Erza Napisano 26 Września 2015 Napisano 26 Września 2015 Wzięłam udział w pewnym konkursie. Do wygrania jest książka (5 egz.). Wyniki w poniedziałek wieczorem. Jaki będzie efekt dla mnie wzięcia udziału w tym konkursie? 7 kielichów, Królowa monet, Rycerz buław hm... wydaje mi się, że mogę pomarzyć o wygranej, chociaż wyszłam w Królowej monet, więc może jednak zostanę nagrodzona Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Września 2015 Maestro Napisano 26 Września 2015 Jaki będzie efekt dla mnie wzięcia udziału w tym konkursie? 7 kielichów, Królowa monet, Rycerz buław nie bardzo...wydaje mi sie, ze facet Ci sprzątnie wygraną sprzed nosa.. Cytuj
Erza Napisano 26 Września 2015 Autor Napisano 26 Września 2015 Dzięki Inez, jest dużo chętnych, więc wszystko możliwe. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 26 Września 2015 Napisano 26 Września 2015 a jak dla mnie powinnaś dostać nagrodę W rycerzu buław widziałabym wysyłanie paczki do Ciebie. Cytuj
Erza Napisano 26 Września 2015 Autor Napisano 26 Września 2015 Dziękuję Euterpe chciałabym, ale chętnych jest chyba za 100 a książek tylko 5 pierwszy raz w życiu nie mogę doczekać się poniedziałku Cytuj
Trida Napisano 26 Września 2015 Napisano 26 Września 2015 Wg mnie będą "niewielkie szanse", widać, że książkę bardzo chcesz dostać i ją dostaniesz jak na moje oko Właśnie buławowy jako pan pocztowy Cytuj
panna.marta Napisano 26 Września 2015 Napisano 26 Września 2015 niby jest denarowa, ale brakuje mi takiej karty, która by postawiła kropkę nad "i" np asa monet, sąd ostateczny itp. Obstawiam, że nie, ale życzę Ci wygranej Cytuj
Erza Napisano 27 Września 2015 Autor Napisano 27 Września 2015 Trido, Panno Marto, dzięki za interpretację. Rzadko coś wygrywam, a na tym strasznie mi zależy. Cytuj
Gość Bethany Napisano 27 Września 2015 Napisano 27 Września 2015 Ja bym jednak była na tak. Rycerz Buław mi często kuriera pokazuje, Denarowa to też dobra karta. Trzymam kciuki! Cytuj
Erza Napisano 27 Września 2015 Autor Napisano 27 Września 2015 Dzięki Magnolio Czekam z niecierpliwością na wyniki. Cytuj
Erza Napisano 28 Września 2015 Autor Napisano 28 Września 2015 weryfikacja Konkurs wygrało trzech mężczyzn i dwie kobiety. Niestety nie znalazłam się w tym gronie. 7 kielichów to sfera pragnień i marzeń. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi