Gość Bethany Napisano 14 Października 2015 Napisano 14 Października 2015 Jak będzie przebiegało moje wesele? Król Buław Rydwan 8 Buław Wszystkie trzy karty związane z energią, widać dużo ruchu, dynamiki, tańce . Dużo się będzie działo. Dobra zabawa powinna być . Cytuj
adivino Napisano 14 Października 2015 Napisano 14 Października 2015 Bardzo fajne karty na wesele Zakładam, że król buław to mąż. Faktycznie, "będzie się działo, będzie zabawa" ;D jak to na dobrym weselu. Położyłem sobie te wszystkie karty z Tarota snów i w 8 buław są białe gołębie, więc może takie się też u was pojawią A rydwan to białe koniec, więc to może też coś znaczy W takcie wesela, możliwe, że gdzieś się jeszcze udacie. Cytuj
Gość befimaka Napisano 14 Października 2015 Napisano 14 Października 2015 Bardzo energetyczne karty. Widać, że będzie niezła zabawa. 8 buław mówi też o powodzeniu u płci przeciwnej, więc na pewno spodobacie się wszystkim jako piękna Para Młoda. Cytuj
Arcan Napisano 14 Października 2015 Napisano 14 Października 2015 Mąż będzie rozkręcał impreze...Będzie super...Może wpadnie pare niezapowiedzianych gości Cytuj
Gość Euterpe Napisano 14 Października 2015 Napisano 14 Października 2015 król buław - będzie dominował mężczyzna, to on będzie w centrum uwagi rydwan + 8 buław - prędko wyjedziecie albo ulotnicie się z imprezy / mężczyzna reprezentowany przez króla buław może wcześniej opuścić zabawę tak na pierwszy rzut oka złych kart nie ma. W mojej talii na każdej z nich są piękne, ciepłe barwy, więc nie zmarzniecie w czasie imprezki Cytuj
Erza Napisano 14 Października 2015 Napisano 14 Października 2015 Ciepłe i smaczne dania (buławy), dobra muzyka, super atmosfera. Tańce, radość, mężczyzna z orkiestry będzie bardzo dobrym wodzirejem - będą zabawy i konkursy. Wszyscy będą zadowoleni, uśmiechnięci i zajęci zabawą. Cytuj
Czarownica Napisano 14 Października 2015 Napisano 14 Października 2015 Świetne karty na wesele! Aż mi się udzieliła pozytywna energia czytając tego posta! Mogą Cię konkretnie boleć nogi po, bo całe wesele przetańczysz z Panem, który będzie nadawał tępo, będzie się dużo działo, zero dłużyzn, ludzie nastawieni na dobrą zabawę i nie zawiodą się. Też mi się wydaje, że może być wariactwo w stylu Pan Młody w ostatniej chwili będzie jeszcze szukał obrączek i będziecie się trochę stresować, że jesteście spóźnieni Wszystkiego dobrego! Cytuj
Koma Napisano 15 Października 2015 Napisano 15 Października 2015 Duzo ruchu, towarzystwa, zabawy. Bardzo dobre karty. Cytuj
Iwka78 Napisano 15 Października 2015 Napisano 15 Października 2015 nie będę się powtarzać:-) będzie super:-) Wszystkiego dobrego dla Was obojga <3 Cytuj
kajkk Napisano 15 Października 2015 Napisano 15 Października 2015 (edytowane) O kochana, najlepszego dla Ciebie! ___________________________________________________________________________________________ Zbyt silne dążenie do natychmiastowego osiągnięcia celu najczęściej daje przeciwne rezultaty - Richard Webster SPAM Edytowane 15 Października 2015 przez Ismer naruszenie regulaminu Cytuj
Gość Bethany Napisano 17 Października 2015 Napisano 17 Października 2015 Bardzo dziękuję wszystkim Cytuj
panna.marta Napisano 17 Października 2015 Napisano 17 Października 2015 wszystko dobrze zorganizowane, precyzyjnie. Będzie wesoło, dynamicznie, ale też sporo do ogarnięcia. Szybko zleci ten czas Cytuj
Gość Lianna Napisano 24 Października 2016 Napisano 24 Października 2016 Jak będzie przebiegało moje wesele? Król Buław Rydwan 8 Buław Wszystkie trzy karty związane z energią, widać dużo ruchu, dynamiki, tańce . Dużo się będzie działo. Dobra zabawa powinna być . Weryfikacja Karty bardzo adekwatne, wszystko działo się bardzo szybko. Zleciało niesamowicie. Król Buław to chyba Pan Młody, który byl bardzo aktywny Ogólnie bardzo fajna atmosfera, nie było wpadek, dużo humoru i radości . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi