panna.marta Napisano 1 Października 2015 Napisano 1 Października 2015 Pytania do kart o moje wyniki na koniec kwartału. Mam doła, że nie dam rady ;( bo idzie kiepsko a do tej pory byłam jedną z najlepszych. 1. czy uda mi się osiagnąć wynik jaki zamierzyłam? śmierć XIII, 2 buław, 6 buław tak 2. Jak wypadnę na tle całego zespołu? tu mi chodziło o to jak ten wynik wypadnie na tle innych 5 pucharów, rycerz mieczy, 8 pucharów dołożyłam kapłankę II trochę jako osoba panikująca, marudząca, ale mądra.Przez te kielichy, to na tle innych to chyba słabo. 3. Co powinnam zrobić, by uzyskać najlepszy wynik? Rada wypadła 7 mieczy as mieczy, kaplan V, 5 kielichow używać racjonalnych argumentów, korzystać z wiedzy, doświadczenia, no i te 5 kieli gorzej być nie może- trzeba to przetrwać z godnością Będę wdzięczna za pomoc! Cytuj
Iwka78 Napisano 2 Października 2015 Napisano 2 Października 2015 1. Wydaje mi się, ze uzyskasz dobry wynik, ale nie bedzie to żadne 100% planu. Poza tym, ta śmierć mówi, że coś musisz zmienić w swoich działaniach, aby odnieść sukces. Możliwe też, że złapiesz 2 klientów, którzy podniosą wyniki. 2. Twoje emocje wyszły w kartach- jesteś rozczarowana sobą, martwisz się, że przełożony też bedzie niezadowolony z Twojej pracy. Generalnie będziesz starała się ukryć przed innymi ze swoimi emocjami. 3. 7 mieczy to nauka. As daje ci szansę na poprawę, jeżeli się doksztalcisz (kapłan). Może jest Ci potrzebny jakiś kurs sprzedażowy, żeby poznać inne techniki... Powodzenia! Cytuj
panna.marta Napisano 2 Października 2015 Autor Napisano 2 Października 2015 Czytam fajną książkę o sprzedaży ☺ Cytuj
gucio19 Napisano 2 Października 2015 Napisano 2 Października 2015 Będzie dobrze ale pomyslisz ze mogło być lepiej i zaczniesz się douczac ,może przez Internet. Jesteś ambitna i nie spoczniesz na laurach Cytuj
Czarownica Napisano 2 Października 2015 Napisano 2 Października 2015 1. czy uda mi się osiągnąć wynik jaki zamierzyłam? śmierć XIII, 2 buław, 6 buław tak, powinno się udać na styk 2. Jak wypadnę na tle całego zespołu? tu mi chodziło o to jak ten wynik wypadnie na tle innych 5 pucharów, rycerz mieczy, 8 pucharów dołożyłam kapłankę II Jako jedyna strofująca się i też ciągnąca taką atmosferę za sobą... Chyba nie dasz sobie żyć, bo znajdą się lepsi, co dotkliwie wejdzie Ci na ambicje, mimo, że ogółem wszyscy będą to mieli gdzieś, to w Twojej głowie i odczuciu urośnie to do rangi problemu. 3. Co powinnam zrobić, by uzyskać najlepszy wynik? Rada wypadła 7 mieczy - bo pytanie jest źle zadane najwyraźniej - zapewne nie w tym tkwi szkopuł, a w Twojej samoocenie tego co robisz. as mieczy, kaplan V, 5 kielichow - stawiaj sobie szczerze realne cele, bo inaczej wiecznie będziesz sobą rozczarowana Cytuj
Gość Bethany Napisano 2 Października 2015 Napisano 2 Października 2015 1. Uda się, jak najbardziej . Wieńczy 6 buław, czyli będzie po Twojej myśli, sukces . 2. No widać, że to przeżywasz. Rycerz Mieczy mi się kojarzy z inteligencją i pomysłowością, może właśnie tak zostaniesz odebrana . 3. Uczyć się, korzystać jakby z wiedzy i doświadczenia Kapłana, czyli kogoś jakby uhmm mądrzejszego. Cytuj
jagusia Napisano 2 Października 2015 Napisano 2 Października 2015 1. czy uda mi się osiagnąć wynik jaki zamierzyłam? śmierć XIII, 2 buław, 6 buław Uda Ci się, jeśli zmienisz założenia, wydaje mi się, że w takim kształcie jak masz je teraz są mało realne - XIII na początku 2. Jak wypadnę na tle całego zespołu? tu mi chodziło o to jak ten wynik wypadnie na tle innych 5 pucharów, rycerz mieczy, 8 pucharów dołożyłam kapłankę II Chyba nie najlepiej, ale Cie to zmotywuje - tyle tylko, że wyniki tego będą widoczne w następnym kwartale - II Kapłanka mówi o potrzebie aby jakiś czas upłynął 3. Co powinnam zrobić, by uzyskać najlepszy wynik? Rada wypadła 7 mieczy as mieczy, kaplan V, 5 kielichow O kurcze, być cwana jak lis! VII mieczy może też sugerować "oswojenie" tematu - podjąć szkolenie i nie załamywać rąk, pogodzić się z faktem, że takie sytuacje sie po prostu zdarzają Cytuj
panna.marta Napisano 30 Października 2015 Autor Napisano 30 Października 2015 1. Takiego jaki sobie obrałam nie uzyskałam, nie dużo zabrakło,ale jednak 2.Dobrze, jeden z najlepszych 3. w zasadzie to chyba już nic się nie dało zrobić, ale panika była złym doradcą a zatem trzeba było wrzucić na luz, wyciszyć się i korzystać z dotychczasowych metod i doświadczenia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi