Skocz do zawartości

Październik 2015 (ZWERYFIKOWANY)

Ceres

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Singielka, po 30 -stce, bezdzietna, bezfacetowa, mieszkam u brata za granica i za kilka dni przeprowadzam się na jakiś czas z powodu pracy.

Tarot Manga

Aura: VI Mieczy, Król Monet

Aura odcinania się od pewnych spraw i moja przeprowadzkę z powodu pracy tu widzę.

Dom : V Kielichów, VII Buław

Będę tęsknić za rodziną

Praca: Król Buław, XVIII KSIĘŻYC

Może karty pokazują moja niepewność i lęki przed nową pracą.

Finanse: XV DIABEŁ, II Buław

Tu powinno być nawet lepiej niż dobrze, diabełek często sypie mi niespodziewanymi pieniążkami, a buławy to tak jakbym budowała i umacniała swoja pozycję w pracy

Uczucia: II Monet, VIII SPRAWIEDLIWOŚĆ, XVII GWIAZDA

Tak jakbym oceniała więcej niż jednego faceta.

Niespodzianka: IV Monet, VIII Mieczy, II Mieczy

Intensywne kontakty z kimś przez neta albo telefon.

Ostrzeżenie: XIX SŁOŃCE, VI Monet - Ostrzegają żebym nie była zbyt lekkomyślna i egoistyczna.

Efekty na koniec miesiąca : (wniesie zmiany albo nie) V Mieczy, Królowa Buław, II Buław - Z czymś sobie poradzę, będę zadowolona może z obowiązkami w nowej pracy.

Pomoc mile widziana :)

Edytowane przez Ceres
Napisano

Aura : No 6 Mieczy często pokazuje przeprowadzkę. Widać, że z powodów finansowych, bo Król Monet ;).

Dom : Będzie Ci smutno i będziesz jakby walczyć sama ze sobą. Tak mi się kojarzą tutaj 7 Buław.

Praca : No widać Twoje obawy, ale będziesz działać też.

Finanse : Jakieś wydatki mogą być.

Uczucia : No być może staniesz przed wyborem. Gwiazda na końcu dobrze jednak wróży :).

Niespodzianka: Może będziesz się kontaktować ze swoją rodziną przez neta. Widać komunikacje i rozmowy.

Ostrzeżenie : No żebyś myślała nie tylko o sobie ogólnie.

Efekty na koniec miesiąca: No poradzisz sobie, będziesz zadowolona. Tutaj 2 Buław- znowu mi się kojarzy, jakbyś miała stanąć przed jakimś wyborem, ;).

Napisano

tutaj ewidentnie widać przeprowadzkę z powodu pracy, skupienie na tym

widać jakiś żal/rozczarowanie, może będziesz bronić jakichś swoich racji
król buław pokazuje przeprowadzkę i Twoje lęki moim zdaniem, obawiasz się tej zmiany albo księżyc pokazuje pracę związaną jest z jakąś dziedziną artystyczną.
będziesz kombinowała jak być niezależną finansowo
będziesz stała przed jakimś materialnym wyborem, ocenisz to, i dobrze wybierzesz
będziesz zadowolona, bo nawiążesz z kimś kontakt, może być przez internet
Ostrzeżenie: XIX SŁOŃCE, VI Monet
nie kupuj pod wpływem impulsu, lepiej przemyśl dokładnie na co chcesz wydać kasę
Efekty na koniec miesiąca : (wniesie zmiany albo nie) V Mieczy, Królowa Buław, II Buław
5 mieczy to kombinowanie, jakaś forma manipulacji, możliwe więc, że z jakąś bliską przyjaciłóką lub to jesteś Ty sama, będziesz analizować jakąś drugą opcję.
Napisano

przywiązałaś się do domu, ale zamkniesz jakiś etap za sobą. Mimo wszystko nadal coś w Tobie będzie siedzieć, powalczysz z tym i tak cały miesiąc. Nie będzie spokoju.

księżyc to lęki, a tutaj jakiś pan może okłamywać. W królu buław chyba pokazał się Twój szef. W każdym razie tutaj widać mężczyznę, który działa. Albo zaczniesz się bać o niego, albo o jego zachowanie w stosunku do Ciebie. To wygląda tak, jakbyś nie była go pewna.

kiepsko, będziesz szukać tego powodu, ale też innego sposobu na zarobek.

skupisz się bardziej na materii, rozsądek weźmie górę.

2 denarów mogła się pokazać, bo w domu masz 5 kielichów i 7 buław. Wybierz to, co uznasz za najbardziej opłacalne na przyszłość.

W gwieździe zaczniesz marzyć o lepszym życiu, partnerze.

strach przed zawaleniem się twardego podłoża pod nogami, lęki przed pogorszeniem się sytuacji finansowej i poszukiwanie lepszego rozwiązania.

niepewność swojego miejsca w świecie/domu/pracy.

po ciężkim okresie może z kimś porozmawiasz albo zawrzesz korzystniejszą umowę.

nie bądź zbyt szczera,

nie zachowuj się infantylnie,

pilnuj się z pieniędzmi,

hojność hojnością, ale zachowaj umiar,

nie odsłaniaj się za bardzo,

nie pokazuj swoich "kart", zachowaj pokerową twarz,

nie zawsze warto wyciągać wszystko na światło dzienne

uważaj na dzieci

Efekty na koniec miesiąca : (wniesie zmiany albo nie) V Mieczy, Królowa Buław, II Buław

zmiany będą. Zamkniesz jeden rozdział w życiu za sobą i będziesz aktywnie działać, aby otworzyć drugi.

Napisano
Singielka, po 30 -stce, bezdzietna, bezfacetowa, mieszkam u brata za granica i za kilka dni przeprowadzam się na jakiś czas z powodu pracy.

Tarot Manga

wyjazd lub zaczątek czegoś nowego, wyjazd za pracą lub w celu zarobkowym?

tęsknota lub ewentualnie domykanie jakichś spraw

Może karty pokazują moja niepewność i lęki przed nową pracą - tak może być księżyc to też karta samotności, więc możesz tam się czuć samotnie

myślę, że będziesz musiała się pilnować z tymi finansami a raczej pilnować przed wydawaniem

możesz dokonywać pewnych wyborów lub oceniać kogoś albo jakąś relację

myślę, że możesz się uwolnić od jakiegoś problemu myślę, że to na tle finansowym

Ostrzeżenie: XIX SŁOŃCE, VI Monet -rozważnie wydawaj $$

Efekty na koniec miesiąca : (wniesie zmiany albo nie) V Mieczy, Królowa Buław, II Buław - rozwiążesz jakiś problem - konieczne podjęcie kluczowej decyzji, która niekoniecznie będzie przyjemna

• Lubię to! 1
  • 3 miesiące temu...
Napisano

Nadrabiam zaległości :) i dziekuję wszystkim za pomoc.

Weryfikacja

Tarot Manga

Aura odcinania się od pewnych spraw i moja przeprowadzkę z powodu pracy tu widzę.

Będę tęsknić za rodziną

Może karty pokazują moja niepewność i lęki przed nową pracą.

Tu powinno być nawet lepiej niż dobrze, diabełek często sypie mi niespodziewanymi pieniążkami, a buławy to tak jakbym budowała i umacniała swoja pozycję w pracy

Wyczekiwanie na przelew, który przyszedł z opóźnieniem

Tak jakbym oceniała więcej niż jednego faceta.

Wszystko kręciło sie wokół pieniążków

Intensywne kontakty z kimś przez neta albo telefon.

W sensie grałam kiedyś nałogowo w taka gierkę online i wróciłam do nałogu

Ostrzeżenie: XIX SŁOŃCE, VI Monet - Ostrzegają żebym nie była zbyt lekkomyślna i egoistyczna.

Efekty na koniec miesiąca : (wniesie zmiany albo nie) V Mieczy, Królowa Buław, II Buław - Z czymś sobie poradzę, będę zadowolona może z obowiązkami w nowej pracy.

Pomoc mile widziana :)

Aura : No 6 Mieczy często pokazuje przeprowadzkę. Widać, że z powodów finansowych, bo Król Monet ;).

Praca : No widać Twoje obawy, ale będziesz działać też.

Niespodzianka: Może będziesz się kontaktować ze swoją rodziną przez neta. Widać komunikacje i rozmowy.

Ostrzeżenie : No żebyś myślała nie tylko o sobie ogólnie.

Efekty na koniec miesiąca: No poradzisz sobie, będziesz zadowolona. Tutaj 2 Buław- znowu mi się kojarzy, jakbyś miała stanąć przed jakimś wyborem, ;).

tutaj ewidentnie widać przeprowadzkę z powodu pracy, skupienie na tym

widać jakiś żal/rozczarowanie, może będziesz bronić jakichś swoich racji

król buław pokazuje przeprowadzkę i Twoje lęki moim zdaniem, obawiasz się tej zmiany albo księżyc pokazuje pracę związaną jest z jakąś dziedziną artystyczną.

będziesz kombinowała jak być niezależną finansowo

będziesz stała przed jakimś materialnym wyborem, ocenisz to, i dobrze wybierzesz

będziesz zadowolona, bo nawiążesz z kimś kontakt, może być przez internet

nie kupuj pod wpływem impulsu, lepiej przemyśl dokładnie na co chcesz wydać kasę

5 mieczy to kombinowanie, jakaś forma manipulacji, możliwe więc, że z jakąś bliską przyjaciłóką lub to jesteś Ty sama, będziesz analizować jakąś drugą opcję.

przywiązałaś się do domu, ale zamkniesz jakiś etap za sobą. Mimo wszystko nadal coś w Tobie będzie siedzieć, powalczysz z tym i tak cały miesiąc. Nie będzie spokoju.

księżyc to lęki, a tutaj jakiś pan może okłamywać. W królu buław chyba pokazał się Twój szef. W każdym razie tutaj widać mężczyznę, który działa. [/color]Albo zaczniesz się bać o niego, albo o jego zachowanie w stosunku do Ciebie. To wygląda tak, jakbyś nie była go pewna.

kiepsko, będziesz szukać tego powodu, ale też innego sposobu na zarobek.

skupisz się bardziej na materii, rozsądek weźmie górę.

2 denarów mogła się pokazać, bo w domu masz 5 kielichów i 7 buław. Wybierz to, co uznasz za najbardziej opłacalne na przyszłość.

W gwieździe zaczniesz marzyć o lepszym życiu, partnerze.

strach przed zawaleniem się twardego podłoża pod nogami, lęki przed pogorszeniem się sytuacji finansowej i poszukiwanie lepszego rozwiązania.

niepewność swojego miejsca w świecie/domu/pracy.

po ciężkim okresie może z kimś porozmawiasz albo zawrzesz korzystniejszą umowę.

nie bądź zbyt szczera,

nie zachowuj się infantylnie,

pilnuj się z pieniędzmi,

hojność hojnością, ale zachowaj umiar,

nie odsłaniaj się za bardzo,

nie pokazuj swoich "kart", zachowaj pokerową twarz,

nie zawsze warto wyciągać wszystko na światło dzienne

uważaj na dzieci

zmiany będą. Zamkniesz jeden rozdział w życiu za sobą i będziesz aktywnie działać, aby otworzyć drugi.

Tarot Manga

wyjazd lub zaczątek czegoś nowego, wyjazd za pracą lub w celu zarobkowym?

tęsknota lub ewentualnie domykanie jakichś spraw

Może karty pokazują moja niepewność i lęki przed nową pracą - tak może być księżyc to też karta samotności, więc możesz tam się czuć samotnie

myślę, że będziesz musiała się pilnować z tymi finansami a raczej pilnować przed wydawaniem

możesz dokonywać pewnych wyborów lub oceniać kogoś albo jakąś relację

myślę, że możesz się uwolnić od jakiegoś problemu myślę, że to na tle finansowym

Ostrzeżenie: XIX SŁOŃCE, VI Monet -rozważnie wydawaj $$

Efekty na koniec miesiąca : (wniesie zmiany albo nie) V Mieczy, Królowa Buław, II Buław - rozwiążesz jakiś problem - konieczne podjęcie kluczowej decyzji, która niekoniecznie będzie przyjemna