Skocz do zawartości

Czy spotkam?(ZWERYFIKOWANY)

Gość grimmoire

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Czy spotkam osobę x na spotkaniu w większym gronie, w odległym miejscu y?

7 buław (odwróciło się), 7 pucharów, Rydwan / suma Świat

Myślę i zastanawiam się czy spotkam, ale nie spotkam, sama pojadę w świat. Weryfikacja za 2 tyg :]

edit: jadę na szkolenie do innego miasta (z obecnej pracy) gdzie być może spotkam koleżankę z czasów studiów, z którą kontakt z czasem osłabł, co jakiś czas próbuję go odnowić, ale przeciąga się, miło byłoby się tam spotkać, tylko nie wiem jak wyjdzie połączenie ludzi z którymi coś mnie łączy z różnych części życia, a którzy ze sobą się nie znają

Edytowane przez grimmoire
Napisano

Czy chcę - trochę tak, trochę nie, niekoniecznie w tym gronie.

Wyczytałam, że 7 buław odwrócone może wskazywać na niechciane spotkanie, niezręczną sytuację, niby Rydwan - podróż, Świat - wyjazd, choć tu mi bliżej pasuje oddalenie właśnie. Może dowiem się wcześniej.

Napisano

Brakuje opisu sytuacji, jak zauważyła już Euterpe... Nie wiadomo jak karty czytać, skoro nawet nie ma info, czy na spotkaniu Ci zależy, czy w ogóle jest możliwe, czy to bardziej liczenie na cudowny zbieg okoliczności etc;)

Chyba nie... Ale ta odpowiedź jest tak samo konkretna jak Twój opis sytuacji:P

Napisano (edytowane)

7 buław (odwróciło się), 7 pucharów, Rydwan / suma Świat

Więc VII buław odwr. może oznaczać, że się nawet umówicie, ale Koleżanka nie dotrzyma tych ustaleń, nie mówię żeby specjalnie się wykręcała - choć nie jest to wykluczone, ale ciągle będzie coś ważniejszego, ciekawszego itd. Ciągle coś. VII Pucharów - zaczniesz się więc zastanawiać, czy to w ogóle ma sens, czy Ty na prawdę chcesz się spotkać z nią tak bardzo, żeby znosić takie gierki - a może wręcz przeciwnie, może okazać się, że własnie bardzo chcesz się z nią spotkać i VII Rydwan może mówić o tym, że od Ciebie zależy tak na prawdę czy się spotkacie czy nie. Od Twojej determinacji i tego co postanowisz w związku z tym jak ona się zachowuje.

Uhhhh - też mam taką koleżankę i ja własnie już straciłam do niej cierpliwość...

Edytowane przez Czarownica
usunięcie nieregulaminowego wpisu.
Napisano

moim zdaniem ta osoba tam będzie, ale nie wiem czy ty czy ona będziecie się unikać.

Napisano

Koniec czajenia, zapytałam wprost i wprawdzie jej tam nie będzie, ale porozmawiałyśmy dłużej, sama zaproponowała spotkanie po tym wyjedzie, więc ok :] Dziękuję za pomoc :serce:

Napisano
może okazać się, że własnie bardzo chcesz się z nią spotkać i VII Rydwan może mówić o tym, że od Ciebie zależy tak na prawdę czy się spotkacie czy nie. Od Twojej determinacji i tego co postanowisz w związku z tym jak ona się zachowuje.

Dlaczego kulą w płot? Powyższe się zgadza, poza tym myślę, że gdyby jej się odpowiednio chciało mogłaby się tam pojawić, ale spotkamy się gdzie indziej. Jak na tak zadane pytanie - trafione :]