Dark Hero Napisano 4 Października 2015 Napisano 4 Października 2015 witam Prosiłbym o poradę, co mam zrobić aby się odkochać? Jakiś czas temu (pół roku) wznowiłem znajomość z dawną koleżanką, jeszcze z czasów szkolnych okres zimowy - większość moich znajomych to studenci więc niestety zostałem sam w moim rodzinnym mieście koleżanka jest w związku na odległość, więc oboje nie mieliśmy się z kim spotykać, zaczeliśmy spędzać czas razem weekendy, czasami wypady w tygodniu, na dodatek pracujemy w tym samym miejscu ;/ no i po około 3-4 miesiącach się zakochałem uwielbiam jej uśmiech, jej szalony charakter, każdą minutę z nią spędzoną ;/ nie planowałem tego, próbowałem o niej nie myśleć, ale nie wychodzi :/ jest jakiś sposób aby to odkręcić, abym nic do niej nie czuł tzn aby była tylko moją koleżanką? już kiedyś miałem przyjaciółkę w której się zakochałem ale na szczęście zacząłem studia w innym mieście, ona w tym czasie wzięła ślub i jakoś o niej zapomniałem a teraz jest trudniej, bo pracujemy w tym samym miejscu więc nie mam jak o niej zapomnieć ;( ps. nie chcę aby była moją dziewczyną za dobrze ją znam, jej wady, jej tajemnice... chcę aby było jak dawniej - miałbym się z kim spotykać ale nie miałbym teraz tego problemu że każdą wolną chwilę poświęcam myślom o Niej co zrobić drodzy forumowicze? Cytuj
tamitta Napisano 15 Października 2015 Napisano 15 Października 2015 musisz dać sobie czas bo nie da się tak o kimś zapomnieć Cytuj
dwd Napisano 17 Października 2015 Napisano 17 Października 2015 Najlepsze to znaleźć inną, w której się zakochasz. Cytuj
silyen Napisano 17 Października 2015 Napisano 17 Października 2015 Zapal 7 czarnych świec i zapalając je pomyśl co chcesz osiągnąć. W tym przypadku odciąć się od niej. Cytuj
jola1313 Napisano 12 Lipca 2016 Napisano 12 Lipca 2016 Zająć myśli czymś innym. U mnie to był ogromny pracy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi