jangocha Napisano 3 Października 2015 Napisano 3 Października 2015 AURA- król mieczy, 2 pucharów - nowy przełożony, PRACA- 8 buław, Giermek buław - podróż związana ze zminaną pracy DOM- RYDWAN, 7 mieczy - szybkie wydarzenia powinnam uważać na jakieś kłamstwa ... Finanse- 5 mieczy, giermek monet - walka o nowe eytap w życiu może to będzie faktycznie nowa praca ? ISTOTNE WYDARZENIA- Królowa Monet, Moc - ? nie wiem co to moze być za wydarzenie .. NIESPODZIANKA- słońce, król buław - nowe przedsięwięcie Ostrzeżenie - 9 mieczy, 4 pucharów - uważać na swoje wewnętrzne ograniczenia i musze uważać aby przeoczyc czegoś co już mam TYM POWINNAM SIE ZAJĄĆ- Koło fortuny, 5 kielichów -dać się poprowadzić losowi EFEKTY- Królowa Mieczy, 4 mieczy - odpoczynek pomożecie bo nie wiem czyto nie za dużo kart jak dla mnie na początek Cytuj
panna.marta Napisano 3 Października 2015 Napisano 3 Października 2015 aura: wydaje mi sie, że nie najgorzej praca: dużo nowych wyzwań, podróże, dużo pracy ale w sensie, że wszystko na raz dom: ktoś może coś ukrywać, być niesłownym finanse: chwilami może być ciężko by coś zdobyć istotne wydarzenia: może zadbasz o siebie, schudniesz albo wpadnie Ci pomysł na przypływ gotówki, możesz też zostać doceniona niespodzianka:ktoś może dać ci nową szansę, może też się pojawić jakiś nowy partner lub po prostu coś pójdzie po twojej myśli ostrzeżenie: nie popadaj w melancholie, idź do przodu, bierz to co stwarza ci nowe możliwości tym powinnam się zająć:.jak wyżej albo odpoczynek albo zapragniesz spokoju i ogolnie się odetniesz od czegoś Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi