Skocz do zawartości

Październik 2015 (zweryfikowany)

Gość Linkinia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Linkinia
Napisano (edytowane)

Singielka, od października zacznę ostatni rok studiów i studium farmaceutycznego, jestem w trakcie odrabiania praktyk w aptece.

Odwdzięczę się za każdą interpretację, możecie podsyłać w priv link do tematu, do którego mam zajrzeć.

Październik

Uczucia - 10 kielichów, 2 buław, VI Kochankowie --> HB XVIII Księżyc, IX Pustelnik

Na tym polu bez zmian, będę z dala od rodziny, ale blisko koleżanek. Możliwe, że pojawi się jakaś okazja na miłą znajomość.

Przyjaźnie - VII Rydwan, Król kielichów, 3 mieczy --> HB X Koło, I Mag

Ruszą/odżyją znajomości z zaufanymi kumpelami z roku. Jakaś relacja mnie rozczaruje albo odczuję brak na uczelni kolegi, który wyjechał na studia do innego miasta.

Najważniejsze wydarzenie - 6 kielichów, paź buław, Król denarów --> HB VI Kochankowie

Odezwie się do mnie pan, którego znam, może wyjść z propozycją spotkania. Mogło się też pokazać owo spotkanie,

Nieoczekiwane - 8 kielichów, Królowa mieczy, Mag --> HB IX Pustelnik

Okaże się, że znajdę czas na naukę i rozrywkę.

Zapytałam też kart, jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że poznam faceta, z którym połączy mnie wzajemne zainteresowanie

Król buław, IV Cesarz, 4 buław --> HB VIII Siła

Wydaje mi się, że będzie koło mnie jakiś pan. Mogę go poznać na imprezie.

Edytowane przez Linkinia
Napisano
Uczucia - 10 kielichów, 2 buław, VI Kochankowie --> HB XVIII Księżyc, IX Pustelnik

myślę, że będzie w porządku, choć możesz mieć przesyt jakichś flirtów:-)

przyjaźnie odżyją zarówno na studiach jak i na studium, ale faktycznie jakiś chłopak Cię rozczaruje

Najważniejsze wydarzenie - 6 kielichów, paź buław, Król denarów --> HB VI Kochankowie

możliwe, że ktoś z przeszłości związany ze studiami się odezwie i będzie chciał się spotkać

8 kielichów to dla mnie zawsze odcięcie się od czegoś połączone z dużym rozczarowaniem, możliwe, że się odetniesz od tego pana, który pokazał się wyżej w kartach lub faktycznie skupisz się na nauce

Napisano

aktywnie flirt, lecz rodzinnie biernie,

Ruszą, aktywnie, lecz pewien osobnik może Cię rozczarować

Ktoś Tobie znany zaprosi Cie na spotkanie być może zawodowo związane ;)

Ucieczka od nauki - zakończenie, uważaj na tzw prześlizgiwanie się ;)

Zapytałam też kart, jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że poznam faceta, z którym połączy mnie wzajemne zainteresowanie

Tak, lecz będzie to osobnik zajęty....

• 5 tygodni później...
Napisano

WERYFIKACJA

Serdecznie dziękuję za pomoc :bukiet:

Rodzinnie dobrze, z przyjaciółkami też. 2 buław pokazało dwóch panów, ale tylko z jednym chciałabym nawiązać bliższą znajomość. Księżyc i Pustelnik pokazały moje obawy i osamotnienie.

Nie odczułam żadnego zranienia, natomiast bardzo zaskoczyła mnie propozycja znajomego, związana z intelektem, czyli żywiołem reprezentowanym przez 3 mieczy. Odwiedził mnie tez dawno nie widziany kumpel. Dziś natomiast, ostatniego dnia, rozczarował mnie kolega.

Odezwał się pan z przeszłości, miło popisaliśmy.

Wreszcie wyraźnie poczułam, co chcę robić w życiu i podoba mi się to zajęcie :)

jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że poznam faceta, z którym połączy mnie wzajemne zainteresowanie

Żadnego nowego nie poznałam. Zainteresowanie odczułam ze starego grona znajomych.