gucio19 Napisano 2 Października 2015 Napisano 2 Października 2015 Wyciągnęłam sobie karty jak zawsze ,jak będzie w pracy (atmosfera,przebieg pracy tak ogólnie ) dziś ma być bardzo ważne spotkanie dyrektorów akurat w naszej placówce. Pewnie zostanę poddana ocenie jak to zazwyczaj jest. Jestem tam jedna z młodszych i najkrócej pracujących. Momentami to zastanawiam się ,po co mi to było , ten wyjazd i taka praca... codziennie przeżywam taki stres... a w dodatku ostatnio tną etaty - mam nadzieję że zdążę znaleźć inną pracę i pierwsza wręczyć wypowiedzenie ... Karty : Król denarow Wieża Gwiazda 9 denarow KAplan Król denarow zawsze mi pokazuje szefowa wiec pewnie bedzie dzis.. ale pozostale karty zwlaszcza wieza..moze dostane jakas niespodziewana zla wiadomość? Cytuj
Czarownica Napisano 2 Października 2015 Napisano 2 Października 2015 Moim zdaniem wręcz przeciwnie - Ty czekasz na najgorsze, ale kiedy emocje sięgną zenitu i przyjdzie czas na wieści to usłyszysz pochwały Nie stresuj się! Cytuj
Gość grimmoire Napisano 2 Października 2015 Napisano 2 Października 2015 Jako karta dnia Wieża w takim towarzystwie innych kart nie musi oznaczać dramatu w zeszłym miesiącu na pracę pokazała mi zaskoczenie zmianą. U Ciebie ta zmiana nie powinna być zmianą na gorsze Trzymam kciuki :] Cytuj
Gość Bethany Napisano 2 Października 2015 Napisano 2 Października 2015 Może Wieża pokazała, że sama się nakręcasz, albo nadejdą zmiany, które początkowo będą Ci nie w smak, ale okażą się bardzo dobre w efekcie dla Ciebie . 9 Denarów to Twoje zadowolenie i może dodatkowa kasa wpadnie, czyli podwyżka . Będzie dobrze! . Cytuj
gucio19 Napisano 2 Października 2015 Autor Napisano 2 Października 2015 (edytowane) dziekuje Wam o ile karty wypadly faktycznie na dzien dzisiejszy to tak... jak przyszłam to akurat szefowa na mnie wpadła , pytała czy sie spoznilam ,oczywiscie nie ale juz zwatpilam. Potem byl obchod tych dyrektorow, myslalam,ze wyjde z siebie z tego stresu. Jedna z managerek wlasnie cos wspomniala o premii do innego managera ktory jest prawa reka kierowniczki, patrzac na mnie znaczaco. chyba cos sie swieci ) szefowa miala tez dosc dobry humor i byla dla mnie mila ( zazwyczaj była oziebla) pozostali z kierownictwa byli zestresowani i zli bo duzo rzeczy im sie nie udalo, jakby na zlosc... a wsrod pracownikow dosc luzna atmosfera, niektorzy przygnebieni bo grypa itp. bywalo gorzej;-) jeszcze raz dziekuje:)) Edytowane 2 Października 2015 przez gucio19 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 3 Października 2015 Napisano 3 Października 2015 mogłabyś napisać, jak pojedyncze albo w połączeniu karty pokazały rzeczywistość? wieża - zaskoczenie? król denarów - szefowa, manager? wieża + gwiazda - stresy, zadziałała wyobraźnia wieża + gwiazda + 9 denarów - nadzieje na poprawę swojej sytuacji albo lęk przed zmianami obecnego stanu kapłan - ? Cytuj
gucio19 Napisano 4 Października 2015 Autor Napisano 4 Października 2015 Wieża - zaskoczenie , może też budynek ,biuro Wieza+ gwiazda -dokladnie leki wzięły górę ,skończyło się dobrze zgadzam się też z kolejna interpretacja Król denarow -raczej szefowa ,zawsze pokazuje mi się w tej karcie Kapłan -nie mam pojęcia może dotyczy tych dyrektorów albo jednego który do mnie przyszedł na dłużej? Dobre jestescie:)) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi