BiaMist Napisano 1 Października 2015 Napisano 1 Października 2015 Od kilku miesięcy szukam pracy. Dostałam wczoraj propozycje pracy w sklepie i nie jestem ciekawa czy po okresie próbnym zostane na stałe przyjęta na stanowisko. Postawiłam krzyż z 4 kart. 1- O to chodzi 2-To jest przeciw 3-to jest za 4-wynik 1-7 mieczy 2-Rycerz buław 3-As denarów 4- Cesarzowa 7 mieczy - źle szukałam pracy rycerz buław-nie wiem czy to chodzi o mnie czy o mojego pracodawce którego trochę się obawiam as denarów- pieniądze możliwość zarobku Cesarzowa- i właśnie tu jest problem kompletnie nie wiem jak tą kartę odczytać nie potrafię Bardzo proszę o pomoc w interpretacji. . Cytuj
panna.marta Napisano 1 Października 2015 Napisano 1 Października 2015 1- za dużo o tym myślisz, robisz sobie wyrzuty, może za dużo szukania po necie a mało chodzenia gdzieś po biurze czy sklepie zależy gdzie szukasz 2- więcej aktywności, dzwonienia, pisania coś od siebie 3- zmusza Cię do tego sytuacja finansowa 4-moim zdaniem możesz coś znaleźć, ale gdzieś na wiosnę ewentualnie w miejscu, gdzie jest dużo kobiet np salon fryzjerski czy sklep albo jakiś gabinet kosmetyczny Cytuj
Iwka78 Napisano 1 Października 2015 Napisano 1 Października 2015 Cesarzowa jest samodzielna pod każdym względem, więc moim zdaniem masz szansę tam zastać. Ale moim zdaniem zmienisz tę pracę na inną (król buław), inna praca będzie lepiej płatna (as denarów). 7 mieczy - wydaje mi się, że nie do końca jesteś zadowolona z tej propozycji. Cytuj
BiaMist Napisano 4 Października 2015 Autor Napisano 4 Października 2015 Nie podjęłam tej pracy. Może i była szansa tam zostać ale rzeczywiście nie chciałam tam pracować. Bardzo dziękuję za pomoc. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi