84justi Posted October 9, 2015 Share Posted October 9, 2015 Jakiego "ideału" on szuka.. czy tak jak myślę- wymalowana, w szpilach(tak lubi) która będzie wszystko co robi akceptowała... tolerowała wspierała go we wszystkim? View image: mm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted October 9, 2015 Share Posted October 9, 2015 Opiekunczej, takiej matczynej , a i przy okazji przejmujacej inicjatywe czasami ( w seksie). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
84justi Posted October 9, 2015 Author Share Posted October 9, 2015 Opiekunczej, takiej matczynej , a i przy okazji przejmujacej inicjatywe czasami ( w seksie). hehe przejmowałam duzo inicjatywy w seksie;) matczyna to z obowiazkow wyreczajaca? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted October 9, 2015 Share Posted October 9, 2015 Matczyna, troskliwa,co to martwi sie czy synus zjadl, odpoczal, umyl sie, zalozyl czyste gatki-no przesadzam troche;) ale taka nadopiekuncza, troszczaca sie o wszystkie mozliwe potrzeby, troche jak o male dziecko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anhana Posted October 9, 2015 Share Posted October 9, 2015 Ja bym powiedziała, że wygadanej, bezpośredniej, ożywionej, trochę szalonej, która mu poświęca dużo uwagi i niejako go "otacza" opieką ale trochę taką zaborczą. Tylko z przymrużeniem oka proszę przyjąć mój punkt widzenia, bo ja się jeszcze na tej dziedzinie nie znam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
84justi Posted October 9, 2015 Author Share Posted October 9, 2015 Ja bym powiedziała, że wygadanej, bezpośredniej, ożywionej, trochę szalonej, która mu poświęca dużo uwagi i niejako go "otacza" opieką ale trochę taką zaborczą. Tylko z przymrużeniem oka proszę przyjąć mój punkt widzenia, bo ja się jeszcze na tej dziedzinie nie znam to ja moze ta opieka akurat mniej.. a jemu przeszkadzalo to,ze niby go nie wspieralam(a to chodzilo,ze nie widzialam sensu w tym co robil,zwlaszcza jak sie mu koszty nie zwracaly,daleko jezdzil zmeczony wracal) i niby nie akceptowalam (ja po prostu pewnych zachowan jak jaranie trawy...) Darmowy hosting plików - wrzucaj i dziel się plikami nawet 1GB za darmo | mg.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bethany Posted October 10, 2015 Share Posted October 10, 2015 Rozmownej, inteligentnej, energicznej, lubiącej sport,ogólnie taka baba z jajami, z drugiej strony wrażliwej, rodzinnej, opiekuńczej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted October 10, 2015 Share Posted October 10, 2015 W sumie oczekiwanie akceptacji kazdego zachowania, to raczej o narcyzm mi zahacza. To ciekawe, bo wlasciwie nie wiem co w horoskopie swiadczy o narcyzmie. Chociaz silnie obsadzony Baran tak dziala. A w horoskopie pana wladca 5 domu jest w Baranie, zreszta z satelicjum w tym znaku. I Ksiezyc w kwadraturze z Wenus, czyli te oczekiwanuie matczynej opieki sie kloci z egoizmem. No wlasnie ! Barana bym winila o to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
84justi Posted October 10, 2015 Author Share Posted October 10, 2015 W sumie oczekiwanie akceptacji kazdego zachowania, to raczej o narcyzm mi zahacza.To ciekawe, bo wlasciwie nie wiem co w horoskopie swiadczy o narcyzmie. Chociaz silnie obsadzony Baran tak dziala. A w horoskopie pana wladca 5 domu jest w Baranie, zreszta z satelicjum w tym znaku. I Ksiezyc w kwadraturze z Wenus, czyli te oczekiwanuie matczynej opieki sie kloci z egoizmem. No wlasnie ! Barana bym winila o to. hm ale to nie narcyzm ze ktoś oczekuje każdego zachowania...akceptacji..właśnie bardziej egoizm;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
84justi Posted November 6, 2015 Author Share Posted November 6, 2015 Rozmownej, inteligentnej, energicznej, lubiącej sport,ogólnie taka baba z jajami, z drugiej strony wrażliwej, rodzinnej, opiekuńczej. hej za to ja https://i.imgur.com/hYEafv4.gif?1 bardziej mam wrażenie ze szukam takiego jak wymieniłaś, że ona a kiedyś astrolog mówił,że szukam kogoś podobnego do siebie, określił to "mix porządku i szaleństwa" niestety po tym świecie albo chodzą same nudne "porządki' albo "szaleństwa" nieuczciwe:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts