Jacek Midorus Napisano 21 Września 2015 Napisano 21 Września 2015 Dziwny miałem dzisiaj sen. Może ktos zechce go „przelozyc na polski” :-) Otoz snilo mi się ze siedzialem w pokoju a nagle weszla jakas kobieta i rzucila we mnie zywa kobra. Wybieglem z pokoju na korytarz i okazalo się ze ten korytarz to korytarz mojej szkoly podstawowej. Kobieta znow rzucila we mnie kobra ale ta owinela się wokół poreczy schodow i nie zdolala mnie ugryzc. Będę zobowiazany za objasnienia Jacek Cytuj
Tamaya Napisano 24 Września 2015 Napisano 24 Września 2015 Może masz w swoim środowisku jakąś kobietę o nieżyczliwym usposobieniu, która tylko szuka okazji by ukąsić, co jednak nie do końca się jej udaje jak widać. Zastanawia mnie to nawiązanie do podstawówki. Czyżby ta osoba miała jakieś powiązania z tym miejscem, albo pochodziła z tamtych czasów i teraz próbowała namieszać w twoim życiu? Cytuj
Lilith_ Napisano 26 Września 2015 Napisano 26 Września 2015 Dziwny miałem dzisiaj sen. Może ktos zechce go „przelozyc na polski” :-)Otoz snilo mi się ze siedzialem w pokoju a nagle weszla jakas kobieta i rzucila we mnie zywa kobra. Wybieglem z pokoju na korytarz i okazalo się ze ten korytarz to korytarz mojej szkoly podstawowej. Kobieta znow rzucila we mnie kobra ale ta owinela się wokół poreczy schodow i nie zdolala mnie ugryzc. Będę zobowiazany za objasnienia Jacek Podaj proszę swój wiek, czy uczysz się teraz i czy ten pokój to u ciebie w domu? Cytuj
Jacek Midorus Napisano 27 Września 2015 Autor Napisano 27 Września 2015 Lat mam 44 wiec juz nauke skonczylem. Czy ten pokoj w moim domu nie jestem w stanie odpowiedziec bo szczegolow nie zapamietalem. Jacek Cytuj
Lilith_ Napisano 27 Września 2015 Napisano 27 Września 2015 Tak bardzo ogólnie: sen dotyczy Twoich rozterek życiowych. W tym, co opisałeś, nie widzę jakiegoś konkretnego klucza do rozwiązania problemu. Powinieneś jednak uważać na powierzanie swojego bezpieczeństwa drugiej osobie. W kluczowym momencie musisz poradzić sobie sam i zrezygnować z pomocy życzliwych osób. To jest Twoja walka. Sen mówi głównie o Twoich problemach na tle seksualnym. Z tego, co widzę, to Twoje bolączki w tym temacie dotyczą Twojego bliskiego otoczenia. Nie jest to problem rozległy. (przykładowo: nie udaje Ci się w tych kwestiach z partnerką, ale sam w sobie problemu nie masz) Wygląda na to, że ta sytuacja wiąże się z przeszłymi doświadczeniami. Być może chodzi o jakąś blokadę wewnętrzną. Stoisz teraz przed wyborem. Musisz podjąć decyzję - a równocześnie doskwiera Ci brak wsparcia. Jeśli jednak znajdziesz w sobie siłę do samodzielnego postawienia się problemom - powinieneś sobie poradzić. Pozdrawiam. Cytuj
Jacek Midorus Napisano 28 Września 2015 Autor Napisano 28 Września 2015 Dzieki za odpowiedz :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi