bimba Napisano 21 Września 2015 Napisano 21 Września 2015 na prośbę osoby związanej z tematem, czy do końca tygodnia, dostanie upragniony czek na który czeka już bardzo długo rycerz denarów, moc, 10 mieczy wygląda na pozytywne zakończenie tej sprawy jeszcze w tym tygodniu, co myślicie ? Cytuj
Koma Napisano 21 Września 2015 Napisano 21 Września 2015 Nie jestem jakos przekonana, 10 Mieczy mi pokazuje raczej zly obrot sytuacji, jkaby byla wiadomosc od tego denarowego, ale obrot sprawy moze byc niedobry. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 22 Września 2015 Napisano 22 Września 2015 w rycerzu denarów widzę posłańca z czekiem (denarem) moc mówi, że wszystko będzie dobrze i masz się nie martwić 10 mieczy to zakończenie sprawy do końca tego tygodnia powinnaś dostać czek Cytuj
Iwka78 Napisano 22 Września 2015 Napisano 22 Września 2015 Powiedziałabym dokładnie tak samo jak Euterpe. Cytuj
pretoria Napisano 22 Września 2015 Napisano 22 Września 2015 To chyba na wzajemną (os.3). Nie dostanie. Cytuj
Eilidh Napisano 22 Września 2015 Napisano 22 Września 2015 Rycerz denarów w porównaniu z resztą rycerzy jest najwolniejszy w działaniu, nie spieszy się mu, w końcu dotrze, ale nie wiadomo kiedy (taki ślamazara z niego). Myślę, że ta osoba oczywiście dostanie ten czek, ale sprawa trochę się przedłuży. Cytuj
bimba Napisano 28 Września 2015 Autor Napisano 28 Września 2015 w sprawie ruszyło się do przodu ale czeku nadal nie ma, dziękuję za interpretacje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi