panna.marta Napisano 6 Października 2015 Napisano 6 Października 2015 Aura miesiąca: 3 monety, as buław, królowa monet okres żywy, w którym się dużo dzieje, przede wszystkim poszukiwania zysków na wszelkich polach głównie materialnym. miłość: 6 pucharów, 2 monety, rycerz denarów dołożyłam 8 buław poszukiwanie uczuć, stabilizacji. Dokonywanie wyborów dotyczących nowej znajomości. praca: koło fortuny X, świat XXI, siła VIII dołożyłam sprawiedliwość pokonywanie własny barier, słabości, poszukiwanie nowych rozwiązań. zdrowie: rycerz kielichów, 7 buław, 7 mieczy lekkie stany melancholijne. rodzina, znajomi, dom: rycerz mieczy, giermek pucharów, 5 denarów zaciskanie pasa w domowym budżecie. Rada z jednej karty : 4 puchary umiejętne poszukiwanie nowych rozwiązań, nie ograniczanie się do jednego. Za wszystkie podpowiedzi z góry dziękuję. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Października 2015 Maestro Napisano 7 Października 2015 Aura miesiąca: 3 monety, as buław, królowa monet Dużo się może u Ciebie dziać, sporo kontaktów ze znajomymi, spotkań, telefonów, ktore dadzą Ci energię i zapał do życia miłość: 6 pucharów, 2 monety, rycerz denarów dołożyłam 8 buław Być może staniesz przed jakimś wyborem, bo tu nie jeden, a kilku potencjalnych kandydatów się zaznacza, może w necie będą Cie zaczepiać, ogólnie fajnie i żywiołowo praca: koło fortuny X, świat XXI, siła VIII dołożyłam sprawiedliwość praca będzie mimo wszystko priorytetem dla Ciebie, możliwy wyjazd/szkolenie/delegacja, co doda Ci pewności siebie zdrowie: rycerz kielichów, 7 buław, 7 mieczy możliwe przeziębienie, katar rodzina, znajomi, dom: rycerz mieczy, giermek pucharów, 5 denarów możliwy spór o pieniądze, ktoś od Ciebie będzie chciał pożyczyć Rada z jednej karty : 4 puchary zajmij się tym co lubisz, nie zabiegaj o innych Cytuj
Gość Bethany Napisano 7 Października 2015 Napisano 7 Października 2015 Aura miesiąca : Dużo pracy, lub nauki, w zależności czym na co dzień się zajmujesz. Będzie się sporo działo, jakieś kontakty, Ty będziesz energiczna. Finansowo powinno być całkiem dobrze . Miłość : No tutaj dość tak zmiennie. Możesz rzeczywiście stanąć przed wyborem. 8 Buław- to powinno się dziać, bardzo taka energetyczna ta karta. Praca : Same AW, także najważniejsza będzie. Widać, że będziesz się przemieszczać, aktywna będziesz. Niewykluczone, że zostanie to docenione. Zdrowie : No jakaś też mi się kojarzy melancholia + stres. Rodzina, znajomi, dom : Trochę nerwowo, możliwa sprzeczka, mało kasy. Rada z jednej karty : Zatrzymaj się czasem i pomyśl swoje działania. Cytuj
jagusia Napisano 8 Października 2015 Napisano 8 Października 2015 Aura miesiąca: 3 monety, as buław, królowa monet Nie wiem na ile to możliwe na Twoim stanowisku, ale wydaje mi sie, że gwoździem programu w Październiku będzie jakaś gratyfikacja za dobrą pracę, może podwyżka, może awans, może propozycja innego stanowiska, lepszych warunków, niespodziewana premia. miłość: 6 pucharów, 2 monety, rycerz denarów dołożyłam 8 buław Jakieś niesnaski w domu, może parter trochę nawali przy jakichś pilnych sprawach, które już miały być dawno załatwione a jeszcze nie są. praca: koło fortuny X, świat XXI, siła VIII dołożyłam sprawiedliwość No i tu proszę znowu jakaś niespodzianka sie pokazuje - w pracy zdecydowanie czeka Cię COŚ dobrego, ja obstawiam awans, bądź propozycję nowego stanowiska. zdrowie: rycerz kielichów, 7 buław, 7 mieczy Ze zdrowiem w kartach mam zawsze problem, bo wg książki która posiadam powinnaś z takimi kartami zgłosić się na badanie krwi, w celu ustalenia czy nie masz przypadkiem niedokrwistości, co może grozić poważniejszymi konsekwencjami - ale przesiej tą uwagę przez sito proszę, ja bym się pod tak stanowczym postawieniem sprawy nie podpisała. rodzina, znajomi, dom: rycerz mieczy, giermek pucharów, 5 denarów Jakieś niesnaski w domu, być może na prawdę partner będzie miał jakieś dziecinne zagrywki, V denarów mogą oznaczać ciche dni miedzy członkami rodziny. Rada z jednej karty : 4 puchary Cierpliwość, musisz się wykazać cierpliwością, ale tez znaleźć czas dla siebie, na spokojne przemyślnie opcji dla Ciebie najkorzystniejszych. Cytuj
Iwka78 Napisano 21 Października 2015 Napisano 21 Października 2015 Aura miesiąca: 3 monety, as buław, królowa monet aura pod wezwaniem praca, praca i jeszcze raz praca. Rozwój osobisty, szansa na większe pieniądze. miłość: 6 pucharów, 2 monety, rycerz denarów dołożyłam 8 buław moim zdaniem jakiś mężczyzna się pojawi z przeszłości, ale powinien być ktoś jeszcze albo będziesz się wahać, czy ten facet jest akurat dla Ciebie, 8 buław podkreśla, że będzie się dużo dziać w kwestii uczuć. praca: koło fortuny X, świat XXI, siła VIII dołożyłam sprawiedliwość tutaj będzie bardzo duża zmiana, otworzysz się na nowe działania, weźmiesz byka za rogi i uda Ci się zrealizować swój plan zdrowie: rycerz kielichów, 7 buław, 7 mieczy będziesz skupiona na emocjach, może być jakiś spadek formy, może przeziębienie, uważałabym też na stawy, aby się nie przeciążyć rodzina, znajomi, dom: rycerz mieczy, giermek pucharów, 5 denarów oj, nie wiem, czy ktoś z rodziny (tata, brat, kuzyn) nie poprosi o wsparcie finansowe Rada z jednej karty : 4 puchary otwórz się emocjonalnie, szczęścia szukaj w sobie:-) ps. oczywiście zrobiłam dużo wcześniej tą interpretację, ale komputer mnie wywalił i teraz patrzę, a tu nie ma nic ode mnie Cytuj
panna.marta Napisano 21 Października 2015 Autor Napisano 21 Października 2015 Iwka a czy Twoim zdaniem z tą miłość z przeszłości to też może być ktoś kto był jeszcze niedawno i znajmość ucichła? Cytuj
Iwka78 Napisano 21 Października 2015 Napisano 21 Października 2015 Iwka a czy Twoim zdaniem z tą miłość z przeszłości to też może być ktoś kto był jeszcze niedawno i znajmość ucichła? moim zdaniem może. Tarot nie zna pojęcia czasu. Z drugiej strony przeszłość, to przeszłość, nie ma znaczenia, czy to jest tydzień temu od rozłożenia kart, czy rok. Tak mi się wydaje. Cytuj
panna.marta Napisano 30 Października 2015 Autor Napisano 30 Października 2015 Weryfikacja: aura: ogolnie dobra, dobry nastroj, choc czulam sie czesto oslabiona miłość: w zasadzie nic ciekawego poszukiwania miłości paca: na początku bardzo dużo pracy, potem w połowie miesiąca rozczarowanie i na koniec urlop zdrowie: wyraźne osłabienie, ospałość dom: zaciskanie pasa pod wzgl. finansowym rada: rada jaka by mi sie w tym miesiącu przydała to nie przejmowanie się niepowodzeniami , ale tu mi ta 4 teraz nie pasowała ;0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi