Skocz do zawartości

Strych

Gość Bethany

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak spełnią się moje oczekiwania, że kiedyś wyremontujemy strych i powstaną tam pomieszczenia mieszkalne?

9 Denarów Giermek Denarów Cesarz

Wydaje mi się, że karty pokazały w tych Denarach wydatki duże z tym związane i że to będzie robione raczej powoli. Wiązało by się to także z wymianą dachu, a to są bardzo duże koszta. Cesarz na końcu mi się dobrze kojarzy.

Napisano

Zdecydowania tak. Za kilka lat będzie okazja do solidnego remontu. Być może będzie się to wiązało z przyjściem na świat syna. Niewykluczone również, że pomoże mężczyzna (wuj, dziadek, ojciec, teść). Dodatkowo pomyślałam, że może się tam znajdować pokój męski, czyli jakiś gabinet lub siłownia.

Napisano

Dzięki. Tak, Tata nam pomoże. I zgadza się, bo mój narzeczony chce tam zrobić sobie pokój, właśnie typu gabinet ;). No na razie to jest w fazie planów, inne rzeczy czekają w kolejce.

Napisano

Nic nowego nie wniosę :) wydatki, pomoc innych i zadowolenie - strych zostanie wyremontowany, tylko kiedy ;)

Napisano

Dzięki Grimmoire :).

W sumie bardziej mi chodziło, czy w ogóle dojdzie do tego remontu. Mamy na dole pomieszczania, strych na razie w sferze planów, ale bardzo bym chciała tam mieszkać, choćby dla widoków stamtąd :)

Napisano
Jak spełnią się moje oczekiwania, że kiedyś wyremontujemy strych i powstaną tam pomieszczenia mieszkalne?

9 Denarów Giermek Denarów Cesarz

Wyremontujecie. :) 9 monet mówi, że problemy powstałe przy remoncie będziecie spokojnie rozwiązywać. Giermek jest kartą radości i satysfakcji, a Cesarz na końcu pokazuje osiągnięcie celu. :)

Napisano

Bedzie remont, jakis mezczyzna pomoze i przejmie niejako dowodzenie tym.

Trudno powiedziec kto pokryje wydatki, ale taka ososba bedzie i pieniadze tez sie znajda.