Skocz do zawartości

wynik konkursu

Erza

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wzięłam udział w pewnym konkursie. Do wygrania jest książka (5 egz.). Wyniki w poniedziałek wieczorem.

Jaki będzie efekt dla mnie wzięcia udziału w tym konkursie?

7 kielichów, Królowa monet, Rycerz buław

hm... wydaje mi się, że mogę pomarzyć o wygranej, chociaż wyszłam w Królowej monet, więc może jednak zostanę nagrodzona :czarodziej:

• Maestro
Napisano

Jaki będzie efekt dla mnie wzięcia udziału w tym konkursie?

7 kielichów, Królowa monet, Rycerz buław

nie bardzo...wydaje mi sie, ze facet Ci sprzątnie wygraną sprzed nosa..

Napisano

a jak dla mnie powinnaś dostać nagrodę :)

W rycerzu buław widziałabym wysyłanie paczki do Ciebie.

Napisano

Dziękuję Euterpe :) chciałabym, ale chętnych jest chyba za 100 a książek tylko 5

pierwszy raz w życiu nie mogę doczekać się poniedziałku :serduszka:

Napisano

Wg mnie będą "niewielkie szanse", widać, że książkę bardzo chcesz dostać i ją dostaniesz jak na moje oko :)

Właśnie buławowy jako pan pocztowy :usmiech_na:

Napisano

niby jest denarowa, ale brakuje mi takiej karty, która by postawiła kropkę nad "i" np asa monet, sąd ostateczny itp. Obstawiam, że nie, ale życzę Ci wygranej :)

Napisano

Trido, Panno Marto, dzięki za interpretację. Rzadko coś wygrywam, a na tym strasznie mi zależy. :)

Napisano

Ja bym jednak była na tak. Rycerz Buław mi często kuriera pokazuje, Denarowa to też dobra karta. Trzymam kciuki! :)

Napisano

weryfikacja

Konkurs wygrało trzech mężczyzn i dwie kobiety. Niestety nie znalazłam się w tym gronie. 7 kielichów to sfera pragnień i marzeń.