sanseweria Napisano 22 Września 2015 Napisano 22 Września 2015 ona - 18.04.1987 on - 03.04.1986 proszę o określenie związku Cytuj
Gość nowaN Napisano 3 Grudnia 2016 Napisano 3 Grudnia 2016 Jak dla mnie nie jest to związek karmiczny, wychodzi 6 czyli uczuciowość, miłość, ale może być tak, że ta relacja nie udźwignie ciężaru tego uczucia i po prostu się rozpadnie. Cytuj
sanseweria Napisano 3 Grudnia 2016 Autor Napisano 3 Grudnia 2016 dziękuje za odpowiedź już się rozpadło, kłóciliśmy się non stop, w końcu mnie pobił i jestem sama z poczuciem lęku przed facetami i blokadą na związki Cytuj
Gość nowaN Napisano 4 Grudnia 2016 Napisano 4 Grudnia 2016 Masz w wyzwaniu 2, czyli może być Ci trudno nawiązać jakąkolwiek relację i w niej wytrwać. Wyzwanie 2 niestety prowadzi do rozpadów/rozstań. Ponadto masz jako główne wyzwanie 3, czyli może to być duża samotność lub nadmierna towarzyskość. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi