bimba Napisano 8 Października 2015 Napisano 8 Października 2015 (edytowane) przeprowadziłam się za granicę, przydałaby się jakaś praca i pieniądze, jak to się zrealizuje w tym miesiącu ? król mieczy, słońce, 7 pucharów hmm, jakoś kasy tu nie widzę, za to szefa i szkolenie a ja z głową w chmurach, albo będę przebierać w ofertach, może zbyt naiwnie podejdę do tej pracy co dostanę bo wcale nie będzie taka super, pracę znajdę raczej przez internet, ale chyba będę zadowolona, że już coś mam. Jeszcze mi przyszło do głowy, w tym mieczowym, że ktoś pomoże w znalezieniu pracy, nawet trochę by się zgadzało, znajomy dał cynk o pracy w szpitalu. Edytowane 8 Października 2015 przez bimba Cytuj
bridaa Napisano 8 Października 2015 Napisano 8 Października 2015 W tym miesiącu raczej nie, moze w nastepnym , 7 kieli nie wskazuje na pracę na już. Król mieczowy zapewne pomoże. 1 Cytuj
jagusia Napisano 8 Października 2015 Napisano 8 Października 2015 Myślę, ze w tym miesiącu jeszcze nie widać kasy samej w sobie, ale w tym miesiącu trzeba już będzie podjąć decyzje dotyczące tego jak ją zarobić. Pojawią się szansę na zarobek - wydaje mi się, że więcej niż jedna, sęk w tym, że możesz się zdecydować tylko na jedną opcję, więc będziesz musiała dobrze się zastanowić. 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 8 Października 2015 Napisano 8 Października 2015 pójdziesz po wsparcie do pana, którego reprezentuje król mieczy albo wybierzesz się na rozmowę kwalifikacyjną i dostaniesz pracę. Pieniądze powinny się pojawić. Cytuj
Gość DoNogi Napisano 8 Października 2015 Napisano 8 Października 2015 Dzięki Królowi otrzymasz propozycję pracy. Cytuj
Koma Napisano 9 Października 2015 Napisano 9 Października 2015 WEdlug mnie nie, moze byc propozycja od Krola, ale oprocz rojen nic z tego na razie nie bedzie.Moze w przyszlym miesiacu sie uda. 1 Cytuj
bimba Napisano 2 Listopada 2015 Autor Napisano 2 Listopada 2015 (edytowane) Nie dostałam odpowiedzi w sprawie pracy na którą czekałam, pojawiły się inne opcje, byłam na rozmowie ale nic konkretnego na razie nie mam. Miałam jedno mało zlecenie za które dostałam drobne pieniądze, a w otrzymaniu go pomogła mi bardzo miła osoba (starsza kobieta). Oprócz tego zostałam zaproszona na dni próbne do innej pracy w listopadzie. Ogólnie jak na moje oczekiwania stałego zatrudnienia i normalnych zarobków, to nie wyszło w październiku. Edytowane 2 Listopada 2015 przez bimba Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi