maja895 Napisano 10 Października 2015 Napisano 10 Października 2015 witam:) ostatnio z wielkich arkanów rozłożyłam sobie tablicę na przyszłość relacji z pewnym panem, każdy rząd odpowiadał kolejnym etapom relacji-jakims konkretnym wydarzeniom.. obecnie nasza relacja jest na etapie SPRAWIEDLIWOŚĆ, UMIARKOWANIE, KOłO FORTUNY i faktycznie zaszło ostatnio miedzy nami spore nieporozumienie z jego strony które mnie bardzo zdenerwowało..i jestesmy na etapie Sprawiedliwości- czyli pewnie chodzi o jakies wyjasnianie zaistanialej kwstii, i chyba dojdzie do porozumienia bo pozniej nastąpi Umiarkowanie- czyli harmonia midzy nami i stytuacja nabierze przyspieszenia i sie poprawi bo jest Koło Fortuny (mam nadzieję że dobrze interpretuje te karty) Natomiast kolejny etap to DIABEŁ, SĄD, GŁUPIEC i własnie tego nie rozumiem....czy te karty świadczą o wstrzymaniu relacji? Bardzo proszę o pomoc Cytuj
duo70 Napisano 10 Października 2015 Napisano 10 Października 2015 Nastąpi odrodzenie i nadejście czegoś nowego, ale czy to będzie z tym panem, to nie wiem. Albo inna interpretacja: dużo seksu, a potem dziecko Po zsumowaniu kart: diabeł, sąd głupiec wyszła Smierć Może niech ktoś bardziej doświadczony zinterpretuje te karty... 1 Cytuj
Beata39 Napisano 10 Października 2015 Napisano 10 Października 2015 Jak popatrzyłam na karty to też mi przyszło do głowy to co Duo. Mi czasami głupiec wychodzi na dobra zabawę, więc może nie bedzie źle. Śmierć może oznaczać albo przez to, że skończy się ten związek, albo że wejdziecie w coś bardziej poważnego, zakończycie pewien etap aby zacząć drugi. Powodzenia 1 Cytuj
silver Napisano 11 Października 2015 Napisano 11 Października 2015 Pomyślałam podobnie. Diabeł- dziki sex, Sąd- odrodzenie, Głupiec- dziecko. Suma Śmierć całkowita zmiana relacji. Cytuj
maja895 Napisano 11 Października 2015 Autor Napisano 11 Października 2015 DZiękuję bardzo za podpowiedzi:) az sie troche tym dzieckiem wystraszylam! Cytuj
Czarownica Napisano 12 Października 2015 Napisano 12 Października 2015 Witaj, zapoznaj się proszę z regulaminem działu i tytułuj wątki w zgodzie z treścią w nich zawartą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi