, słońce No karty ładne, spełniona miłość, radość 3kieli to też nieślubne dzidzi Spokój, poczucie bezpieczeństwa Te karty są też jakieś romansowe, może pójście na bok, ale wszystko się ułoży?? Cytuj
Gość Euterpe Napisano 21 Września 2015 Napisano 21 Września 2015 3 pucharów to sama radość, wspólne wyjścia (może nawet w większym gronie), zabawy, imprezy itd. 6 pucharów to przyjacielskie gesty, składanie sobie życzeń, wręczanie prezentów, powrót do czegoś, ale ogólnie przyjemna karta. rycerz pucharów przychodzi z wiadomością - póki co pokazał mi pozytywne informacje Słońce obrazuje, że wyjaśni się jakaś sytuacja, coś się wykrystalizuje. Nie masz złych kart, więc nie przejmuj się na zapas. Pod koniec roku będą święta i może wtedy zdarzy się coś ciekawego Cytuj
Lakshmi Napisano 21 Września 2015 Napisano 21 Września 2015 radosc, romans, i zadowolenie, dziecko tez mozliwe 1 Cytuj
Gość anhana Napisano 21 Września 2015 Napisano 21 Września 2015 właśnie mi tez dziecko przyszło na myśl po tych kartach Cytuj
Gość Bethany Napisano 22 Września 2015 Napisano 22 Września 2015 Radosne chwile, widać uczucie, no i rzeczywiście możliwa też radość wynikająca z powiększenia rodzinki. Powodzonka! . Cytuj
bridaa Napisano 22 Września 2015 Napisano 22 Września 2015 ładne karty, zadowolenia, miłości, radości, jesli jest Was dwoje może byc też dzieciątko 1 Cytuj
panna.marta Napisano 26 Września 2015 Napisano 26 Września 2015 duzo wspolnych wyjsc, do kina, teatru, na impreze. Duzo radości i porozumienia - ladne karty. 1 Cytuj
Beata39 Napisano 3 Października 2015 Napisano 3 Października 2015 Co czeka mnie w moim związku do końca 2016roku? 3, 6, rycek pucharów, słońce Przepraszam cię i mam nadzieję, że się nie mylę, ale jak dla mnie w tej 3, 6 i rycerzu widzę romans z kimś z przeszłości (3 pucharów mi zawsze wychodziła na trzecią osobę ale nie dziecko). Jak zobaczyłam ten układ to niestety zobaczyłam to co napisałam. Mam nadzieję, że bedzie wszystko super tak jak ty tego pragniesz. Pozdrawiam Cytuj
jagusia Napisano 5 Października 2015 Napisano 5 Października 2015 Kurcze wydaje mi się, że w Twój poukładany i dobrze działający związek wejdzie nowy mężczyzna - z zupełnie nowym podejściem do życia. Słońce to siła życia, nie wiem czy uda Ci się zachować zimną krew i nie ulec nowemu. Cytuj
niiwa Napisano 9 Października 2015 Napisano 9 Października 2015 Co czeka mnie w moim związku do końca 2016roku? 3, 6, rycek pucharów, słońceNo karty ładne, spełniona miłość, radość 3kieli to też nieślubne dzidzi Spokój, poczucie bezpieczeństwa Te karty są też jakieś romansowe, może pójście na bok, ale wszystko się ułoży?? W tych kartach jest duży Pana sentyment do Ciebie/jest to nawrót znajomości z przeszłości?/ On okazuje Ci uczucia, ale niestety niczego na przyszłość nie obiecuje. Są spotkania, imprezy i jest b.przyjemnie ale Słońce w kontekście tych pucharów sugeruje bardziej między wami..- jak to nazwać - "układ ugodowy" niż związkowy. Cytuj
pretoria Napisano 10 Października 2015 Autor Napisano 10 Października 2015 (edytowane) Jeśli to się mocno naciągnie to można znajomość podciągnąć pod nawrót. Pan ma plany na przyszłość. Planuje już i zaręczyny i ślub i dziecko/ci. Także taka wizja na kilka najbliższych lat. Zobaczymy... Dziękuję Edytowane 10 Października 2015 przez pretoria Cytuj
Iwka78 Napisano 21 Października 2015 Napisano 21 Października 2015 karty pokazują szczęście i zadowolenie:-) albo będziesz w ciąży, albo ktoś z przeszłości się pojawi w kim się zakochasz... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi