Skocz do zawartości

Czy moja sytuacja finansowa sie poprawi?

angelinaA

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

hej, ciekawa jestem czy bedzie niedlugo jakas poprawa w zarobkach..

długo nie miałam stalej pracy i dochodów. za tydz zaczynam nowa prace, w nowym miejscu.

Śmierć - 9 monet - 8 buław

dolozona dodatkowo karta do ostatniej- 6 buław :)

1. śmierć - pewien etap się zakończy. czeka mnie coś nowego

2. 9 monet - w końcu dostane sil, zostane wynagrodzona za ciężkie czasy, dobrobyt, zysk

3. 8 buław - bedzie sie duzo dzialo. zrobie duzy krok do przodu. Byc moze wezme udzial w jakimś przedsięwzięciu z czego bede czerpać zyski.Po okresie stagnacji- nagłe przyspieszenie, krok do przodu.

6 buław - wyglada na cos pozytywnego sukces finansowy i to ze bedzie dobrze :)

chciałabym wiedzieć co o tym myślicie?

pozdrawiam

Napisano

poprawi się, będzie też dużo ruchu, pewnie nowa praca to nowe działania, zadania i obowiązki więc nastąpi przyspieszenie.

Napisano

Śmierć jest tą zmianą w postaci nowej pracy w nowym miejscu :), a pozostałe karty mówią, że będziesz z tej pracy zadowolona. Zarówno pod względem finansowym, jak i samej pracy jako takiej.

Napisano

poprawi się i to niedługo, szybko.

Ale jesli piszesz że zaczynasz pracę a długo nie pracowałaś, to silą rzeczy bez kart mozna powiedzieć ze poprawi się :-) , a karty to potwierdziły. Powodzenia w nowej pracy zyczę :-)

Napisano

Również uważam, że poprawi się. 9 Monet to jest bardzo dobra karta na finanse :). Wieńczy 6 Buław, a to jest pomyślna karta, zwiastująca sukces. 8 Buław to Twoje energiczne działanie ;).

Napisano

tak, nie pytalam kart o miejsce, bo moze byc gdzie indziej tylko poprostu czy moja syt. finansowa sie poprawi

Napisano

Tak, poprawi się i to znacznie, w końcu będziesz zadowolona. Śmierć zwiastuje nowy etap, a ten będzie finansowo bardziej satysfakcjonujący od poprzedniego, co ukazują karty kolejne.

Napisano

zdecydowanie się poprawi, już po podjęciu tej pracy będzie dużo lepiej.

Napisano
na pewno rozpoczniesz tam pracę? smierć na I nic dobrego nie zwiastuje

Maciej mówi, że śmierć to dobra karta na finanse ;P ale ja nie wiem jak z nią jest... ;p

Poprawi się i to szybko, od razu, znacząco :)

Napisano

ja wylosowałam XIII Śmierć na sytuację związaną z praca, gdy jeszcze jej szukałam. Robotę teraz mam, sytuacja finansowa w związku z tym też się poprawiła.

dodatkowo masz 9 monet - karta dobrobyty - oraz 8 buław - przy poprzedniej karcie pewnie szybko wydasz kasę :)

Napisano

Śmierć - 9 monet - 8 buław

dolozona dodatkowo karta do ostatniej- 6 buław :)

Poprawi się :) śmierć to transformacja a dalej moim zdaniem karty naciskają, abyś aktywnie wykorzystywała swoje umiejętności i w ten sposób będziesz triumfować, fajna ta 6 buław na końcu ^^

Powodzenia :)