Skocz do zawartości

Skąd tyle nienawiści w nim?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

ok edytuję post:

pierwsza sprawa czy on naprawdę bez marihuany nie potrafi żyć?

druga sprawa:

wczoraj po rozmowie(gdzie w zasadzie kończymy związek,bo on nie chce rzucić palenia,którego nie akceptuję, a okłamywał mnie z częstotliwościa- wyszło na jaw po pół roku...)

Czy on naprawdę nie jest szczery? A może to w stosunku do mnie?

Tak niby widać:

kwadratura jego Neptuna z moim Merkurym -osoba z Neptunem mydli oczy osobie z Merkurym?. Poza tym jego Neptun jest w I domu - podatność na nałogi? Opozycja Marsa do Plutona to niefajny aspekt, forsowanie na siłe swojej woli, żądza rozkoszy za wszelką cene. Stąd może być trudno odsunąć go od uzywek i innych pomysłow?

Druga sprawa kiedy przestał mnie kochać?

link:

http://i.imgur.com/sPk9En3.jpg

on ur 31.03.1985 Poznań 2:15

Edytowane przez 84justi
Napisano

Prosilabym o edycje postu, bo az oczy bola, poza tym nie rozumiem wlasciwie pytania.

To sa zale wylewane i ja to rozumiem.

Ale to nie to forum chyba.

Mozemy zapytac o okreslone cechy w kosmogramie, ale okreslone.Nie ma czegos takiego jak "bo to zla mezczyzna byla"

Poza tym o co wlasciwie pytasz, skoro nie ma zadnej daty urodzenia, juz o kosmogramie nie mowie nawet ?

Wrozenie z fusow ?

Pomylka.

Napisano

Taki Merkury może mieć trudność z przejrzystością (Ne.).

Neptun w 1. domu - ktoś może być postrzegany przez mgłę (którą

wytwarza).

Opozycja Mars - Pluton może być agresywna, a może dawać siłę i

wytrzymałość.

Jak ktoś ma w radixie Slonce kwadratura Neptun, to powinien świadomie

robić

coś "niebiańskiego", aby spożytkować to jakoś

"konstruktywnie", bo inaczej

grozi jakiś nałóg.

hm zgadza sie??

Napisano

Neptun w koniunkcji z Ascendentem , niestety czesto daje nalogi, wlasnie narkotyki bardziej niz np alkoholizm.