Skocz do zawartości

Wyjście za mąż zgapione

akszeinga1985

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Czy do 2020 roku wyjdę za mąż?

VII pucharów, X mieczy, Moc, VI pucharów

Odejdę od obecnego partnera, będę czuć się osamotniona. Poznam kogoś, lecz nie wyjdę za mąż do 2020 roku.

Jaki to będzie miesiąc?

IV monety- w styczniu

2016 - rycerz monet

2017 - pustelnik

2018 - wieża

2019 - król kijów

2020 - II kije

W 2018 roku zakończy się mój obecny związek. W 2019 pojawi się nowy mężczyzna, jednak ślubu do 2020 roku nie widać.

Czy moim mężem będzie obecny partner?

VIII pucharów, As pucharów, VII mieczy, Rycerz monet

Odejdę od obecnego partnera, z nim ślubu nie wezmę. Wyjdę za mąż za innego mężczyznę o ciemnych włosach i ciemnych oczach.

Jak myślicie? Ja u siebie nie widzę ślubu do 2020 roku niestety:(

Edytowane przez akszeinga1985
Napisano

DO 2020?? 'Trochę' dłuższy okres niż nakreśla to regulamin

Piszesz, że w 2016 roku ktoś się pojawi, a później pytasz o obecnego partnera, więc nie rozumiem. Jesteś z kimś, planujesz wspólną przyszłość, ucieczkę? Jaki jest opis sytuacji?

Zinterpretuję uznając powyższe skrawki informacji (że jesteś w związku) niejako za jakiś opis...)

W 2016 związek będzie się wciąż mozolnie toczył, nie skreślałabym go jako szansy na wejście na wyższy level. Sam ślub jeszcze nie.

Napisano (edytowane)

Jestem obecnie w związku. Już 7 lat jesteśmy razem. Planuję z nim wspólną przyszłość- chcę wziąć ślub, stworzyć rodzinę. Jednak on na razie o tym nie myśli. Chodzi mi o to czy wyjdę za mąż i czy mężem będzie obecny partner.

Edytowane przez akszeinga1985
Napisano

Moim zdaniem z tych kart, to Wasz związek przejdzie kryzys, ale potem jakby widać powrót. I stawiam, że to obecny partner b będzie mężem, choć będą problemy wcześniej.