panna.marta Napisano 26 Września 2015 Napisano 26 Września 2015 Dalej trwa leczenie mojego zołądka. Już 3 lekarz się za to zabrał a efekty marne. Trafiłam do nowego lekarza - faceta: królowa mieczy, świat XXI, 9 buław dołożyłam rycerza buław kiepsko to widzę. Tak jakby w ogóle nie tędy droga Cytuj
Iwka78 Napisano 26 Września 2015 Napisano 26 Września 2015 Wydaje mi się, że karty pokazują Twoje nastawienie tylko. Odcięłaś się od poprzednich lekarzy, znalazłaś nowego, ale jesteś ostrożny i sceptyczna do niego. Poza tym, już masz dość i chcesz się szybko wyleczyć. Jeżeli mogę coś doradzić to zrób sobie badanie biorezonansem. Być może masz nietolerancję pokarmową i wystarczy odstawić szkodliwe produkty na jakiś czas, odczulić się i będzie dobrze. Cytuj
Gość Bethany Napisano 27 Września 2015 Napisano 27 Września 2015 No Iwka dobrze prawi, że widać Twoje sceptyczne nastawienie. Mnie się wydaje, że znajdziesz innego lekarza, tak mi się skojarzyły Świat i Rycerz Buław. Cytuj
Erza Napisano 27 Września 2015 Napisano 27 Września 2015 Jesteś uprzedzona chyba do tego lekarza. Nie wzbudził Twojego zaufania, nie błysnął profesjonalizmem. Wydaje mi się, że z czasem znajdziesz innego lekarza, który znajdzie przyczynę dolegliwości. Zgodzę się z Dziewczynami, warto odstawić na jakiś czas produkty, które mogą być nietolerowane przez Twój żołądek. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi