lumena Napisano 11 Października 2015 Napisano 11 Października 2015 Na chwilę obecną jestem osobą samotną.Aby dowiedzieć się więcej jak się potoczą moje sprawy uczuciowe do końca roku postawiłam karty. Rozkład kiedyś znalazłam w internecie dokładnie nie pamiętam gdzie. Układ był taki: 1 3 6 2 4 7 5 8 9 Narazię się uczę dlatego, żeby sobie nie mieszać do każdego pytania wyciągałam tylko jedną kartę z całej tali. 1. Czy do końca roku pojawi się w moim życiu jakiś pan? VI KOCHANKOWIE Tak, kogoś poznam. 2.Jak potoczy się znajomość z tym panem? IX pucharów Wydaję i się,ze dobrze bodziemy się rozumieli,dogadywali, ale czegoś mi tu brakuje. Będzie miło,ale to wszystko do szczęścia brakuje tu tego jednego pucharu. 3.Czy w tym okresie pojawi się w moim życiu jakiś pan z przeszłości? Królowa denarów Myślę,ze tak odezwie się ktoś. 4.Jak będzie wyglądała znajomość z tym panem z przeszłości? X mieczy Będzie burzliwa i nie będzie trwała ona długo bo w końcu kontakt się urwie. 5.Co wydarzy się w mojej sferze uczuciowej w tym okresie? 0 Głupiec Hmm po dwóch poprzednich znajomościach pojawią się jakieś nowe możliwości, ktoś nowy? 6.Czy w tym okresie stworzę trwały związek? XXI Świat Tak. 7.Z kim stworzę ten związek? VIII denarów Z kimś kto jest bardzo zapracowany. 8.Kim będzie mężczyzna z którym stworzę ten związek? XVIII Księżyc To ktoś kto jest skryty, tłumi w sobie uczucia,ale jest też inteligentny. 9.Jaka jest przyszłość tego związku? III Cesarzowa Zapowiedź szczęśliwego życia pełnego miłości. Związek będzie się rozwijał w dobrym kierunku. A jak Wy to widzicie? Będę bardzo wdzięczna za wasze opinie, rady Pozdrawiam Cytuj
lumena Napisano 11 Października 2015 Autor Napisano 11 Października 2015 Tak miało być Nie wiem czemu mi się to poprzestawiało;/ 1-3-6 2-4-7 --5-8 ----9 Cytuj
bimba Napisano 12 Października 2015 Napisano 12 Października 2015 1. Czy do końca roku pojawi się w moim życiu jakiś pan? VI KOCHANKOWIE Tak 2.Jak potoczy się znajomość z tym panem? IX pucharów Wspólne przyjemności was czekają 3.Czy w tym okresie pojawi się w moim życiu jakiś pan z przeszłości? Królowa denarów Trochę czekasz na to. 4.Jak będzie wyglądała znajomość z tym panem z przeszłości? X mieczy Ta znajomość jest zakończona, nic nowego się nie wydarzy. 5.Co wydarzy się w mojej sferze uczuciowej w tym okresie? 0 Głupiec Poznasz kogoś nowego. 6.Czy w tym okresie stworzę trwały związek? XXI Świat Jest taka szansa, los będzie sprzyjać. 7.Z kim stworzę ten związek? VIII denarów Z kimś kto się nie spieszy, wykonuje skrupulatnie swój plan. 8.Kim będzie mężczyzna z którym stworzę ten związek? XVIII Księżyc To będzie tajemniczy mężczyzna,intrygujący być może zaokrąglony. 9.Jaka jest przyszłość tego związku? III Cesarzowa Zmysłowa 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi