Jump to content

ja waga on strzelec

Recommended Posts

Posted

witajcie,jestem nowa na forum

mam pytanie

jestem wagą a on strzelcem. jak to wygląda?

Guest truskawka
Posted

To bardzo dobrana para. Zgodność intelektualna będzie tu szła w parze z dopasowaniem seksualnym. Oboje uwielbiają podróżować i spędzać czas na zabawach z przyjaciółmi. Pani Waga będzie rozumiała bez słów pragnienia i problemy partnera spod Strzelca. Pan Strzelec wniesie dużo energii i nowych pomysłów w życie partnerki spod Wagi. Oboje cenią sobie wolność i niezależność. Ich związek będzie więc opierał się bardziej na przyjaźni niż na silnym przywiązaniu i wspólnym wypełnianiu obowiązków. Lenistwo Wagi i zapominalstwo Strzelca może doprowadzić do częstych kłótni między nimi. Aby para ta żyła długo i szczęśliwie, oboje powinni sprawiedliwie podzielić między siebie codzienne obowiązki. Najlepiej, aby ich codziennych spraw pilnował ktoś trzeci - gosposia albo przyjaciel domu.

Oboje jesteście towarzyscy i życzliwie nastawieni do otaczających ludzi. Doskonale czujecie się w gronie innych, ale spędzanie czasu tylko we dwoje dostarcza Wam równie dużo przyjemności. Atmosferę w Waszym związku niewątpliwie rozgrzewa Twój partner - nigdy nie brakuje mu szalonych pomysłów, wielkich idei czy nierealnych marzeń. Mimo iż nie przepadasz za ryzykiem, często poddajesz się jego szalonym pomysłom.

źródło - Horoskop dla Ciebie - Horoskop partnerski i Horoskop partnerski

• 2 months later...
  • 1 year later...
Posted

Zdecydowanie się zgadza, choć dodałabym,że oba znaki są uparte i czasem nieustępliwe, co może destrukcyjnie działać na związek. Mimo to "Oboje cenią sobie wolność i niezależność. Ich związek będzie więc opierał się bardziej na przyjaźni niż na silnym przywiązaniu i wspólnym wypełnianiu obowiązków" pasuje jak ulał, mój związek jest dokładnie wypisz , wymaluj taki...

• 1 month later...
Posted

hej wszystkim:) nie wiem czy ktoś jeszcze zagląda do tego wątku.. ja z kolei mam problem taki, że jestem zodiakalną wagą i spodobał mi się taki jeden strzelec.. z reguły nigdy nie podrywam facetów, ale tym razem coś we mnie wstąpiło i po prostu nie moge mu tak najzwyczajniej odpuścić! :D powiedzcie mi, co mogę zrobić żeby go sobą zainteresować?