pretoria Napisano 12 Października 2015 Napisano 12 Października 2015 Studentka, w związku, niepracująca, na wolontariacie w ośrodku dla niepełnosprawnych i chorych psychicznie. To chyba tyle Co czeka mnie do końca 2015 roku? król mieczy, 10pucharów, 4buław, sąd, kapłanka, 9buław Król mieczy to mój luby, w mieczach wychodzi jego zawód. A więc na pewno fajne chwile z nim związane, miłość, spełnienie... Widać jakieś sukcesy, a być może otworzą się 'nowe drzwi' nie wiem w jakiej sferze, stawiam na wolontariat ( mam zamiar podjąć tam pracę po studiach ). Ale... Jak spojrzałam na sąd+kapłankę i na dodatek 4buławy to skojarzył mi się ślub. Co oczywiście jest niemożliwe, więc idąc dalej... Kapłanka to ja- uczennica/studentka+terapeutka. Dużo zaparcia w tą stronę, konsekwencja w działaniu. Cytuj
akszeinga1985 Napisano 15 Października 2015 Napisano 15 Października 2015 W miłości widać wspaniałe chwile, będziecie razem coś świętować, jakaś impreza się szykuje. Myślę, że nadal będziesz pracować jako terapeuta, 9 buław mówi o pracy społecznej- czyli właśnie o wolontariacie. 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 17 Października 2015 Napisano 17 Października 2015 Jako króla mieczy, to widzę Ciebie- zdecydowaną, inteligentną i elokwentną wiesz czego chcesz i do tego dążysz. Twoim celem jest szczęście rodzinne i do końca tego roku na pewno je osiągniesz. Sad, kapłankę i 9 buław raczej kojarzę z życiem zawodowym. Dla mnie to bardzo ładne karty, pokazują Ciebie jako niosącą odrodzenie, pomoc innym. 9 buław tez kojarzy mi się z rządzeniem sobie ze swoimi emocjami po pracy, bo wiadomo, że taka praca zawsze pozostawia w nas ślad, ale Ty sobie z tym poradzisz;) Powodzenia! 1 Cytuj
panna.marta Napisano 17 Października 2015 Napisano 17 Października 2015 ja bym obstawiala, że Twoj mezczyzna podejmie jakies decyzje, ktore przelamia pewne bariery, ktore sa obecnie. Nie wiem czy mieszkacie razem czy nie, ale moze zaproponuje wspolne mieszkanie, zakup mieszkania albo ogolnie cos co sprawi, ze scali was jeszcze bardziej. 1 Cytuj
Gość Bethany Napisano 18 Października 2015 Napisano 18 Października 2015 Troszkę rodzinne te karty, może jakieś pozytywne zdarzenie, typu ślub, albo może przyjęcie będzie? Miła atmosfera ogólnie w domu, tak mi się kojarzą 4 Buław i 10 Kieli. Skoro Mieczowy, to Twój luby, to między Wami fajna atmosfera powinna być. Może razem zamieszkacie, albo się oświadczy? Kapłanka mi się kojarzy z nauką. 9 Buław - siły będziesz zbierać po pracy . Dużo pięknych chwil Cię czeka ! . Powodzenia . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi