Erza Napisano 23 Września 2015 Napisano 23 Września 2015 Jaki będzie efekt ćwiczeń (dwa razy w tyg. zumba + Ewa Ch.) do końca października? 3 kielichów, Paź mieczy, As buław Przede wszystkim poprawi mi się nastrój. Poczuję się bardziej szczęśliwa, zrelaksowana. Przypływ energii również zagwarantowany. I powoli będzie widać lepszy zarys sylwetki? Jaki będzie efekt ćwiczeń tych samych, ale do końca roku? 6 kielichów, 10 buław, 2 buław hmm, spodziewałam się nieco innych kart; buławy to chyba mięśnie/ciało, więc się na pewno wzmocni i wyrzeźbi; samopoczucie nadal wysokie ładowane endorfinami Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 23 Września 2015 Maestro Napisano 23 Września 2015 Oooo )) Jaki będzie efekt ćwiczeń (dwa razy w tyg. zumba + Ewa Ch.) do końca października? 3 kielichów, Paź mieczy, As buław Na pewno sprawia Ci radość,. dodadzą energii, wprowadzą element zabawy w Twoje zycie. Jaki będzie efekt ćwiczeń tych samych, ale do końca roku? 6 kielichów, 10 buław, 2 buław widac, ze bedziesz wytrwała, ale w pewnym momencie zaczną Cię nuzyc i rozpoczniesz poszukiwania czegos nowego Cytuj
Gość Bethany Napisano 23 Września 2015 Napisano 23 Września 2015 Efekt ćwiczeń: Będziesz się bardzo dobrze czuć, zrelaksowana, radosna, zadowolona . Uważam, że w w pewnym momencie odejdziesz od tych ćwiczeń, będą one być może zbyt obciążające- 10 Buław. Może wrócisz do jakiejś dawnej aktywności- 6 Kielichów. Będziesz analizować i przypatrywać się innym sposobom aktywności - 2 Buław. Trzymam kciuki . Cytuj
Erza Napisano 23 Września 2015 Autor Napisano 23 Września 2015 Dzięki Dziewczyny No właśnie Ewka mnie trochę nuży, więc czasami puszczam sobie coś innego, albo w ogóle tygodniami mam przerwę od ćwiczeń hehehe. Teraz zapisałam się na zumbę. Kupiłam karnet, więc mam motywację. Przy okazji zajęcia mi się podobają. Ludzie też spoko, więc raczej będę chodzić. Z czasem mają być tam zajęcia jogi, na które na pewno się zapiszę. Ogólnie lubię aktywność fizyczną od zawsze. Ale teraz z wiekiem hehehe widzę, że trzeba więcej się postarać, żeby utrzymać formę i figurę. A dodatkowo biorę tabsy, więc wagi koniecznie powinnam pilnować. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 23 Września 2015 Maestro Napisano 23 Września 2015 Dzięki Dziewczyny No właśnie Ewka mnie trochę nuży, więc czasami puszczam sobie coś innego, albo w ogóle tygodniami mam przerwę od ćwiczeń hehehe. Teraz zapisałam się na zumbę. Kupiłam karnet, więc mam motywację. Przy okazji zajęcia mi się podobają. Ludzie też spoko, więc raczej będę chodzić. Z czasem mają być tam zajęcia jogi, na które na pewno się zapiszę. Ogólnie lubię aktywność fizyczną od zawsze. Ale teraz z wiekiem hehehe widzę, że trzeba więcej się postarać, żeby utrzymać formę i figurę. A dodatkowo biorę tabsy, więc wagi koniecznie powinnam pilnować. Ja sie też wczoraj do klubu fitness zapisałam Cytuj
Agiatis Napisano 23 Września 2015 Napisano 23 Września 2015 Jaki będzie efekt ćwiczeń (dwa razy w tyg. zumba + Ewa Ch.) do końca października? 3 kielichów, Paź mieczy, As buław Przede wszystkim poprawi mi się nastrój. Poczuję się bardziej szczęśliwa, zrelaksowana. Przypływ energii również zagwarantowany. I powoli będzie widać lepszy zarys sylwetki? Jaki będzie efekt ćwiczeń tych samych, ale do końca roku? 6 kielichów, 10 buław, 2 buław hmm, spodziewałam się nieco innych kart; buławy to chyba mięśnie/ciało, więc się na pewno wzmocni i wyrzeźbi; samopoczucie nadal wysokie ładowane endorfinami Troszke sobie odpuścisz, czasem mniej solidnie zrobiony trening, by po chili aktywniej działać W skali roku - popracuj nad starymi negatywnymi nawykami, bo tutaj może pojawić się stan zatrzymania Cytuj
Gość Bethany Napisano 24 Września 2015 Napisano 24 Września 2015 Wiele osób mi mówi, że Chodakowskiej ćwiczenia za bardzo obciążają stawy. Ja nawet nie próbowałam z nią. Biegam minimum trzy razy w tygodniu, czasem rowerek stacjonarny i ćwiczenia, obowiązkowo brzuszki, bo niestety zaniedbałam tą część ciała. Polecam taniec, bardzo fajnie na humor działa, no i waga leci. Joga też dobra, ale tutaj trzeba coś wysiłkowego dodać. Cytuj
Iwka78 Napisano 24 Września 2015 Napisano 24 Września 2015 Jaki będzie efekt ćwiczeń (dwa razy w tyg. zumba + Ewa Ch.) do końca października? 3 kielichów, Paź mieczy, As buław lubisz ćwiczyć, czujesz się młoda dzięki temu i pełna energii i to daje Ci satysfakcję Jaki będzie efekt ćwiczeń tych samych, ale do końca roku? 6 kielichów, 10 buław, 2 buław moim zdaniem zaprzestaniesz te ćwiczenia, bo jednak będą zbyt wyczerpujące. Możliwe, że zaczniesz sięgać po jakieś izotoniki, albo pojawią się kłopoty z kolanami, ogólnie przeciążenie może się pojawić. 2 buław może też wskazywać, że zrezygnujesz z Zumby, bo będzie tego za dużo i pozostaniesz przy ćwiczeniach z płytą. Cytuj
Erza Napisano 24 Września 2015 Autor Napisano 24 Września 2015 Troszke sobie odpuścisz, czasem mniej solidnie zrobiony trening, by po chili aktywniej działać W skali roku - popracuj nad starymi negatywnymi nawykami, bo tutaj może pojawić się stan zatrzymania Negatywne nawyki to ulubione dania hehehe co nie idzie ze zdrowym odżywianiem. Na szczęście nigdy z wagą nie miałam problemów. Ćwiczenia traktuję jako wyładowanie energii, której mam duuuuużo. Cytuj
Erza Napisano 24 Września 2015 Autor Napisano 24 Września 2015 Wiele osób mi mówi, że Chodakowskiej ćwiczenia za bardzo obciążają stawy. Ja nawet nie próbowałam z nią. Biegam minimum trzy razy w tygodniu, czasem rowerek stacjonarny i ćwiczenia, obowiązkowo brzuszki, bo niestety zaniedbałam tą część ciała. Polecam taniec, bardzo fajnie na humor działa, no i waga leci. Joga też dobra, ale tutaj trzeba coś wysiłkowego dodać. To niestety prawda. Obciążają. Dla osób początkujących nie polecam, bo można nabawić się kontuzji lub po prostu zniechęcić. Jej pierwszy program wykonywałam 3-4 razy w tygodniu przez 3 miesiące. Efekty były rewelacyjne. Nie zależało mi na wadze, bo mam ok, co na wyrzeźbieniu sylwetki i lepszym samopoczuciu. I ten efekt osiągnęłam. Potem znudziło mi się wykonywanie tych samych ćwiczeń. Do innych jej programów jakoś mnie nie ciągnie. Co do biegania to lubię bardzo, ale nie bardzo mam gdzie hehe. Całe lato jeździłam na rowerze i póki jeszcze będzie sprzyjająca pogoda, to na pewno nieraz się wybiorę pojeździć. U mnie brzuch to najmniej kłopotliwa część ciała, bo płaski nawet jak się porządnie najem. Ale za to wszystko lubi się odkładać niżej. Cytuj
Erza Napisano 24 Września 2015 Autor Napisano 24 Września 2015 Jaki będzie efekt ćwiczeń (dwa razy w tyg. zumba + Ewa Ch.) do końca października?3 kielichów, Paź mieczy, As buław lubisz ćwiczyć, czujesz się młoda dzięki temu i pełna energii i to daje Ci satysfakcję Jaki będzie efekt ćwiczeń tych samych, ale do końca roku? 6 kielichów, 10 buław, 2 buław moim zdaniem zaprzestaniesz te ćwiczenia, bo jednak będą zbyt wyczerpujące. Możliwe, że zaczniesz sięgać po jakieś izotoniki, albo pojawią się kłopoty z kolanami, ogólnie przeciążenie może się pojawić. 2 buław może też wskazywać, że zrezygnujesz z Zumby, bo będzie tego za dużo i pozostaniesz przy ćwiczeniach z płytą. Iwka, bardzo lubię ćwiczyć i w ogóle uwielbiam aktywność fizyczną. Wszelką hehehe Z Zumby raczej nie zrezygnuję, bo mi się te zajęcia bardzo podobają. Ale nigdy nie mówię nigdy. Bardziej mnie motywuje kasa wydana na karnet niż próby samodyscypliny w ćwiczeniach w domu. Cytuj
panna.marta Napisano 25 Września 2015 Napisano 25 Września 2015 pytanie 1 moim zdaniem poprawi Ci się kondycja i możliwe, że spadnie Ci waga, bo ja przy moim odchudzaniu kładłam karty na identyczne pytanie. Wyszedł mi paź mieczy i wtedy schudłam. pytanie 2 moim zdaniem będziesz zadowolona i zmieni Ci się figura, bo ja bym w dwojce upatrywała drugiego odzwierciedlenia Cytuj
Gość Euterpe Napisano 25 Września 2015 Napisano 25 Września 2015 do końca października efekt powinien Cię bardzo zadowolić, ale później możesz wrócić do starych przyzwyczajeń albo wróci coś z przeszłości, co zacznie Ci ciążyć. Cytuj
Erza Napisano 25 Września 2015 Autor Napisano 25 Września 2015 Panno Marto, Euterpe, dziękuję przy moim odchudzaniu kładłam karty na identyczne pytanie. Wyszedł mi paź mieczy i wtedy schudłam mam znajomą, która bardzo często wychodzi w Paziu Mieczy i jest patykiem; ogólnie miecze kojarzą mi się z osobami o jasnej karnacji, a nawet bladymi i szczupłymi możesz wrócić do starych przyzwyczajeń przyzwyczajenie drugą naturą hehe, nie umiem na dłuższy czas zrezygnować z czekolady, więc pewnie za jakiś czas rzucę się na nią jak wilk Cytuj
Gość Euterpe Napisano 25 Września 2015 Napisano 25 Września 2015 przyzwyczajenie drugą naturą hehe, nie umiem na dłuższy czas zrezygnować z czekolady, więc pewnie za jakiś czas rzucę się na nią jak wilk a kto Ci każe rezygnować całkowicie? Kup sobie raz na jakiś czas taką lepszej jakości i pozwól sobie na chwile przyjemności. Niech to będzie Twoją nagrodą. Zrób sobie z tego rytuał - taka chwila tylko dla siebie: muzyka/film i do tego espresso/latte/cappuccino + czekoladka Cytuj
Erza Napisano 25 Września 2015 Autor Napisano 25 Września 2015 a kto Ci każe rezygnować całkowicie? Kup sobie raz na jakiś czas taką lepszej jakości i pozwól sobie na chwile przyjemności. Niech to będzie Twoją nagrodą.Zrób sobie z tego rytuał - taka chwila tylko dla siebie: muzyka/film i do tego espresso/latte/cappuccino + czekoladka Może być i tak. Jednak znam siebie na tyle, że przegram z czekoladą hehehe Cytuj
panna.marta Napisano 26 Września 2015 Napisano 26 Września 2015 ja tak od siebie mogę Ci poradzić, abyś trzymała dyscyplinę już od początku. To pomoże Ci utrzymać nawyki. Ja pilnowałam się zarówno co do posilków jadłam równo co do minuty i tak samo było z ćwiczeniami. Dziś już jest minus 14kg Życzę i tobie dużego sukcesu. Cytuj
Erza Napisano 27 Września 2015 Autor Napisano 27 Września 2015 ja tak od siebie mogę Ci poradzić, abyś trzymała dyscyplinę już od początku. To pomoże Ci utrzymać nawyki. Ja pilnowałam się zarówno co do posilków jadłam równo co do minuty i tak samo było z ćwiczeniami. Dziś już jest minus 14kg Życzę i tobie dużego sukcesu. Dzięki. Żelazna konsekwencja nie jest moją mocną stroną, ale chcąc widząc szybko efekty, to chyba powinna zacząć nią być. Cytuj
Erza Napisano 2 Listopada 2015 Autor Napisano 2 Listopada 2015 Dziewczyny, weryfikuję październik: Jaki będzie efekt ćwiczeń (dwa razy w tyg. zumba + Ewa Ch.) do końca października? 3 kielichów, Paź mieczy, As buław Przede wszystkim poprawi mi się nastrój. Poczuję się bardziej szczęśliwa, zrelaksowana. Przypływ energii również zagwarantowany. I powoli będzie widać lepszy zarys sylwetki? No Ewki nie zrobiłam w ogóle hehehe, tylko sama zumba i rzeczywiście nastrój super, dużo energii i zakwasy; innych efektów nie zauważyłam Nie wiem, czy będę ćwiczyć z Ewką, bo póki co nie mam czasu w tygodniu za bardzo, więc chyba pozostanie mi zumba dwa razy w tygodniu. Ale do końca roku jeszcze czas, więc może może kto wie. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 6 Lutego 2016 Napisano 6 Lutego 2016 Erza, udało się więcej spalić do końca 2015? Cytuj
Erza Napisano 6 Lutego 2016 Autor Napisano 6 Lutego 2016 ooo! Euterpe, dzięki za przypomnienie albo nie dzięki , bo ograniczyłam się jedynie do zumby; jakoś nie miałam czasu ani chęci ruszać się więcej; zumba w zupełności mi wystarczała As buław z pierwszego rozdania pokazał mój słomiany zapał, a 10 buław z kolejnego przeciążenie, za duże wymagania wobec siebie - ja leniwa jestem hehehe, ale w tym roku stuknie mi 30, więc ostatni dzwonek, żeby coś ze sobą zrobić, chociaż wcale nie muszę mam płyty Ewki Ch., podziwiam jej zaangażowanie i rezultaty jakie osiągają kobiety z nią ćwiczące, ale do mnie jakoś ona nie do końca przemawia - zapewne ma coś w horoskopie, co nie współgra z moim - taka tam wymówka, żeby nie ćwiczyć a tak btw zna ktoś jej godzinę urodzin? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi