angelinaA Napisano 14 Października 2015 Napisano 14 Października 2015 hej, ciekawa jestem czy bedzie niedlugo jakas poprawa w zarobkach.. długo nie miałam stalej pracy i dochodów. za tydz zaczynam nowa prace, w nowym miejscu. Śmierć - 9 monet - 8 buław dolozona dodatkowo karta do ostatniej- 6 buław 1. śmierć - pewien etap się zakończy. czeka mnie coś nowego 2. 9 monet - w końcu dostane sil, zostane wynagrodzona za ciężkie czasy, dobrobyt, zysk 3. 8 buław - bedzie sie duzo dzialo. zrobie duzy krok do przodu. Byc moze wezme udzial w jakimś przedsięwzięciu z czego bede czerpać zyski.Po okresie stagnacji- nagłe przyspieszenie, krok do przodu. 6 buław - wyglada na cos pozytywnego sukces finansowy i to ze bedzie dobrze chciałabym wiedzieć co o tym myślicie? pozdrawiam Cytuj
silyen Napisano 14 Października 2015 Napisano 14 Października 2015 poprawi się, będzie też dużo ruchu, pewnie nowa praca to nowe działania, zadania i obowiązki więc nastąpi przyspieszenie. Cytuj
Gość befimaka Napisano 14 Października 2015 Napisano 14 Października 2015 Śmierć jest tą zmianą w postaci nowej pracy w nowym miejscu , a pozostałe karty mówią, że będziesz z tej pracy zadowolona. Zarówno pod względem finansowym, jak i samej pracy jako takiej. Cytuj
bridaa Napisano 14 Października 2015 Napisano 14 Października 2015 poprawi się i to niedługo, szybko. Ale jesli piszesz że zaczynasz pracę a długo nie pracowałaś, to silą rzeczy bez kart mozna powiedzieć ze poprawi się :-) , a karty to potwierdziły. Powodzenia w nowej pracy zyczę :-) Cytuj
Gość Bethany Napisano 14 Października 2015 Napisano 14 Października 2015 Również uważam, że poprawi się. 9 Monet to jest bardzo dobra karta na finanse . Wieńczy 6 Buław, a to jest pomyślna karta, zwiastująca sukces. 8 Buław to Twoje energiczne działanie . Cytuj
Arcan Napisano 14 Października 2015 Napisano 14 Października 2015 na pewno rozpoczniesz tam pracę? smierć na I nic dobrego nie zwiastuje Cytuj
angelinaA Napisano 14 Października 2015 Autor Napisano 14 Października 2015 tak, nie pytalam kart o miejsce, bo moze byc gdzie indziej tylko poprostu czy moja syt. finansowa sie poprawi Cytuj
Czarownica Napisano 14 Października 2015 Napisano 14 Października 2015 Tak, poprawi się i to znacznie, w końcu będziesz zadowolona. Śmierć zwiastuje nowy etap, a ten będzie finansowo bardziej satysfakcjonujący od poprzedniego, co ukazują karty kolejne. Cytuj
panna.marta Napisano 17 Października 2015 Napisano 17 Października 2015 zdecydowanie się poprawi, już po podjęciu tej pracy będzie dużo lepiej. Cytuj
adivino Napisano 19 Października 2015 Napisano 19 Października 2015 na pewno rozpoczniesz tam pracę? smierć na I nic dobrego nie zwiastuje Maciej mówi, że śmierć to dobra karta na finanse ;P ale ja nie wiem jak z nią jest... ;p Poprawi się i to szybko, od razu, znacząco Cytuj
Gość Euterpe Napisano 19 Października 2015 Napisano 19 Października 2015 ja wylosowałam XIII Śmierć na sytuację związaną z praca, gdy jeszcze jej szukałam. Robotę teraz mam, sytuacja finansowa w związku z tym też się poprawiła. dodatkowo masz 9 monet - karta dobrobyty - oraz 8 buław - przy poprzedniej karcie pewnie szybko wydasz kasę Cytuj
afercia Napisano 19 Października 2015 Napisano 19 Października 2015 Śmierć - 9 monet - 8 buław dolozona dodatkowo karta do ostatniej- 6 buław Poprawi się śmierć to transformacja a dalej moim zdaniem karty naciskają, abyś aktywnie wykorzystywała swoje umiejętności i w ten sposób będziesz triumfować, fajna ta 6 buław na końcu ^^ Powodzenia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi