Gość Gwiazdka7 Napisano 9 Października 2015 Napisano 9 Października 2015 Ponad poł roku staramy sie o dziecko , czy moze w tym miesiacu sie uda ? Pustelnik + Głupiec + Cesarzowa Wychodziło by na to ze tak bo cesarzowa to ciąża tak jak i głupiec dziecko jednak martwi mnie pustelnik w pierwszej karcie Cytuj
Gość Bethany Napisano 9 Października 2015 Napisano 9 Października 2015 Uhmmm, całość rozkładu się liczy, także ja bym była jednak tak. Wieńczy Cesarzowa, a to często pokazuje na kobietę w ciąży. Głupiec też wiadomo,że na tak . Cytuj
Gość DoNogi Napisano 9 Października 2015 Napisano 9 Października 2015 Pustelnik jako pierwsza karta wskazuje na to, że przez dłuższy czas starań mimo wszystko nie udało się zajść w ciążę. Jest to tez karta lekarza, osoby która mogła wam w tym trochę pomagać, choćby Twój ginekolog. Kolejne karty wskazują na to, że przed Tobą nowa droga Głupiec, ona też oznacza dziecko (chłopiec), a Cesarzowo wiadomo Kobieta spełniona i ciężarna. Ja jestem na tak. Powodzenia. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 9 Października 2015 Napisano 9 Października 2015 Głupiec i Cesarzowa są tutaj pozytywne, ale pustelnik na początku trochę psuje... Ewentualnie będzie oznaczać starania w nocy Karty wyglądają też tak, jakbyś szukała w internecie sposobów na zajście. Możesz również dowiedzieć się o tej ciąży później. Jestem na tak. Cytuj
niiwa Napisano 9 Października 2015 Napisano 9 Października 2015 Ponad poł roku staramy sie o dziecko , czy moze w tym miesiacu sie uda ?Pustelnik + Głupiec + Cesarzowa Wychodziło by na to ze tak bo cesarzowa to ciąża tak jak i głupiec dziecko jednak martwi mnie pustelnik w pierwszej karcie . Piszesz, że staracie się o dziecko..- Pustelnik z Głupcem raczej o tym nie mówi. Twój partner jak na razie nie chce potomstwa. Ty jako Cesarzowa/pragniesz dziecka / - nie dostrzegasz jednak "świata" swojego partnera, który ma zupełnie inne wyobrażenia niż myślisz. Mam wrażenie jakbyście mieli zupełnie inne obecne oczekiwania względem siebie i swojej przyszłości. Cytuj
Gość Gwiazdka7 Napisano 9 Października 2015 Napisano 9 Października 2015 . Piszesz, że staracie się o dziecko..- Pustelnik z Głupcem raczej o tym nie mówi. Twój partner jak na razie nie chce potomstwa. Ty jako Cesarzowa/pragniesz dziecka / - nie dostrzegasz jednak "świata" swojego partnera, który ma zupełnie inne wyobrażenia niż myślisz. Mam wrażenie jakbyście mieli zupełnie inne obecne oczekiwania względem siebie i swojej przyszłości. Nie zgadze sie, moj partner jak najbardziej chce , dziwna odpowiedz pytanie było czy zajde w ciaze Cytuj
pretoria Napisano 10 Października 2015 Napisano 10 Października 2015 Stawiam, że niestety się nie uda. Ogólnie rzecz ujmując to się uda, ale nie w tym miesiacu. Cytuj
Beata39 Napisano 10 Października 2015 Napisano 10 Października 2015 Ja w tym pustelniku widzę Ciebie, osobę niespełnioną, pragnącą tego dziecka. Dalsze karty mi mówią, że coś z tego bedzie. Trzymaj się i wierz że się uda. Trzymam kciuki Cytuj
Elżbieta. Napisano 18 Października 2015 Napisano 18 Października 2015 (edytowane) Pustelnik jako pierwsza karta wskazuje na to, że przez dłuższy czas starań mimo wszystko nie udało się zajść w ciążę. Jest to tez karta lekarza, osoby która mogła wam w tym trochę pomagać, choćby Twój ginekolog. Kolejne karty wskazują na to, że przed Tobą nowa droga Głupiec, ona też oznacza dziecko (chłopiec), a Cesarzowo wiadomo Kobieta spełniona i ciężarna. Ja jestem na tak. Powodzenia. Dokładnie tak. Pustelnik to pomoc lekarska. Z tym, że karta Głupca może oznaczać nową metodę leczenia i dopiero wtedy masz szansę zajść w ciążę, na co wskazuje karta Cesarzowej. Edytowane 19 Października 2015 przez Elie-1 Cytuj
adivino Napisano 19 Października 2015 Napisano 19 Października 2015 Jestem na tak. Pustelnik to bezskuteczne staranie się o dziecko. Następne karty dobrze prognozują. Cytuj
afercia Napisano 19 Października 2015 Napisano 19 Października 2015 Pustelnik + Głupiec + Cesarzowa Moim zdaniem tak, dość ciążowe karty Pustelnik kojarzy mi się tutaj jako wyjście ze schematu takiego robienia dziecka, on ma świeczkę więc może romantyczna kolacja Mozart albo Vivaldi w tle (obaj dość specyficznie zmieniają fale mózgu szczególnie muzyka Amadeusza, zarówno ja jak i mój uwielbiamy ich do romantycznego wieczoru bo tworzy się absolutna magia) i takie zrobienie to bardziej dla siebie, trochę bardziej egoistycznie aby oddać się w pełni sobie. Patrząc na Crowley Thot Tarot Pustelnik jest dość płodną kartą, przynajmniej mi kojarzy się z energią życia i poczęcia Cytuj
Lena75 Napisano 22 Października 2015 Napisano 22 Października 2015 Ponad poł roku staramy sie o dziecko , czy moze w tym miesiacu sie uda ?Pustelnik + Głupiec + Cesarzowa Moim zdaniem w tym miesiącu sie nie uda...ale wyszły same AW więc cos jest na rzeczy...a nie jestes juz przypadkiem w ciąży ?? Cytuj
Iwka78 Napisano 22 Października 2015 Napisano 22 Października 2015 przykro mi, ale wydaje mi się, że w tym miesiącu nic z tego nie będzie:-( ale patrząc po kartach, to niedługo zajdziesz w ciąże. Cytuj
Elżbieta. Napisano 23 Października 2015 Napisano 23 Października 2015 Dokładnie tak. Pustelnik to pomoc lekarska. Z tym, że karta Głupca może oznaczać nową metodę leczenia i dopiero wtedy masz szansę zajść w ciążę, na co wskazuje karta Cesarzowej. Przyszłam poprawić interpretację, nie daje mi spokoju karta Głupca. Uważam, że Pustelnik może oznaczać lekarza i leczenie, ale równie dobrze takie wycofanie. Względnie podejście do seksu zbyt poważnie - na zasadzie; to teraz robimy dziecko, w wyniku czego, brak spontaniczności etc.Natomiast karta Głupca może wskazywać na odejście od planów zajścia w ciążę. W związku z czym i sam seks będzie spontaniczny i na luzie - co ma być to będzie. I dopiero wtedy może być ciąża - Cesarzowa. Cytuj
Mefista Napisano 24 Października 2015 Napisano 24 Października 2015 Widzę problemy, przeszkody przez jakiś czas, koniec końców się uda. Może jest tu problem o podłożu psychicznym? Cytuj
niiwa Napisano 24 Października 2015 Napisano 24 Października 2015 Nie zgadze sie, moj partner jak najbardziej chce , dziwna odpowiedz pytanie było czy zajde w ciaze ok Gwiazdko7 --- napisz czy rozkładałaś karty z całej talii?? - to ważne! - Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi