Guest grimmoire Posted September 30, 2015 Share Posted September 30, 2015 (edited) Dawno nic mi się nie śniło aż tu tak z grubsza.. śniło mi się, że stałam w półmroku a kilka wilków gryzło moje gardło, rozszarpywały na strzępy, bolało, ale co dziwne sprawiało mi to ulgę i pewną przyjemność, czułam że to słuszne, nie bałam się. To nie był atak dzikich zwierząt, coś na kształt rytuału. Pamiętam głównie głowy i kły, jakby niecałe wilki. Czy jakaś symbolika odpowiada tak pokręconym snom? Proszę o pomoc Edited September 30, 2015 by grimmoire Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thais Posted October 2, 2015 Share Posted October 2, 2015 Witam nie obwiniasz się przypadkiem o coś? nie karzesz się przypadkiem za coś, w twoim mniemaniu złego? wilki to symbol wszystkiego złego, nocy, z której wyłaniają się potwory i monstra, krwiożercze bestie, gardło jako źródło mowy-powiedziałaś coś? uzasadnionego bólu nie trzeba tłumaczyć... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamaya Posted October 3, 2015 Share Posted October 3, 2015 Może czeka Cię jakiś chrzest bojowy. Przejście przez jakieś trudne starcie z kimś, ale wyjdziesz z tego silniejsza, zatriumfujesz stąd we śnie nie czujesz się ofiara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Ismer Posted October 3, 2015 Administrator Share Posted October 3, 2015 Grimmoire przemyśl co Ty tak bardzo blokujesz - czego nie możesz /co obawiasz się wyrazić i dlaczego, ew. z kim / dlaczego nie możesz się porozumieć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest grimmoire Posted October 3, 2015 Share Posted October 3, 2015 Grimmoire przemyśl co Ty tak bardzo blokujesz - czego nie możesz /co obawiasz się wyrazić i dlaczego, ew. z kim / dlaczego nie możesz się porozumieć? Droga Ismer, temat niezmiennie ten sam, nawet rozmawiałyśmy kiedyś o tym, jeśli pamiętasz ) Dziękuję za wszystkie interpretacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Ismer Posted October 3, 2015 Administrator Share Posted October 3, 2015 Rozmowy nasze pamiętam, ale w kontekście Twego snu nie myślałam o tym tylko o blokadzie 5 czakry Musi być bardzo "zanieczyszczona", skoro aż wilki musiały ją rytualnie rozrywać... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest grimmoire Posted October 3, 2015 Share Posted October 3, 2015 Nie bardzo jestem w temacie czakr, ale znaczyć*ma się, że jak postawię kawę na ławę to mi przejdzie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Ismer Posted October 3, 2015 Administrator Share Posted October 3, 2015 Jeśli przejdzie to chwilowo. To problem złożony i nie dotyczy jednego niewypowiedzianego tematu a całej Ciebie, Twojej spontaniczności / zdolności do komunikowania tego co czujesz, co myślisz, czego chcesz - bardzo ogólnie "zwolnienie obrotów" tej czakry oznacza trudności z prawidłowym komunikowaniem się i z wyrażaniem siebie. Ale na forum jest chyba coś poświęcone czakrom? (nie wiem, tam nie buszuję, bo nie jestem specjalistą choć coś niecoś wiem) i był bodajże jakiś wątek (?) dział (?) poświęcony badaniu stanu czakr - przeszukaj forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts