Gość grimmoire Napisano 5 Października 2015 Napisano 5 Października 2015 (edytowane) Czy spotkam osobę x na spotkaniu w większym gronie, w odległym miejscu y? 7 buław (odwróciło się), 7 pucharów, Rydwan / suma Świat Myślę i zastanawiam się czy spotkam, ale nie spotkam, sama pojadę w świat. Weryfikacja za 2 tyg :] edit: jadę na szkolenie do innego miasta (z obecnej pracy) gdzie być może spotkam koleżankę z czasów studiów, z którą kontakt z czasem osłabł, co jakiś czas próbuję go odnowić, ale przeciąga się, miło byłoby się tam spotkać, tylko nie wiem jak wyjdzie połączenie ludzi z którymi coś mnie łączy z różnych części życia, a którzy ze sobą się nie znają Edytowane 5 Października 2015 przez grimmoire Cytuj
Gość Euterpe Napisano 5 Października 2015 Napisano 5 Października 2015 a chcesz tego? obstawiam jednak, że go nie spotkasz. Cytuj
Gość grimmoire Napisano 5 Października 2015 Napisano 5 Października 2015 Czy chcę - trochę tak, trochę nie, niekoniecznie w tym gronie. Wyczytałam, że 7 buław odwrócone może wskazywać na niechciane spotkanie, niezręczną sytuację, niby Rydwan - podróż, Świat - wyjazd, choć tu mi bliżej pasuje oddalenie właśnie. Może dowiem się wcześniej. Cytuj
Czarownica Napisano 5 Października 2015 Napisano 5 Października 2015 Brakuje opisu sytuacji, jak zauważyła już Euterpe... Nie wiadomo jak karty czytać, skoro nawet nie ma info, czy na spotkaniu Ci zależy, czy w ogóle jest możliwe, czy to bardziej liczenie na cudowny zbieg okoliczności etc;) Chyba nie... Ale ta odpowiedź jest tak samo konkretna jak Twój opis sytuacji:P Cytuj
Gość grimmoire Napisano 5 Października 2015 Napisano 5 Października 2015 Fuck-tycznie, już edytuję opis :] Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 6 Października 2015 Maestro Napisano 6 Października 2015 Nie spotkasz, ta osoba będzie poza Twoim zasięgiem.. Cytuj
Gość Bethany Napisano 6 Października 2015 Napisano 6 Października 2015 Uważam też, że nie. Rozminiecie się. Cytuj
jagusia Napisano 6 Października 2015 Napisano 6 Października 2015 (edytowane) 7 buław (odwróciło się), 7 pucharów, Rydwan / suma Świat Więc VII buław odwr. może oznaczać, że się nawet umówicie, ale Koleżanka nie dotrzyma tych ustaleń, nie mówię żeby specjalnie się wykręcała - choć nie jest to wykluczone, ale ciągle będzie coś ważniejszego, ciekawszego itd. Ciągle coś. VII Pucharów - zaczniesz się więc zastanawiać, czy to w ogóle ma sens, czy Ty na prawdę chcesz się spotkać z nią tak bardzo, żeby znosić takie gierki - a może wręcz przeciwnie, może okazać się, że własnie bardzo chcesz się z nią spotkać i VII Rydwan może mówić o tym, że od Ciebie zależy tak na prawdę czy się spotkacie czy nie. Od Twojej determinacji i tego co postanowisz w związku z tym jak ona się zachowuje. Uhhhh - też mam taką koleżankę i ja własnie już straciłam do niej cierpliwość... Edytowane 6 Października 2015 przez Czarownica usunięcie nieregulaminowego wpisu. Cytuj
bridaa Napisano 6 Października 2015 Napisano 6 Października 2015 raczej nie spotkasz, wygląda to tak jakby miałyście się rozminąć Cytuj
panna.marta Napisano 6 Października 2015 Napisano 6 Października 2015 moim zdaniem ta osoba tam będzie, ale nie wiem czy ty czy ona będziecie się unikać. Cytuj
Gość grimmoire Napisano 7 Października 2015 Napisano 7 Października 2015 Koniec czajenia, zapytałam wprost i wprawdzie jej tam nie będzie, ale porozmawiałyśmy dłużej, sama zaproponowała spotkanie po tym wyjedzie, więc ok :] Dziękuję za pomoc Cytuj
jagusia Napisano 7 Października 2015 Napisano 7 Października 2015 Dzięki za info zwrotne - trzasnęłam kulą w płot aż mi siebie szkoda :\ Cytuj
Gość grimmoire Napisano 7 Października 2015 Napisano 7 Października 2015 może okazać się, że własnie bardzo chcesz się z nią spotkać i VII Rydwan może mówić o tym, że od Ciebie zależy tak na prawdę czy się spotkacie czy nie. Od Twojej determinacji i tego co postanowisz w związku z tym jak ona się zachowuje. Dlaczego kulą w płot? Powyższe się zgadza, poza tym myślę, że gdyby jej się odpowiednio chciało mogłaby się tam pojawić, ale spotkamy się gdzie indziej. Jak na tak zadane pytanie - trafione :] Cytuj
Gość DoNogi Napisano 7 Października 2015 Napisano 7 Października 2015 Nie spotkasz tam tej osoby Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi