Skocz do zawartości

Karty na dzień.. OMG

gucio19

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wyciągnęłam sobie karty jak zawsze ,jak będzie w pracy (atmosfera,przebieg pracy tak ogólnie )

dziś ma być bardzo ważne spotkanie dyrektorów akurat w naszej placówce. Pewnie zostanę poddana ocenie jak to zazwyczaj jest. Jestem tam jedna z młodszych i najkrócej pracujących. Momentami to zastanawiam się ,po co mi to było , ten wyjazd i taka praca... codziennie przeżywam taki stres...:o a w dodatku ostatnio tną etaty - mam nadzieję że zdążę znaleźć inną pracę i pierwsza wręczyć wypowiedzenie ...

Karty :

Król denarow Wieża Gwiazda 9 denarow KAplan

Król denarow zawsze mi pokazuje szefowa wiec pewnie bedzie dzis.. ale pozostale karty zwlaszcza wieza..moze dostane jakas niespodziewana zla wiadomość?

Napisano

Moim zdaniem wręcz przeciwnie - Ty czekasz na najgorsze, ale kiedy emocje sięgną zenitu i przyjdzie czas na wieści to usłyszysz pochwały :) Nie stresuj się!

Napisano

Jako karta dnia Wieża w takim towarzystwie innych kart nie musi oznaczać dramatu :) w zeszłym miesiącu na pracę pokazała mi zaskoczenie zmianą. U Ciebie ta zmiana nie powinna być zmianą na gorsze ;) Trzymam kciuki :]

Napisano

Może Wieża pokazała, że sama się nakręcasz, albo nadejdą zmiany, które początkowo będą Ci nie w smak, ale okażą się bardzo dobre w efekcie dla Ciebie ;). 9 Denarów to Twoje zadowolenie i może dodatkowa kasa wpadnie, czyli podwyżka :). Będzie dobrze! :).

Napisano (edytowane)

dziekuje Wam :) o ile karty wypadly faktycznie na dzien dzisiejszy to tak... jak przyszłam to akurat szefowa na mnie wpadła , pytała czy sie spoznilam ,oczywiscie nie ale juz zwatpilam.

Potem byl obchod tych dyrektorow, myslalam,ze wyjde z siebie z tego stresu. Jedna z managerek wlasnie cos wspomniala o premii do innego managera ktory jest prawa reka kierowniczki, patrzac na mnie znaczaco. chyba cos sie swieci ;))

szefowa miala tez dosc dobry humor i byla dla mnie mila ( zazwyczaj była oziebla) pozostali z kierownictwa byli zestresowani i zli bo duzo rzeczy im sie nie udalo, jakby na zlosc... a wsrod pracownikow dosc luzna atmosfera, niektorzy przygnebieni bo grypa itp. bywalo gorzej;-)

jeszcze raz dziekuje:))

Edytowane przez gucio19
Napisano

mogłabyś napisać, jak pojedyncze albo w połączeniu karty pokazały rzeczywistość?

wieża - zaskoczenie?

król denarów - szefowa, manager?

wieża + gwiazda - stresy, zadziałała wyobraźnia

wieża + gwiazda + 9 denarów - nadzieje na poprawę swojej sytuacji albo lęk przed zmianami obecnego stanu

kapłan - ?

Napisano

Wieża - zaskoczenie , może też budynek ,biuro

Wieza+ gwiazda -dokladnie leki wzięły górę ,skończyło się dobrze

zgadzam się też z kolejna interpretacja

Król denarow -raczej szefowa ,zawsze pokazuje mi się w tej karcie

Kapłan -nie mam pojęcia może dotyczy tych dyrektorów albo jednego który do mnie przyszedł na dłużej?

Dobre jestescie:))