strawberry1660 Napisano 22 Września 2015 Napisano 22 Września 2015 Co mnie spotka jeśli się tam pojawię? 8 denarów - król buław - królowa denarów Za bardzo nie wiem jak to ugryźć, będzie tam mężczyzna, który jest bardzo wpływowy [?] odczuje satysfakcje.. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 22 Września 2015 Napisano 22 Września 2015 to spotkanie biznesowe, z kumplami/koleżankami z pracy/szkoły po godzinach, dodatkowy kurs? Przydałby się opis. Cytuj
strawberry1660 Napisano 22 Września 2015 Autor Napisano 22 Września 2015 To spotkanie z facetem, które zaproponowałam, ale nie wiem czy na nie iść, bo nie wiem też czy on się pojawi. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 22 Września 2015 Napisano 22 Września 2015 w rozkładzie jest król buław, a więc na spotkaniu powinien się zjawić. 8 denarów - Twoje przygotowania królowa denarów - albo trochę wydasz, albo poczujesz się wyróżniona Cytuj
strawberry1660 Napisano 22 Września 2015 Autor Napisano 22 Września 2015 Zobaczymy, póki co stroję się jak głupia! Cytuj
Gość Euterpe Napisano 22 Września 2015 Napisano 22 Września 2015 Zobaczymy, póki co stroję się jak głupia! to również mogła pokazać królowa denarów - kobieta wystrojona na bóstwo, ale z smakiem Cytuj
strawberry1660 Napisano 22 Września 2015 Autor Napisano 22 Września 2015 Niestety nie przyszedł. Cytuj
Eilidh Napisano 23 Września 2015 Napisano 23 Września 2015 Wiem, że już po zweryfikowaniu, ale ta sytuacja idealnie przedstawia jedną z odsłon 8 monet. Ósemki ogólnie to ruch i czas. W połączeniu z energią denarów (w negatywie) to jakieś opóźnienie, jakaś przeszkoda, coś na co nie mamy bezpośrednio wpływu, rozczarowanie, czasem też ukazuje się jako irytacja. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi