silyen Napisano 12 Października 2015 Napisano 12 Października 2015 Ponieważ za oknem zrobiło się nieciekawie, postanowiłem kontynuować wcześniejszy wątek z pogodą. Wrzesień się sprawdził więc październik też powinien. 7 denarów 4 kielichów i 3 mieczy Jesiennie, trzeba będzie się cieplej ubierać. Szaro, buro, deszczowo na pewno, będziemy z niepokojem spoglądać na niebo. Zimno chłodno ciemno. Zapraszam pogodynki to swoich interpretacji. Cytuj
Gość Bethany Napisano 12 Października 2015 Napisano 12 Października 2015 Z tych kart, to mi się kojarzą opady- 4 Kielichy, i duży wiatr- 3 Mieczy. Chłodno raczej, mało przyjemnie. W Małopolsce od rana pada śnieg z deszczem. Cytuj
Gość DoNogi Napisano 12 Października 2015 Napisano 12 Października 2015 Chyba oczywiste, jaki będzie październik i kolejne miesiące. Jesien jak jesien, zawsze jest deszczowo szaro buro i ponuro. Cytuj
silyen Napisano 12 Października 2015 Autor Napisano 12 Października 2015 a czy we wrześniu zawsze jest 30 stopni? Cytuj
dior1 Napisano 12 Października 2015 Napisano 12 Października 2015 Będzie zimno, deszczowo.. wietrznie. Dużo czasu spędzimy w domu.. będzie nam brakowało ciepłego powietrza, słonka. Szczególnych mrozów nie widać.. raczej plucha 1 Cytuj
Gość gość5 Napisano 12 Października 2015 Napisano 12 Października 2015 mokro i zimno- na dodatek powieje Cytuj
jagusia Napisano 12 Października 2015 Napisano 12 Października 2015 Widać, że na początku można było jeszcze porobić w ogródku, pozbierać co tam zostało w ziemi. Potem pogoda się załamuje a na koniec będzie już mróz, bez widoków na słonko... Każda jesień to jest dla mnie za każdym razem niemiła niespodzianka :\ 1 Cytuj
lumena Napisano 12 Października 2015 Napisano 12 Października 2015 Niestety lato dawno już przeminęło;/ Widać już typową jesień.Powieje,przyjdzie ochłodzenie, od czasu do czasu popada.Poprawy niestety nie będzie im bliżej końca miesiąca tym zimniej i ciemniej ;/ 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi