Skocz do zawartości

czy przyjdzie czek do końca miesiąca :) (ZWERYFIKOWANY)

bimba

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Ostatnio pytałam, czy będzie czek do końca tygodnia - nie było, sprawa wisi w powietrzu, więc czy będzie kasa do końca miesiąca ? Niemała sumka i bardzo by się teraz przydała.

moc, kapłanka, 2 buław

no cóż wygląda na to, że sprawa raczej będzie się wlekła, trzeba uzbroić się w cierpliwość (moc, kapłanka), pewnie sprawa ruszy się trochę do przodu (2 buław) na zasadzie, że się odezwą (pewnie pod koniec miesiąca), żeby donieść potrzebne papiery (czekamy teraz na kontakt), ale kasy w tym miesiącu raczej nie widzę...

czy będzie kasa w pierwszej połowie listopada?

2 denary, 6 buław, król buław

będzie w połowie listopada, będzie święto :)

Edytowane przez bimba
Napisano

1. Nie

2. Myślę, że czek będzie. Czy mogą wystawić na częściową spłatę?

Napisano

Ruch ma wykonać mężczyzna?

Jeżeli nie, to na gest od drugiej kobitki możesz się nie doczekać. Zaczniesz planować działanie w tym kierunku. A jeśli będziesz potrzebować pieniędzy, to jakiś pan może wesprzeć (6 buław + król buław), którego znasz (2 denary).

Jeżeli tak, to kasa będzie w pierwszej połowie listopada.

Co do czeku - obstawiam, że przyjdzie Ci długo czekać.

Napisano

czek nie jest dla mnie, ale od niego wiele zależy w mojej sytuacji, wczoraj przyszedł list z prośbą o jakieś papiery do wystawienia czeku

• 1 miesiąc temu...