Erza Napisano 3 Października 2015 Napisano 3 Października 2015 Czy do 2020 roku wyjdę za mąż? Paź mieczy, As kielichów, Cesarz myślę, że tak Jaki to będzie miesiąc? 10 buław październik albo w znaku Strzelca 2016 - Król denarów 2017 - Gwiazda 2018 - 8 mieczy 2019 - 4 denarów 2020 - 10 kielichów chyba dopiero w 2020, albo już w 2016 a 2020 dziecko Czy moim mężem będzie obecny partner? Król mieczy, Cesarz, Księżyc/Paź kielichów yyyy, gdyby nie ten Księżyc to powiedziałabym, że tak, ale to chyba będzie jednak facet młodszy ode mnie Cytuj
Gość Bethany Napisano 3 Października 2015 Napisano 3 Października 2015 Wyjdziesz na bank ! . Kurcze, ja bym powiedziała, że szansa może być już w 2017. Chyba nie ten partner obecny, ale głowy to nie dam za to . Cytuj
Erza Napisano 3 Października 2015 Autor Napisano 3 Października 2015 jak patrzyłaś mi w gwiazdki, to wychodził właśnie w 2017 Cytuj
Gość grimmoire Napisano 3 Października 2015 Napisano 3 Października 2015 Myślę, że wyjdziesz za mąż w 2020, jesienią. Partner chyba będzie jednak inny Cytuj
Gość Bethany Napisano 3 Października 2015 Napisano 3 Października 2015 W 2019 będziecie sobie gniazdko wić w tych 4 Denarach . A 2020 bejbik już . Cytuj
panna.marta Napisano 3 Października 2015 Napisano 3 Października 2015 wyjdziesz za mąż, prawdopodobnie październik. W 2020 to już moim zdaniem będziesz po ślubie to będzie ktoś inny. Cytuj
pretoria Napisano 3 Października 2015 Napisano 3 Października 2015 Paź mieczy, As kielichów, Cesarz Tak Jaki to będzie miesiąc? 10 buław zimą 2016 - Król denarów 2017 - Gwiazda 2018 - 8 mieczy 2019 - 4 denarów 2020 - 10 kielichów Waham się między 2016, 2017 a 2020... Choć ten ostatni faktycznie, bardziej na dziecko wskazuje. Czy moim mężem będzie obecny partner? Król mieczy, Cesarz, Księżyc/Paź kielichów Raczej nie. Nawet kolor zwaliłaś W moim przypadku nawet nie dopuszczam myśli, że mógłby być ktoś inny tym mężem Chyba trzeba losowi dopomóc i szybciej dzieciaczka zmajstrować Cytuj
Gość Bethany Napisano 3 Października 2015 Napisano 3 Października 2015 jak patrzyłaś mi w gwiazdki, to wychodził właśnie w 2017 Serio? Wow już nie pamiętam:) Cytuj
Gość Linkinia Napisano 3 Października 2015 Napisano 3 Października 2015 Czy do 2020 roku wyjdę za mąż? Paź mieczy, As kielichów, Cesarz --> HB V Kapłan Tak, na pewno Nie ogarniam kart, jeśli chodzi o miesiące, więc to pytanie pominę... 2016 - Król denarów 2017 - Gwiazda 2018 - 8 mieczy 2019 - 4 denarów 2020 - 10 kielichów --> w tym roku Czy moim mężem będzie obecny partner? Król mieczy, Cesarz, Księżyc/Paź kielichów Uważam tak samo - gdyby nie Księżyc, to ten sam partner, a tak to raczej ktoś inny i młodszy. Cytuj
Erza Napisano 4 Października 2015 Autor Napisano 4 Października 2015 Nawet kolor zwaliłaś W moim przypadku nawet nie dopuszczam myśli, że mógłby być ktoś inny tym mężem Chyba trzeba losowi dopomóc i szybciej dzieciaczka zmajstrować hehehe no lubię niebieski kurczę, no właśnie chciałabym jego za męża, może faktycznie dzieckiem to ogarnąć Cytuj
Erza Napisano 4 Października 2015 Autor Napisano 4 Października 2015 Dzięki Dziewczyny za interpretacje no chciałabym, żeby to był ten a nie jakiś inny, ale życie pokaże Cytuj
Mana Napisano 4 Października 2015 Napisano 4 Października 2015 Czy do 2020 roku wyjdę za mąż? Paź mieczy, As kielichów, Cesarz jak najbardziej są ku temu szanse Jaki to będzie miesiąc? 10 buław chyba jesienny 2016 - Król denarów 2017 - Gwiazda 2018 - 8 mieczy 2019 - 4 denarów 2020 - 10 kielichów Może to być 2017 Czy moim mężem będzie obecny partner? Król mieczy, Cesarz, Księżyc/Paź kielichów Nie wiem dlaczego ale z tych kart wygląda mi na ojca Twojego dziecka, ale niekoniecznie męża... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Października 2015 Maestro Napisano 4 Października 2015 Czy do 2020 roku wyjdę za mąż? Paź mieczy, As kielichów, Cesarz wyjdziesz za mąż, za innego mężczyznę, z którym znajomość zacznie sie od rozmów, od wzajemnego droczenia się Jaki to będzie miesiąc? 10 buław znak ognia, lew, baran, strzelec. Stawiam na strzelca, czyli listopad/grudzień. 2016 - Król denarów rok pod znakiem kolegi z pracy 2017 - Gwiazda tu masz szanse na cos nowego 2018 - 8 mieczy podjecie decyzji (z trudem) na temat bycia w zwiazku 2019 - 4 denarów bycie w statecznej relacji 2020 - 10 kielichów zamążpójście Czy moim mężem będzie obecny partner? Król mieczy, Cesarz, Księżyc/Paź kielichów nie, poznasz jeszcze kilku, ten ważny dla Ciebie partner będzie kims kogo z poczatku możesz nawet nie brac pod uwagę.. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 4 Października 2015 Napisano 4 Października 2015 do 2020 nie weźmiesz ślubu, ale przy pewnym panu poczujesz się bezpiecznie i nie będziesz się bać okazywać uczuć. W kolejnych kartach również nie widzę zawarcia umowy. W 2019 lub 2020 poczujesz większą stabilność. Partner może i ten, ale nie wykluczone, że ktoś jeszcze będzie się kręcić, a Ty poczujesz się niepewnie. Albo będzie pan, wszystko cacy, ale będzie Ci brakować tego papierka. Cytuj
Erza Napisano 4 Października 2015 Autor Napisano 4 Października 2015 Czy moim mężem będzie obecny partner? Król mieczy, Cesarz, Księżyc/Paź kielichów Nie wiem dlaczego ale z tych kart wygląda mi na ojca Twojego dziecka, ale niekoniecznie męża... Dzięki Yumeko! Dzieci nie mam. Istnieje jakieś prawdopodobieństwo, że z obecnym wpadniemy. Ogólnie mi tam papier tak średnio potrzebny. Kiedyś bardziej miałam na to parcie. Może być tak, że ślubu niet a związek z tym obecnym i dziecko Ech, te karty... Cytuj
Erza Napisano 4 Października 2015 Autor Napisano 4 Października 2015 Dziękuję Inez Gdyby już miało dojść do ślubu, to właśnie chciałabym w październiku/listopadzie - kiedy liście są kolorowe i jeszcze jest w miarę słonecznie, np. tak jak dziś. Albo zimą. W scenerii śnieżnej, czyli grudzień/styczeń. Albo kwiecień jak to teraz od dwóch lat zima wtedy przychodzi Cytuj
Erza Napisano 4 Października 2015 Autor Napisano 4 Października 2015 do 2020 nie weźmiesz ślubu, ale przy pewnym panu poczujesz się bezpiecznie i nie będziesz się bać okazywać uczuć. W kolejnych kartach również nie widzę zawarcia umowy. W 2019 lub 2020 poczujesz większą stabilność. Partner może i ten, ale nie wykluczone, że ktoś jeszcze będzie się kręcić, a Ty poczujesz się niepewnie. Albo będzie pan, wszystko cacy, ale będzie Ci brakować tego papierka. Przy obecnym tak jest. Że czuję się bezpiecznie i normalnie przy nim. Swobodnie. Naturalnie. Nie czuję skrępowania i parcia na papier. Przy mnie to się zawsze kręcą różni, a Jolie ze mnie żadna. Często słyszę, że to dlatego, że się ciągle uśmiecham i że oczy mi się śmieją. Więc pewnie będzie tak, że jakiś/jacyś będą motać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi