Skocz do zawartości

Jakie ma zamiary ten Pan?

*_*Starblue*_*

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam! wprowadziłam sie pol roku temu, mam sąsiada ktory ma zone, ciagle sie kloca a on zaczal byc strasznie mily i nie wiem co nagle sie stalo, zreszta ciagle mnie obserwoje (bardzo natarczywie i nieskrępowanie ) czesto tez zaczepia i szuka glupich tematow do rozmowy.

1.(on w tej relacji)XVIII Ksiezyc - moze cos tam czuje cos mu sie podoba ale ukrywa to, moze nawet sam nie wie

2. (ja w tej relacji) 4 kielichy - czyli to ze jest mi obojetny i niezalezy mi specialnie na jego uwadze

3. (co miedzy nami) As buław - chemia, podobam mu sie, dlatego flirtuje i zaczepia ciagle

4. ( co ta osoba pokazuje na zewnątrz ) Król Mieczy ze jest chlodny, madry, zdystansowany

5. ( co on naprawde czuje do Ciebie) Rycerz Monet - moze mu sie podobam ale jest, powolny, jest raczej wierny swojej zone

6. ( rada) XX Sąd - raczej uwazac i sie go wystrzegac

7. (czego nie robic) - 4 monety - odslaniac sie, byc wylewna w stosunku do niego

prosze o pomoc w interpretacji i dziekuje ;)!

Napisano

Pan jest napalony i tyle.

Nie jest szczery i w przyszlosci tez nie bedzie raczej, ogolnie ma kosmate mysli ale czuje ze nie powinien.

POkazuje na zewnatrz ze jest awanturnikiem , choc byc moze tego by nie chcial.

Co on czuje -nic nie czuje, w Asie Bulaw czuje co najwyzej ze krew mu odplywa z glowy w inne miejsce i tyle :P

Rada mowi :pamietaj ze pan ma rodzine.

Nie robic- nie "inwestowac" uwagi, energii w pana.

Napisano

Dzieki . to prawda. Zgadza sie. Czesto sie tam awanturuja ;) ciekawa bylam tylko czy rzeczywiscie napalil se czy mi sie wydawalo. A jednak. Eh faceci!

Napisano

PAn snuje sobie marzenia w roli głównej, chciałby abyś była odskocznią od codzienności życia. Uważaj i nie daj się mu, w tym królu mieczy wychodzi z niego awanturnik, despota. Powodzenia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...