Skocz do zawartości

Weselnie :D ZWERYFIKOWANY

Gość Bethany

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak będzie przebiegało moje wesele?

Król Buław Rydwan 8 Buław

Wszystkie trzy karty związane z energią, widać dużo ruchu, dynamiki, tańce :). Dużo się będzie działo. Dobra zabawa powinna być ;).

Napisano

Bardzo fajne karty na wesele :)

Zakładam, że król buław to mąż. Faktycznie, "będzie się działo, będzie zabawa" ;D jak to na dobrym weselu. Położyłem sobie te wszystkie karty z Tarota snów i w 8 buław są białe gołębie, więc może takie się też u was pojawią ;) A rydwan to białe koniec, więc to może też coś znaczy :) W takcie wesela, możliwe, że gdzieś się jeszcze udacie.

Napisano

Bardzo energetyczne karty. Widać, że będzie niezła zabawa. 8 buław mówi też o powodzeniu u płci przeciwnej, więc na pewno spodobacie się wszystkim jako piękna Para Młoda. :)

Napisano

Mąż będzie rozkręcał impreze...Będzie super...Może wpadnie pare niezapowiedzianych gości

Napisano

król buław - będzie dominował mężczyzna, to on będzie w centrum uwagi

rydwan + 8 buław - prędko wyjedziecie albo ulotnicie się z imprezy / mężczyzna reprezentowany przez króla buław może wcześniej opuścić zabawę

tak na pierwszy rzut oka złych kart nie ma. W mojej talii na każdej z nich są piękne, ciepłe barwy, więc nie zmarzniecie w czasie imprezki :)

Napisano

Ciepłe i smaczne dania (buławy), dobra muzyka, super atmosfera. Tańce, radość, mężczyzna z orkiestry będzie bardzo dobrym wodzirejem - będą zabawy i konkursy. :) Wszyscy będą zadowoleni, uśmiechnięci i zajęci zabawą. :)

Napisano

Świetne karty na wesele! :D

Aż mi się udzieliła pozytywna energia czytając tego posta!

Mogą Cię konkretnie boleć nogi po, bo całe wesele przetańczysz z Panem, który będzie nadawał tępo, będzie się dużo działo, zero dłużyzn, ludzie nastawieni na dobrą zabawę i nie zawiodą się.

Też mi się wydaje, że może być wariactwo w stylu Pan Młody w ostatniej chwili będzie jeszcze szukał obrączek i będziecie się trochę stresować, że jesteście spóźnieni :P

Wszystkiego dobrego!

Napisano

nie będę się powtarzać:-)

będzie super:-)

Wszystkiego dobrego dla Was obojga <3

Napisano (edytowane)

O kochana, najlepszego dla Ciebie!

___________________________________________________________________________________________

Zbyt silne dążenie do natychmiastowego osiągnięcia celu najczęściej daje przeciwne rezultaty - Richard Webster SPAM

Edytowane przez Ismer
naruszenie regulaminu
Napisano

wszystko dobrze zorganizowane, precyzyjnie. Będzie wesoło, dynamicznie, ale też sporo do ogarnięcia. Szybko zleci ten czas ;)

• 1 rok później...
Napisano
Jak będzie przebiegało moje wesele?

Król Buław Rydwan 8 Buław

Wszystkie trzy karty związane z energią, widać dużo ruchu, dynamiki, tańce :). Dużo się będzie działo. Dobra zabawa powinna być ;).

Weryfikacja :D

Karty bardzo adekwatne, wszystko działo się bardzo szybko. Zleciało niesamowicie. Król Buław to chyba Pan Młody, który byl bardzo aktywny :P Ogólnie bardzo fajna atmosfera, nie było wpadek, dużo humoru i radości :).