Daktylka Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Zainteresowałam się numerologią, jednak nie wiem od czego rozpocząć jej zgłębianie - czy są jakieś wiarygodne i godne polecenia książki na ten temat? Będę wdzięczna za wskazówki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirty Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Czytalam m. Brzoze i N. Czerminska poza tym wiele for internetowych ale tam wiadomo moze byc niw wiarygodniw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daktylka Posted October 8, 2015 Author Share Posted October 8, 2015 Poszukam opracowań tych autorów - dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ankara74 Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 Ja też polecam Nataszę Czermińską i jej Liczby Losu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Ismer Posted November 6, 2015 Administrator Share Posted November 6, 2015 Natasza Czarmińska to dobry start, aczkolwiek drugie wydanie książki jest przeplatane twórczością autorki i jej maksymami, co rozprasza. G. Lobos także coś może wnieść, ponieważ tam jest konkret, jednakże mankamenty są takie, iż to ona puściła parę bąków, w tym ten nieszczęsny rok numerologiczny, zaczynający się od września, a to błąd. Jednak jeśli jako pierwsza lektura pójdzie Czarmińska, to z Lobos bez trudu da się wyłuskać błędy. Ewentualnie. J.D. Fermier "Numerologia". O - i W. Kuklińska - Woźny parę książek napisała, ale ponieważ pobieżnie je przejrzałam, to mogę tylko powiedzieć, że ani rewelacyjna nie jest ani niczego z "górnej półki" nie wnosi. Te książki to właściwie wstęp, zapoznanie się z numerologią ogólnie, lecz mają tą zaletę, że można się zorientować jak i co się liczy by potem bez dużego problemu móc przejść na inny poziom. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts